Search results

1. Σ

Στίβεν Κινγκ (Stephen King): "Το Αυτό"

Να δεις που τελικά κατάφερε να με κάνει να αναθεωρήσω, σε κάποια σημεία το βρήκα ναι αρκετά κουραστικό σε κάποια αλλα ναι πολύ τραβηγμένο αλλα στο σύνολο μπορώ να πω πως είναι ένα καλο μυθιστόρημα.. Πάντα ο King στο ξεκίνημα της ιστορίας μπαίνει δυναμικά εκεί που άρχισε να με κουράζει ήταν στην...
  2. Σ

Οδηγός για νέους αναγνώστες του Στίβεν Κινγκ

Πολύ καλός οδηγός, το διάβασα χθές το βράδυ λίγο πριν κοιμηθώ, ξύπνησα το πρωί έχοντας διάθεση να αγοράσω βιβλίο και χωρίς να χάσω καθόλου χρόνο πήγα στο pablic και αγόρασα το καινούργιο βιβλίο του Stephen King Ο κύριος μερσέντες, εδώ να σημειώσω ότι πριν λίγες μέρες αγόρασα αλλα δυο βιβλία του...
  3. Σ

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Ο φθινοπωρινός αέρας με έβγαλε στο σύνταγμα από τι μια η ακρόπολη από την άλλη η βουλή και κάπου στην μέση οι απεργοί.. Το ιδανικό μέρος να πιω τον καφέ μου σκέφτομαι.. κάθομαι στα public και απολαμβάνω το καπουτσίνο μου.. Εντωμεταξύ ζαχάρωνα ένα tablet από καιρό, λέω ευκαιρία είναι δεν ήθελε...
  4. Σ

Μυήστε με στον κόσμο του κόμιξ

Έλα ρε μεγάλε Ροντιόν, έψαξα στο google για το Sin City και βλέπω ότι έχει γυριστεί ταινία, μπαίνω στο imdb κοιτάω ότι την έχουν βαθμολογήσει 531.029 users κατατάσσοντας την πολύ ψιλά στην λίστα ακόμα είδα ότι έχει βγει και δεύτερη ταινία τώρα το 2014 Sin City: A Dame to Kill For.. 11...
  5. Σ

Κλήρωση βιβλίων 9-10-2014

Έπαιξα τζόκερ: μια στήλη με 50 cent τους αριθμούς 3 / 9 / 16 / 33 / 36 / τζόκερ: 12 έπιασα 4/5 και κέρδισα 50€ :νατώρα: αν έπαιζα το 40 θα ήμουν πλουσιότερος κατά 720.000€ :)))) Χρόνια πολλά Άγγελε θα διαβάσω το βιβλίο σου με μεγάλη χαρά, θα είσαι ο πρώτος Έλληνας συγγραφέας που θα διαβάσω...
  6. Σ

Για την αγορά βιβλίων μέσω Ίντερνετ

Εγώ τα τελευταία χρόνια αγοράζω βιβλία σχεδόν αποκλειστικά από το internet.. Αγαπημένο ηλ.βιβλιοπωλείο η protoporia.gr βρίσκω βιβλία σε πολύ καλή τιμή έως και 40% έκπτωση. Ακόμα ένας λόγος που την προτιμώ είναι τα δωρεάν μεταφορικά για παραγγελιες άνω των 20€ που είναι αρκετά ελκυστικό για μένα...
  7. Σ

[Σειρά] The Vampire Diaries

Έχει καταντήσει πολύ κουραστική, συνέχεια ανακυκλώνει τους χαρακτήρες.. Όποιος πεθαίνει να παραμένει νεκρός διάολε.. :οργή::κατάρα!: Είδα προχτές την πρεμιέρα, στο πρώτο 10 λεπτό βαρέθηκα :κάτω::νύστα: Είναι κρίμα πάντως, η σειρά ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές αλλα το που κατέληξε είναι...
  8. Σ

"Κακομεταχείρηση" βιβλίων στα βιβλιοπωλεία

Έχω να πάω σε βιβλιοπωλείο σχεδόν τρία χρονια, πλέον αγοράζω πακέτα βιβλίων μόνο από το Internet, και τώρα που έμαθα την πρωτοπορία με τις καταπληκτικές τιμές έχει γίνει η αγαπημένη μου συνήθεια.. Αυτό με τα αυτοκόλλητα το έχω παρατηρήσει και εγώ ειδικά με τις εκδόσεις Λιβάνη, μάλιστα έχει τύχη...
  9. Σ

Νέο ψάρι στα λογοτεχνικά νερά...

:γεια: Χριστίνα :))))
  10. Σ

"Μέγας Αλέξανδρος" στο Έθνος της Κυριακής

Εφημερίδα: Έθνος της Κυριακής Όνομα προσφοράς: Μέγας Αλέξανδρος Απο: 28 Σεπτεμβρίου 2014 Τιμή: 4,25 ευρω Από την Κυριακή (28/9), η πορεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής σε πολυτελές τετράτομο έργο! Πλούσιες ιστορικές πληροφορίες και μοναδικό φωτογραφικό υλικό ζωντανεύουν τον...
  11. Σ

"Αστερίξ και Οβελίξ" στο Έθνος της Κυριακής

Λεξικά του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης Την προηγουμενη Κυριακή μαζί με τον 20ο τόμο του asterix κυκλοφόρησε το αγγλοελληνικό λεξικό σήμερα θα δώσουν το ελληνοαγγλικό Είδα σε μια διαφήμιση στην tv ότι θα έχει συνέχεια στα λεξικά και για άλλες ευρωπαϊκές γλώσσες... to be continued... Αστερίξ και...
  12. Σ

Λεξικά του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης

Το Αγγλοελληνικό λεξικό κυκλοφόρησε την προηγούμενη Κυριακή.. Αυτή την Κυριακή θα κυκλοφορήσει το Ελληνοαγγλικό...
  13. Σ

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Κοτσυφόκισσα by Suzanne Collins και.... Το Ίχνος by Guillermo Del Toro, Chuck Hogan
  14. Σ

Σήμερα Κυριακή (14/9) ήταν ο τελευταίος τόμος του Αστερίξ και Οβελίξ με το ΕΘΝΟΣ: Ο Αστερίξ και η Χύτρα! :κλαψ:
  15. Σ

Στίβεν Κινγκ (Stephen King): "Το Αυτό"

Έχοντας διαβάσει τα 2/4 από Το Αυτό μπορώ να πω πως είναι ένα από τα χειρότερα βιβλία που έχω διαβάσει.. Ο τύπος κανει ασύστολη χρήση λέξεων και το βιβλίο δεν έχει ουσιαστικά συνοχή... Το βαρέθηκα τόσο που ίσως θα το σταματήσω (Θα του δώσω μια ευκαιρία να δω αν στις επόμενες σελίδες αποκτήσει...
  16. Σ

Μπορείς να δεις από την wikipedia τους τίτλους εδώ: http://el.wikipedia.org/wiki/Αστερίξ ή από την επίσημη ιστοσελίδα του asterix εδώ: http://asterix.com/the-collection/albums/