Γκόλντεν Κρίστοφερ (Golden Christopher): "HELLBOY - Τα Οστά των Γιγάντων" (HELLBOY - The Bones of Giants)



Τίτλος HELLBOY - ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ
Ξενόγλωσσος τίτλος HELLBOY - THE BONES OF GIANTS
ISBN13 9789606732096
Εκδότης JEMMA PRESS
Χρονολογία Έκδοσης Μάιος 2008
Αριθμός σελίδων 272
Διαστάσεις 21x14
Μετάφραση ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΕΛΛΑ
Εικονογράφηση ΜΙΝΙΟΛΑ ΜΑΙΚ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά) ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ

Δεν ήξερα σε ποια κατηγορία πάει αυτό το βιβλίο. Δεν ήξερα καν αν πρέπει να πάει στη λογοτεχνία ή στα κόμικς λόγω του κεντρικού ήρωα. Δεν είναι κόμικ πάντως.

Αν και μεγάλος οπαδός του Hellboy(όπως ήδη έγραψα σε άλλο νήμα), αυτό το βιβλίο το πήρα πολύ πρόσφατα. Σκεφτόμουν πάντα "ένα βιβλίο με ήρωα από κόμικ; Τι παράξενο." Άλλη μια απόδειξη ότι ώρες ώρες είμαι εντελώς ηλίθιος. Διότι το βιβλίο είναι εκπληκτικό. Μια περιπέτεια του δαιμονικού ερευνητή του παραφυσικού, μαζί με τον αμφίβιο Έιμπ Σάπιεν, η οποία τους βρίσκει στην παγωμένη Σουηδία να βρίσκουν το σφυρί Μίολνιρ και να μπλέκουν σε μια απίστευτη ιστορία με Βαλκυρίες, Γίγαντες, Νάνους και Ξωτικά.

Πρόκειται για ένα βιβλίο κινηματογραφικό, με γρήγορη πλοκή, πολλή δράση και αγωνία. Και κάμποσο τρόμο φυσικά. Σε όσους είναι φαν των μύθων των Βίκινγκς, της φαντασίας και του τρόμου και φυσικά του κεντρικού ήρωα το συστήνω ανεπιφύλακτα. Αλλά και για όσους θέλουν ένα ανάγνωσμα για το καλοκαίρι εύκολο και...δροσιστικό να ξέρετε πως δε θα κλάψετε τα χρήματά σας. Εγώ το πήρα από την "Πολιτεία".
 
Top