Ευχαριστώ. Δεν είναι κτήριο, είναι η Πύλη του Βραδεμβούργου στο Βερολίνο. Οι συγκεκριμένοι είναι ακτιβιστές που πέτυχα να κάνουν κινητοποιήσεις για το περιβάλλον. Είχαν μια εβδομάδα διαμαρτυρίας, στη διάρκεια της οποίας εμφανιζόντουσαν σε διάφορα σημεία της πόλης και στέκονταν εντελώς ακίνητοι για μία ώρα (έκοβαν την κυκλοφορία χωρίς να ανοίγει ρουθούνι - δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν εδώ αντίστοιχα!)Καλώς ήρθες στα μέρη μας. Δυνατή φωτογραφία προφίλ. Ποιο κτήριο είναι αυτό;
Απορώ γιατί το λες αυτό, εδώ έχουμε μια τόσο καλά οργανωμένη και πολιτισμένη κοινωνία, συγκρίσιμη μόνο με την καλά οργανωμένη και πολιτισμένη κυκλοφορία στους δρόμους...δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν εδώ αντίστοιχα!)
Δική μου φωτό. Την έβαλα γιατί εγείρει περισσότερες συζητήσεις από τη φάτσα μουΔεν έχω πάει στο Βερολίνο, οπότε δεν το αναγνώρισα απ' όσο φαινόταν στη φωτογραφία, αλλά τις διαμαρτυρίες τους τις έχω πετύχει σε όλο τον κόσμο (σε φωτογραφίες και άρθρα εννοώ, όχι αυτοπροσώπως). Άρα δική σου φωτογραφία;
Απορώ γιατί το λες αυτό, εδώ έχουμε μια τόσο καλά οργανωμένη και πολιτισμένη κοινωνία, συγκρίσιμη μόνο με την καλά οργανωμένη και πολιτισμένη κυκλοφορία στους δρόμους![]()
Πολλοί δεν είστε, έλα όμως που εγώ γνωρίζω έναν Κρίτωνα Γ, τον οποίο λάτρευα στο δημοτικό (καθόμασταν και στο ίδιο θρανίοΠολλοί, δεν είμαστε πάντως, μετρημένοι στα δάχτυλα (μαζί με τον αρχαίο).