Πιάνω συχνά τον εαυτό μου να αναπολεί σε εποχές όπου και γω σαν παιδί, καθισμένη μπροστά από την τεράστια τηλεόραση, εκστασιασμένη με τις εικόνες που έβλεπα να ξετυλίγονται μπροστά μου, ταξίδευα σε μέρη μαγικά και ξέφευγα από την τόσο αθώα και απλή πραγματικότητα μου.
Μερικά από τα πιο αγαπημένα μου κινούμενα σχέδια ήταν της δεκαετίας του '80, η οποία περιλάμβανε τα πρώτα 10 χρόνια της ζωής μου, αλλά όχι ότι τότε σταμάτησα να παρακολουθώ ανάλογα προγράμματα!
Μέχρι και σήμερα "κολλάω" όταν δω κάτι από την εποχή εκείνη και ειδικά μερικά που θεωρούνται πλέον κλασσικά, όπως της Ντίσνεϋ.
Από τις πρώτες παιδικές αναμνήσεις που έχω, είναι να παρακολουθώ τα "Στρουμφάκια" (το βλέπω ακόμη και σήμερα).. και το "Μικρό μου Πόνυ"
Παλιά και αγαπημένα είναι επίσης το " Άμποτ και Κοστέλλο" καθώς και οι "Λώρελ και Χάρντυ" (μεταφορά του "Χοντρού και Λιγνού.. πολύ γέλιο!!)
Ακολουθούν οι "Περιπέτειες του Τεν-Τεν" και ο "Ποπάυ" με το σπανάκι του
Λατρεύω επίσης τον "Ροζ Πάνθηρα" με τις σκανδαλιές του και το "Ντένις ο Τρομερός"
Φυσικά οι "Παπιοπεριπέτειες" και οτιδήποτε σχετικό με Ντόναλντ και λοιπούς ήρωες και ίσως από τα κορυφαία κινούμενα για μένα, οι "Θάντερκατς"!!! 
Κάποια άλλα όπως ο "Νιλς Χόλγκερσον" και η "Κάντυ- Κάντυ"
δεν ήταν και πολύ του γούστου μου.. 
Για το τέλος άφησα τον "Τομ και Τζέρυ" και τον υπέρτατο "Αστυνόμο Σαΐνη"
Ακούω και τα δικά σας αγαπημένα κινούμενα σχέδια άλλων εποχών...
))
Μερικά από τα πιο αγαπημένα μου κινούμενα σχέδια ήταν της δεκαετίας του '80, η οποία περιλάμβανε τα πρώτα 10 χρόνια της ζωής μου, αλλά όχι ότι τότε σταμάτησα να παρακολουθώ ανάλογα προγράμματα!

Μέχρι και σήμερα "κολλάω" όταν δω κάτι από την εποχή εκείνη και ειδικά μερικά που θεωρούνται πλέον κλασσικά, όπως της Ντίσνεϋ.
Από τις πρώτες παιδικές αναμνήσεις που έχω, είναι να παρακολουθώ τα "Στρουμφάκια" (το βλέπω ακόμη και σήμερα).. και το "Μικρό μου Πόνυ"
Παλιά και αγαπημένα είναι επίσης το " Άμποτ και Κοστέλλο" καθώς και οι "Λώρελ και Χάρντυ" (μεταφορά του "Χοντρού και Λιγνού.. πολύ γέλιο!!)

Ακολουθούν οι "Περιπέτειες του Τεν-Τεν" και ο "Ποπάυ" με το σπανάκι του
Λατρεύω επίσης τον "Ροζ Πάνθηρα" με τις σκανδαλιές του και το "Ντένις ο Τρομερός"

Κάποια άλλα όπως ο "Νιλς Χόλγκερσον" και η "Κάντυ- Κάντυ"

Για το τέλος άφησα τον "Τομ και Τζέρυ" και τον υπέρτατο "Αστυνόμο Σαΐνη"
Ακούω και τα δικά σας αγαπημένα κινούμενα σχέδια άλλων εποχών...
(μην ακούσω σχόλια για ηλικίες παρακαλώ...)
Last edited by a moderator: