Όλοι εδω φαντάζομαι πηγαίναμε (ή πηγαίνουμε
) σχολείο.
Υπάρχουν μαθήματα που μας ελκύουν περισσότερο και άλλα λιγότερο..και μερικά καθόλου βεβαίως, βεβαίως.
Σ'αυτό συμβάλουν πολλοί λόγοι τους οποίους ξέρετε λίγο πολύ. ( Ο καθηγητής, αν είναι πχ. αντρας κούκλος και σε εμπνέει, ή αντίστοιχα καθηγητρια για τα αγοράκια της λέσχης ;) , αν ταιριάζει βρε αδερφε στην ιδιοσυγκρασία σου ή τελος πάντων δεν είναι κανένα στραβόξυλο αλλα κανονικός άνθρωπος που ενδιαφέρεται να διδάξει.) Σημαντικός είναι όμως και ο τρόπος που είναι γραμμένο το βιβλίο και κατα πόσο σε διευκολύνει να το διαβάσεις και το αν σου κινεί το ενδιαφέρον.
Λοιπόν έχει τύχει σε όλα τα σχολικά μου χρόνια ως ώρας να συναντήσω βιβλία που μου άρεσαν και βιβλία, που κατέστρεψαν τη διάθεσή μου για μάθηση ( σε συνδιασμό με τον καθηγητή
)
Αν θέλετε μπορείτε να αναφέρετε αυτά που θεωρείται κορυφαία και ευκολοδιάβαστα, τα αγαπημένα σας ας πούμε (βέβαια είναι κάπως οξύμωρο να μιλαμε για αγαπημένα σχολικά βιβλία
) και αυτά που "μισήσατε".
) σχολείο.Υπάρχουν μαθήματα που μας ελκύουν περισσότερο και άλλα λιγότερο..και μερικά καθόλου βεβαίως, βεβαίως.
Σ'αυτό συμβάλουν πολλοί λόγοι τους οποίους ξέρετε λίγο πολύ. ( Ο καθηγητής, αν είναι πχ. αντρας κούκλος και σε εμπνέει, ή αντίστοιχα καθηγητρια για τα αγοράκια της λέσχης ;) , αν ταιριάζει βρε αδερφε στην ιδιοσυγκρασία σου ή τελος πάντων δεν είναι κανένα στραβόξυλο αλλα κανονικός άνθρωπος που ενδιαφέρεται να διδάξει.) Σημαντικός είναι όμως και ο τρόπος που είναι γραμμένο το βιβλίο και κατα πόσο σε διευκολύνει να το διαβάσεις και το αν σου κινεί το ενδιαφέρον.
Λοιπόν έχει τύχει σε όλα τα σχολικά μου χρόνια ως ώρας να συναντήσω βιβλία που μου άρεσαν και βιβλία, που κατέστρεψαν τη διάθεσή μου για μάθηση ( σε συνδιασμό με τον καθηγητή
)Αν θέλετε μπορείτε να αναφέρετε αυτά που θεωρείται κορυφαία και ευκολοδιάβαστα, τα αγαπημένα σας ας πούμε (βέβαια είναι κάπως οξύμωρο να μιλαμε για αγαπημένα σχολικά βιβλία
) και αυτά που "μισήσατε".
Εμεις και ο κοσμος λεγοταν