Αγαπημενε μου Αγιο Βασιλη! 2017

Να σου πω κάτι πάνω σε αυτό και έχει και ένα νόημα ότι έγραψες παραπάνω στην εποχή μας που είναι πολύ δύσκολη και ο κάθε ένας από μας έχει την ανάγκη να πιστέψει κάπου για να συνεχίσει στη ζωή του....Βλέπεις όταν δυσκόλευαν τα πράγματα στη χώρα μας όλοι αύξαναν την ένταση της πίστης τους προς το Θεό. Ο άνθρωπος πάντα έχει την ανάγκη να πιστεύει σε μια άλλη δύναμη που δε την βλέπει απαραίτητα. (Ακόμα και στην Αρχαία Ελλάδα πολλά φυσικά φαινόμενα τα απέδιδαν στους 12 θεούς του Ολύμπου). ίσως να φαίνομαι πολύ ρομαντική και σε έναν δικό μου κόσμο με αυτά που γράφω αλλά θεωρώ ότι οκ οι γονείς πρέπει να μην παραμυθιάζουν τα παιδιά τους για το ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης για ότι έγραψες παραπάνω αλλά ακόμα και οι μεγάλοι έχουν την ανάγκη για να πιαστούν από κάτι.
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Ο άνθρωπος πάντα έχει την ανάγκη να πιστεύει σε μια άλλη δύναμη που δε την βλέπει απαραίτητα.
Αυτό δεν είναι παντελώς αλήθεια κι αυτό το "πάντα" νομίζω πως δεν ισχύει. Είμαστε κάποιοι που δεν έχουμε αυτήν την ανάγκη. Σίγουρα έχει την δυσκολία του να δεχτείς πως μια μέρα η γλυκιά ζωή θα τελειώσει αλλά αυτά έχει η ενηλικίωση.

;)
 
Θα μείνω στο πνεύμα του Φάρου.

Αγαπημένο μου αποκύημα,

θα ήθελα για φέτος ένα δώρο απ' τους γονείς μου, οτιδήποτε θα ήταν ένα μήνυμα πως δε τους ματαίωσα τελείως.

θα ήθελα όσο κι αν τρέμω μη και δεν τα καταφέρω κι άλλα κύματα να υπερπηδήσω χωρίς να πνιγώ.

θα ήθελα να εκπληρωθεί αυτός ο στίχος ''με τη σιωπή να του μιλώ όπως μιλάω στον εαυτό μου''.

θα ήθελα να μην ανησυχώ για κανέναν κι όλοι να είναι καλά από μέσα προς τα έξω.

θα ήθελα να δω φασματικά έστω για ένα λεπτό τα σκυλιά μου.

θα ήθελα ειρήνη στον κόσμο με ανησυχία στις ψυχές και να υπάρχει απόλυτη υγεία να τα καταφέρνουν όλοι να βγουν απ' τον καρκίνο και κάθε άλλη ασθένεια ζωντανοί αλλά με πάλη προσωπική χωρίς να βασανίζουν τόσο πολύ τους ανθρώπους τους.
 
5-12-2016

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,
τα τελευταία εικοσιπέντε χρόνια, σου ζητώ πάντα το ίδιο δώρο (να πάρεις κοντά σου την πεθερά μου) και δεν το έκανες, ούτε μία φορά. Ούτε μία!
Εγώ, όλα αυτά τα χρόνια ήμουν καλό παιδί και έτσι δεν μπορούσα να εξηγήσω την πεισματική άρνηση σου.
Από φέτος όμως, που διαπίστωσα ότι έχω αρχίσει να γερνάω, κατάλαβα γιατί διατηρείς ακμαία, λαλίστατη, επίμονη και γενικό αρχηγό την πεθερά μου: κάποιος πρέπει να γηροκομήσει εμένα και τη γυναίκα μου!
Σε ευχαριστώ και σου ζητώ (από φέτος) να την έχεις πάντα γερή.

Με αγάπη, Μακρυγιάννης.
 
Last edited:
Μακρυγιάννη, :μουάχαχα:
Ενδεχομένως, την πρωτοχρονιά εκείνη που στην έφερε για δώρο, αμέλησε την κάρτα αλλαγής.
 
Καποτε ειχα γνωρισει καποιον που παντρευτηκε τρεις φορες και του λεω αν γνωρισε τις πεθερες και μου λεει " αν τις γνωρισα και τις τρεις τις πουτ@ν."
 
Μου άρεσε πολύ το γράμμα σου Φάρε, ευχαριστούμε :φιλί:

Αγαπημένε Άη Βασίλη,

Για το 2017 από υλικά αγαθά, θα ήθελα καλά ηχεία με γουφερ και πολλά ντέσι, ένα καινούργιο έξυπνο κινητό και να βρω επιτέλους τα καλώδια για την jvc μου για να αρχίσω την λο φαη βιδεοτέχνη :)))) Θα ήθελα ένα καλό τζινάκι για 24/7 έτοιμο στα μέτρα μου χωρίς να τρέχω στα μαγαζιά να δοκιμάζω, πολλές κάλτσες και μια καλή μάσκαρα... Γλάστρες για την αυλή μου... Δωροκάρτα για την πολιτεία, δωρεάν προσκλήσεις σε όλα τα θέατρα της Αθήνας και ένα δωρεάν σεμινάριο με την Maguy Marin ή κάποιον απ' τους Peeping Tom ... Α! Και ένα εισιτήριο για Νέα Υόρκη :))))

Με αγάπη,
Πολυξένη
Αν μου τα φερει ολα αυτά εμένα ο αη-βασίλης θα τα γυρίσω πίσω γιατί δεν θα ξέρω να τα χρησιμοποιήσω
 
Σίγουρα έχει την δυσκολία του να δεχτείς πως μια μέρα η γλυκιά ζωή θα τελειώσει αλλά αυτά έχει η ενηλικίωση.

;)

Εγώ πιστεύω πως ο καθένας έχει τα δεκανίκια του: άλλοι πιστεύουν στον θεό, άλλοι στον μεγάλο έρωτα, άλλοι στην οικογένεια, άλλοι στον φίλο ως σύντροφο ζωής... Και κάποιες φορές τα δεκανίκια χρειάζονται, γιατί κ η ενηλικίωση είναι ρευστή κατάσταση όπως όλα, και μια συμφορά σε βρίσκει και ξαναγίνεσαι παιδί που κλαίει... :))

@Αριάδνη αν σου τύχει τέτοιο πράγμα, στείλτα μου σ' εμένα :))))

@Μεταλλαγμένη τώρα το είδα, εννοείται. Θα σ' έχω στο νου μου, έχε με κι εσύ :))
 
Last edited:
Εγώ θα ζητήσω από τον Άγιο Βασίλη μια απλή ανταλλαγή. Να του δώσω για μια βδομάδα τα ανίψια μου να τα προσέχει γιατί με έχουν τρελάνει, και να μου φέρει για το ίδιο διάστημα τα 2 σκυλιά μου από την Ελλάδα να περάσω χαρούμενες γιορτές μαζί τους. Δεν πρόκειται να μου ξαναμιλησει του χρόνου. :))))
 
Ιαβέρη πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί είναι πρακτικότερο να σου αφήσει εκεί πέρα τους ταράνδους κι άντε να τους ταϊζεις και να τους βγάζεις βόλτα μετά :ρ
 
Καλοδεχούμενοι κι οι τάρανδοι, δεν έχω πρόβλημα. Ξέρεις τι σουξέ θα κάνουν με το ελκηθρο και τα σχετικά. Θα πέφτουν τα κορίτσια σαν χιονονιφάδες, τι Φεράρι και βλακειες. :))))
 
Άγιε Βασίλη, θα ήθελα να μου δώκεις την αμερικανική υπηκοότητα ή 500.000 ευρώ για να αγοράσω την πράσινη κάρτα. Δεν ζητάω πολλά. Σου υπόσχομαι πως αν γίνω Tsiou δεν θα ξαναπατήσω το πόδι μου στην Ελλάδα, ε; ε; ε; καλό δεν ακούγεται, πανέξυπνε, καλόκαρδε και πανέμορφε Άγιε Βασίλη; :ναι:
 
Δεν θα το ανοίξω για τον Τσίπρα γιατί θα γίνει Περσία εδώ μέσα. Θα πάω για ενισχύσεις! Τώρα όλοι οι νορμάλ Αμερικανοί φεύγουν ή σχεδιάζουν να φύγουν, άρα θα πάω εγώ να ισορροπήσω τα πράγματα. (ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥ)
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Νομίζω πως όλους μας γαργαλάει η γλώσσα όταν ακούμε "Τσίπρας" :)))
 
Top