Αγκάθα Κρίστι (Agatha Christie): Έργο και Βιογραφία

Βάγγυ, μια φορά μόνο βρήκα τον/την δολοφόνο. Στο "Ένα μήνυμα για φόνο" :γρμβ:
Κι η μαμά μου το είχε βει σε αυτο. :) Εγώ νομίζω σε 2 αλλά έλα που δε θυμάμαι το δεύτερο. Τρομερή στατιστική επιτυχία πάντως, στα 30+ έχω βρει σε 2 το δολοφόνο. Και μετά σου λένε αν διαβάσεις 5-6 μετά τα βρίσκεις και γελάνε τα βιβλία στη βιβλιοθήκη μου. :χαχαχα::χαχαχα:

...το Θλιμμένο Κυπαρίσσι, [...] Βασικά πρέπει να είσαι γρουσούζης για να πέσεις σε κακό βιβλίο της :ρ
Απο τα 21 δικά της που έχω διαβάσει μονο ένα βρήκα άθλιο απλά, την μεγάλη τετράδα του εγκλήματος. Δεν θύμιζε στο ελάχιστο την ιδιοφυή Κρίστυ.
Εμένα 2 δε μου άρεσαν καθόλου, το μυστηριώδες κύριος Κουίν (νόμιζα ότι διάβαζα άλλη συγγραφέα πραγματικά) και το Πάρτυ :όχιόχι::όχισουλέω:
 
:χαχαχα: έλα ρε συ, με την Άγκαθα είναι σχεδόν αδύνατον να πέσεις μέσα, αφού-διορθώστε με αν κάνω λάθος-ούτε η ίδια δεν ήξερε, στο τέλος του γραψίματος διάλεγε δολοφόνο. Το πάρτυ ναι, ήταν ψιλοάθλιο.
 
Έχεις δίκιο Τσίου !!! Σε άλλα αστυνομικά που έχω διαβάσει, έχω βρεί ή έχω πλησιάσει τον δολοφόνο. Αλλα η Κρίστι ήταν γιόλο εντελώς. Ο μυστηριώδης Κουήν μου άρεσε παραδόξως αλλα δεν τρελάθηκα σε καμία περίπτωση.
 
Θυμάμαι πως τον Κουίν τον είχα τελειώσει μόνο και μόνο γιατί δεν μπορούσα να διαννοηθώ ότι θα αφήσω μισοδιαβασμένο βιβλίο της Άγκαθα. Εντωμεταξύ, το μια σφαίρα στο κρανίο το έχετε διαβάσει; Για κάποιο λόγο το έχω ξεκινήσει 2 φορές και το έχω αφήσει για αργότερα αλλά δε θυμάμαι αν ήταν λόγω του ότι ίσως το είχα δει σε ταινία ή ότι δεν είχα χρόνο να το διαβάσω και το ξεχνούσα. :χμ:
 
Σκέφτομαι να ξεκινήσω να διαβάσω Αγκαθα, εχει σημασια η σειρα με την οποια θα διαβάσω τα βιβλια; Ποια προτείνετε για αρχη;
 

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
Όχι καμία σχέση, Λούση, δεν χρειάζεται. Οι ιστορίες της είναι αυτοτελείς, οπότε πέρα από τον Πουαρώ και την Μις Μαρπλ σπάνια εμφανίζονται τα ίδια άτομα ξανά.
Να εδώ (κλικ) η ανάρτηση της Τσίου με κάποια από τα πιο άρτιά της για να κάνεις ένα όμορφο ξεκίνημα!
Και κοίτα ακόμα και το «Μπαλαντέρ του Θανάτου».
 
Top