Αναζήτηση για εξαντλημένα βιβλία

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
"Το τετραγωνο" το έχω σε ηλεκτρονική μορφή οπως και "Το βιβλίο της Κατερινας". Αν σε ενδιαφερουν πες μου να στα στείλω.
 
Ψαχνω το βιβλιο "ζωη σε επαναληψη" του κεν γκριμγουντ! Εχω ψαξει σε πολλα βιβλιοπωλεια αλλα δε το εχουν..:( Μηπως γνωριζει κανεις που μπορω να το βρω?
 
Παρατηρώντας τον Πόνο των Άλλων της Σούζαν Σόνταγκ..
Καλησπέρα ,για ρώτα στο macriss@otenet .gr ,πρέπει να το έχει .Αν δεν μπορείς να πας ,το παίρνω εγώ για σένα -μόλις πληρωθώ - και στο φέρνω στο φωτογραφείο ή στο αφήνω στα παιδιά στο πάρκιν δίπλα ....
 
Ευχαριστω παρα πολύ, βρήκα 2-3 τωρα αν υπάρξει κάποιο προβλημα συνεχίζω την αναζήτησή!! Ευχαριστω πραγματικά για την βοήθεια!!
 
Last edited:
Υπαρχει καπου το βιβλιο

Στην πρώτη γραμμή (Λόχος αδελφωμένων) του Stephen E. Ambrose

το ψαχνω παντου αλλα δεν εχω καταφερει να το βρω να το διαβάσω.

ευχαριστώ
 
Ψάχνω το βιβλίο το σκάφανδρο και η πεταλούδα του ζαν -ντομινίκ μπομπί, αν γνωρίζει κάποιος που μπορώ να το βρω ας με ενημερώσει:) ευχαριστώ.
 
Καλημέρα. Ψάχνω τα "Ο διανοούμενος στην κουζίνα" του Τζούλιαν Μπαρνς και από Χαρούκι Μουρακάμι τα "Σκληρή χώρα των πραγμάτων και το τέλος του κόσμου" και "Το κυνήγι του αγριοπρόβατου". Αν έχει κάποιος μέλος κάτι υπόψη του...
 
Είμαι σε αναζήτηση του ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ 6: Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΦΩΤΙΑΣ της CASSANDRA CLARE το οποίο έχει εκδοθεί από την Πλατύπους το 2014 αλλά η εκδοτική έχει κλείσει
 
Καλημέρα ,να το βάλω και εδώ μιας και για εξανλημένο πρόκειται ,ψάχνω σε οποιαδήποτε μορφή μπορεί να βρεθεί (ακόμα και δανεικό να το βγάλω φωτοτυπίες) το βιβλίο Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ Β΄ ΤΟΜΟΣ (TERRY GOODKIND).
Ευχαριστώ.
 
Καλησπέρα ,ψάχνω τα Άσματα της Πίζας του Έζρα Πάουντ από εκδόσεις Ίνδικτος ,καθώς και το μυθιστόρημα του Νίκου Γαβριήλ Πεντζίκη ,Ανδρέας Δημακούδης .Στην πρώτη έκδοση του 1935 είχε εκδοθεί υπό το ψευδώνυμο Σταυράκιος Κοσμάς ,η Β' έκδοση είχε τον τίτλο ,Ανδρέας Δημακούδης και άλλες μαρτυρίες χαμού και δεύτερης πανοπλίας ,εκδόσεις ΑΣΕ ,Θεσσαλονίκη 1977 .
 
Γιάννη το βιβλιοπωλείο Κραββαρίτης στην Ξάνθη έχει δύο αλλά δεν θυμάμε ποια. Κάνε ένα τηλέφωνο.
 
Καλησπέρα σας.Ψάχνω (σε οποιαδήποτε μορφή μπορεί να βρεθεί) το παρακάτω βιβλιο:

Τίτλος : Κάτω από τη Γέφυρα
Συγγραφέας : Anthony Kiedis
Εκδόσεις : Sonik
ISBN : 978-960-88606-0-5 / 960-88606-0-1

Ευχαριστώ.
 
Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Top