Αναζήτηση της Αννας των αγρών

Αναζητώ τα βιβλία που είχαν εκδοθεί και στην Ελλάδα αλλά πια είναι εξαντλημένα:
Τα βιβλια είναι η αννα των αγρων ή η αννα της χαράς από τους μοντέρνους καιρούς
Η άννα της αβολνέας
Η άννα του νησιού
Η άννα της απανεμιάς
Αν κάποιος τα πουλά σε λογικές τιμές ενδιαφέρομαι!

Δεν υπαρχει πουθενα σε οσες ομαδες και να ψαξα! Και ομως ειχε εκδοθει και ενα?σικουελ προσφατα! Αχ Αννα με τυρρανάς!!!! Πιο ευκολα βρισκεις κινγκ ακομα και τα πιο σπανια αυτο μου ειπαν....

Μου βρηκε ενας φίλος ένα βιβλιαράκι από την σειρα τοξο, εκδόσεις Παπαδόπουλος να ναι καλα αλλα ειναι τελειως σε παιδική μορφη , αν κάποιος άλλος βρει κάτι αλλο ας μου πει

(έκανα εικόνα την ξαδέρφη πεταμένη στους αγρούς και την Αριάδνη να πηγαίνει να την μαζεύει :))))). Αριάδνη θα με κάνεις να ανοίξω το word και να αρχίσω την μετάφραση στα ελληνικά. (Βρε λες;...)

χα χα με πειραζεις αγαπητε κορτο αλλα Αννες βρισκω και εδω στα χωρια του Αγρινιου που ειναι πανέμορφα και έχουν και αγρούς( θα ανεβάσω φωτο απο την Μυρτιά να δειτε ομορφι'α), εγω θέλω την Αννα του Αβολνι που ειναι μοναδική

Το βιβλίο "Η Άννα της χαράς" από τις εκδόσεις "Μοντέρνοι Καιροί" υπάρχει στην "Πολιτεία" (ή τουλάχιστον έτσι αναφέρει η ιστοσελίδα της). Είναι, λέει, διαθέσιμο και αποστέλλεται σε 2-6 εργάσιμες ημέρες. Η τιμή είναι 3,38 ευρώ, με έκπτωση 25%, από 4,50 ευρώ. Αν εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε, Αριάδνη, αναζητήστε το εκεί. Ελπίζω να το βρείτε και (επιτέλους!) να το απολαύσετε.

Oντως υπάρχει, ευχαριστώ Τιπουκειτο που μου άνοιξες τα μάτια, το έχω ηδη παραγγείλει , προς στιγμήν έχω πάρει αυτό από τις εκδόσειις Παπαδόπουλος
καποιο κοιταξαν να με αποσπασουν :))))απο τον στοχο μου( βλεπε Κορτω) αλλα δεν τα καταφεραν:)))

Last edited:
Εμιλυ είναι σε περίληψη αν βρεις το δεύτερο βιβλίο γιατί ή σειρά έχει 5 βιβλία . Αν μπορείς το δεύτερο βιβλίο μία χαρά είναι ή συνέχεια του πρώτου βασικά. Οπότε κάτι θα φέρεις χα χα.

Θέλω να το διαβάσω γιατί είναι ντροπή να έχω Πολυάννα και Μικρές κυρίες και να μην έχω αυτά. Ελπίζω κι εγώ να τα αποκτήσω κάποια μέρα προς το παρόν έχω κάποια άλλα βιβλία σε προτεραιότητα.

Θέλω να το διαβάσω γιατί είναι ντροπή να έχω Πολυάννα και Μικρές κυρίες και να μην έχω αυτά. Ελπίζω κι εγώ να τα αποκτήσω κάποια μέρα προς το παρόν έχω κάποια άλλα βιβλία σε προτεραιότητα.
Μην το καθυστερείς, θα δικαιωθείς ! Το συγκεκριμένο βιβλίο που ήταν σειρά στα ελληνικά το ψάχνω από τα εννιά όταν είχα πρωτοδει την Αννα στην ερτ. Χρόνια δηλ.και θα βρω όλη την σειρά που θα μου πάει...