Αναζητώ: βιβλία των Hans Fallada, Erich Kästner κ.ά.

Πληθων

Κοινωνός
Καλησπέρα σας,

Ψάχνω για αγορά τα παρακάτω βιβλία. Αν κάποιο μέλος πουλάει κάποιο από αυτά ας μου στείλει pm.

Hans Fallada
  1. Ο πότης (Κίχλη)
  2. Μόνος στο Βερολίνο (Πόλις)
Erich Kästner
  1. Στο χείλος της Αβύσσου (Πόλις)
Alfred Döblin
  1. Βερολίνο Αλεξάντερπλατς (Οδυσσέας)
 

Γρίλος

Κοινωνός
Πλήθων, μιας και τα βιβλία που ψάχνεις κυκλοφορούν και δεν είναι εξαντλημένα, θα σου προτείνω την σελίδα Μεταχειρισμένα Βιβλία. Με μία πρόχειρη αναζήτηση είδα ότι έχει τα βιβλία του Fallada σε καλές τιμές. Επίσης αν έχεις υπομονή η "Πολιτεία" είχε βγάλει τα βιβλία που ψάχνεις σε προσφορά με 50% και μάλλον θα τα ξαναβγάλει. Σε κάθε περίπτωση, δύσκολα θα πετύχεις καλύτερες τιμές. Καλή αναζήτηση
 

Πληθων

Κοινωνός
Καλησπέρα Γρίλε. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Την ξέρω την συγκεκριμένη σελίδα έχω αγοράσει και πουλήσει αρκετά βιβλία μέσω αυτής. Το "Βερολίνο Αλεξάντερπλατς" και "Στο Χείλος της Αβύσσου" τα αγόρασα τελικά οπότε τώρα μου λείπουν τα βιβλία του Fallada. 50% έκπτωση είναι πολύ καλή προσφορά, μακάρι να τα ξαναβγάλει! Έχει προστεθεί στην λίστα μου "ο Άνθρωπος χωρίς ιδιότητες" του Rober Musil. Επειδή δεν θα αντέξω οικονομικά να το αγοράσω καινούριο :( αν κάποιο μέλος το πουλάει ας μου στείλει ένα pm.
 

ΒασίληςΚ

Όμορφο Νιάτο
Πάντως όντως στο σαιτ με τα μεταχειρισμένα ( εχω ψωνίσει κ εγω αρκετές φορές ) είναι σε πολύ καλη τιμή και τα δύο βιβλία (υποκειμενικό αυτό ασφαλώς αλλα έτσι πιστεύω ) κ δύσκολα θα τα βρείς φθηνότερα κ ειδικα σε καλη κατάσταση,πόσο μάλλον καινούργια.Εαν η πολιτεία τώρα τα βγάλει 50% ίσως μόνο έτσι.
Να προσθέσω επειδή τα έχω και τα δύο που αναφέρεσαι, οτι παρότι το ομολογουμένως πολύ ωραίο «Μόνος στο Βερολίνο» ισως για το ευρυ κοινο είναι πιο γνωστό ή κ το «Κ τώρα Ανθρωπάκο» , Ο «Πότης» προσωπικά θεωρώ ηταν το πιο συγκλονιστικό. Τρομερό βιβλίο για εμένα και γενικα βεβαια μεγάλος συγγραφεας ο Φάλαντα.
Σου εύχομαι απο καρδιάς να τα βρεις συντομα και να τα απολαύσεις διαβάζοντάς τα.
 

Πληθων

Κοινωνός
Συμφωνώ μαζί σου. Νομίζω πως οι τιμές είναι εντάξει στο συγκεκριμένο σαιτ. Να φανταστείς στην λίστα μου δίνω προτεραιότητα αγοράς στα βιβλία του Φάλαντα αλλά κατά έναν μαγικό τρόπο παρουσιάζονται άλλα βιβλία μπροστά μου -είτε από βιβλιοπωλεία είτε από διάφορα μεταχειρισμένα- οπότε κάθε φορά λέω στον εαυτό μου, επόμενη αγορά Φάλαντα και τότε νέοι πειρασμοί μου χτυπούν την πόρτα. Λες και δεν είμαι έτοιμος να τον διαβάσω ένα πράγμα.. Με ποιο βιβλίο θα έλεγες πως είναι καλύτερα να ξεκινήσω;
 

Πληθων

Κοινωνός
Καλώς σας βρήκα! Η συλλογή πληθαίνει, τα χρήματα εξανεμίζονται και τα ράφια της βιβλιοθήκης μου ασφυκτιούν :ουχ:
 

Πληθων

Κοινωνός
Το παρήγγειλα! Σε ευχαριστώ πολύ @Γρίλος! Δεν έχω αγοράσει από το συγκεκριμένο βιβλιοπωλείο ελπίζω να είναι όλα οκ. Όντως η τιμή του είναι πολύ καλή για να αγνοηθεί..
 

Γρίλος

Κοινωνός
Θα στο στείλουν ηλεκτρονικά ή θα πας να το πάρεις από το κατάστημα; Πες μου την γνώμη σου για το βιβλιοπωλείο και για την κατάσταση του βιβλίου γιατί σκέφτομαι να πάρω και εγώ κάποιο βιβλίο, αλλά επειδή είμαι μακρυά δεν μπορώ να πάω να το δω.
 

Πληθων

Κοινωνός
Πήγα και το πήρα σήμερα το μεσημέρι. Πολύ ωραίο βιβλιοπωλείο και ο υπάλληλος ευγενικός. Το βιβλίο είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, είναι λίγο λερωμένο στο εξώφυλλο (μια μικρή μουτζούρα στην κάτω αριστερή πλευρά), εσωτερικά σε πολύ κατάσταση και δεν έχει τσακίσεις ούτε υπογραμμίσεις. Γενικά -και για την τιμή του- είμαι ικανοποιημένος. Σε ευχαριστώ και πάλι!
 

Γρίλος

Κοινωνός
Βρήκα το "Ο άνθρωπος χωρίς ιδιότητες" στην σκληρόδετη έκδοση, μεταχειρισμένο στα 25€ και το πήρα.

Ο "Πότης" αυτό το μήνα έτρεξε από τις εκδόσεις Κίχλη με 50% αλλά και από την Πολιτεία με 50%.
 

Πληθων

Κοινωνός
Τον άνθρωπο χωρίς ιδιότητες τον είχε στο βιβλιοπωλείο Λαβύρινθος; Το είχα βάλει στο μάτι αλλά με πρόλαβες :)))) Καλοδιάβαστο! Ναι είδα την προσφορά για τον Πότη ελπίζω να βάλουν κάποια στιγμή 50% το "Μόνος στο Βερολίνο"..
 
Top