Αναζητώ: βιβλία των Hans Fallada, Erich Kästner κ.ά.

Πληθων

Όμορφο Νιάτο
Καλησπέρα σας,

Ψάχνω για αγορά τα παρακάτω βιβλία. Αν κάποιο μέλος πουλάει κάποιο από αυτά ας μου στείλει pm.

Hans Fallada
  1. Ο πότης (Κίχλη)
  2. Μόνος στο Βερολίνο (Πόλις)
Erich Kästner
  1. Στο χείλος της Αβύσσου (Πόλις)
Alfred Döblin
  1. Βερολίνο Αλεξάντερπλατς (Οδυσσέας)
 

Γρίλος

Κοινωνός
Πλήθων, μιας και τα βιβλία που ψάχνεις κυκλοφορούν και δεν είναι εξαντλημένα, θα σου προτείνω την σελίδα Μεταχειρισμένα Βιβλία. Με μία πρόχειρη αναζήτηση είδα ότι έχει τα βιβλία του Fallada σε καλές τιμές. Επίσης αν έχεις υπομονή η "Πολιτεία" είχε βγάλει τα βιβλία που ψάχνεις σε προσφορά με 50% και μάλλον θα τα ξαναβγάλει. Σε κάθε περίπτωση, δύσκολα θα πετύχεις καλύτερες τιμές. Καλή αναζήτηση
 

Πληθων

Όμορφο Νιάτο
Καλησπέρα Γρίλε. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Την ξέρω την συγκεκριμένη σελίδα έχω αγοράσει και πουλήσει αρκετά βιβλία μέσω αυτής. Το "Βερολίνο Αλεξάντερπλατς" και "Στο Χείλος της Αβύσσου" τα αγόρασα τελικά οπότε τώρα μου λείπουν τα βιβλία του Fallada. 50% έκπτωση είναι πολύ καλή προσφορά, μακάρι να τα ξαναβγάλει! Έχει προστεθεί στην λίστα μου "ο Άνθρωπος χωρίς ιδιότητες" του Rober Musil. Επειδή δεν θα αντέξω οικονομικά να το αγοράσω καινούριο :( αν κάποιο μέλος το πουλάει ας μου στείλει ένα pm.
 

ΒασίληςΚ

Όμορφο Νιάτο
Πάντως όντως στο σαιτ με τα μεταχειρισμένα ( εχω ψωνίσει κ εγω αρκετές φορές ) είναι σε πολύ καλη τιμή και τα δύο βιβλία (υποκειμενικό αυτό ασφαλώς αλλα έτσι πιστεύω ) κ δύσκολα θα τα βρείς φθηνότερα κ ειδικα σε καλη κατάσταση,πόσο μάλλον καινούργια.Εαν η πολιτεία τώρα τα βγάλει 50% ίσως μόνο έτσι.
Να προσθέσω επειδή τα έχω και τα δύο που αναφέρεσαι, οτι παρότι το ομολογουμένως πολύ ωραίο «Μόνος στο Βερολίνο» ισως για το ευρυ κοινο είναι πιο γνωστό ή κ το «Κ τώρα Ανθρωπάκο» , Ο «Πότης» προσωπικά θεωρώ ηταν το πιο συγκλονιστικό. Τρομερό βιβλίο για εμένα και γενικα βεβαια μεγάλος συγγραφεας ο Φάλαντα.
Σου εύχομαι απο καρδιάς να τα βρεις συντομα και να τα απολαύσεις διαβάζοντάς τα.
 

Πληθων

Όμορφο Νιάτο
Συμφωνώ μαζί σου. Νομίζω πως οι τιμές είναι εντάξει στο συγκεκριμένο σαιτ. Να φανταστείς στην λίστα μου δίνω προτεραιότητα αγοράς στα βιβλία του Φάλαντα αλλά κατά έναν μαγικό τρόπο παρουσιάζονται άλλα βιβλία μπροστά μου -είτε από βιβλιοπωλεία είτε από διάφορα μεταχειρισμένα- οπότε κάθε φορά λέω στον εαυτό μου, επόμενη αγορά Φάλαντα και τότε νέοι πειρασμοί μου χτυπούν την πόρτα. Λες και δεν είμαι έτοιμος να τον διαβάσω ένα πράγμα.. Με ποιο βιβλίο θα έλεγες πως είναι καλύτερα να ξεκινήσω;
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Πληθαίνεις την συλλογή σου, ω Πλήθων! :))))

καλωσόρισες
 

Πληθων

Όμορφο Νιάτο
Καλώς σας βρήκα! Η συλλογή πληθαίνει, τα χρήματα εξανεμίζονται και τα ράφια της βιβλιοθήκης μου ασφυκτιούν :ουχ:
 
Top