Από πού το αβατάριό σου;

Βρήκα σήμερα αυτή
την εικόνα εμπνευσμένη από το "Μαύρο Πύργο" του Κινγκ, μου άρεσε και την έβαλα. :)

Θα με πάρετε για τρελή αν σας πω πως κι εγώ όταν βλέπω τη συγκεκριμένη ξανθιά νομίζω ότι βλέπω εμένα; :χαχαχα:

Όταν την επέλεξα ήμουν πράγματι ξανθιά και έψαχνα στο γκουγκλ κάτι σχετικό. Τώρα, το τι μου έκανε κλικ στην κυρία αριστερά μόνο ο Φρόιντ θα μπορούσε να το ξέρει, κι αυτός με δυσκολία :ρ

Για την ιστορία να πω ότι το συγκεκριμένο αβατάρι προκαλεί τα πιο αντιφατικά συναισθήματα. Μου έχουν πει ότι με φαντάζονται σαν το πιο υπεροπτικό άτομο του πλανήτη αλλά και σαν μια πολύ σέξι γυναίκα :ρ
Εμένα πάντως μου θυμίζεις την ηθοποιο Κατερίνα Παπαδάκη

Καλέ όχι,εσύ η ίδια! Εσπαγα το κεφάλι μου στην συνάντηση ποια μου θυμίζεις...Δεν νομίζεις πως της μοιάζεις;

Κοίτα, στη φώτο που μας δίνεις, θα μπορούσα... Λίγο το μαλλί, λίγο το χαμόγελο ίσως. Αλλά δεν την ξέρω αυτή την ηθοποιό καθόλου. Ψάχνω τώρα να τη δω και σε άλλες πόζες.

Το δικό μου αβατάριο απεικονίζει την αγαπημένη μου Γκαλάντριελ από τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών. Θα μπορούσα, βέβαια, να επέλεγα μια φωτό με την επίσης λατρεμένη μου Κέιτ Μπλάνσετ (την κινηματογραφική δηλαδή Γκαλάντριελ) αλλά δεν το έκανα....

Εγώ διάλεξα κάτι παρεμφερές με το παρωνύμιό μου, μια ηλιόλουστη φωτογραφία. Η αίσθηση που μου προσφέρει η ζεστασιά του ήλιου επάνω μου, είναι από τα πιο όμορφα συναισθήματα που βιώνω σαν άνθρωπος (σε ιδανικές συνθήκες βέβαια :)))) )...

η δικη μου φωτο ειναι ειναι τραβηγμενη στη βουδαπεστη.τωρα ,γιατι ανεβαινα αυτα τα σκαλια κ που πηγαινα..δεν νομιζω να θυμαται κανενας πια..

Last edited by a moderator:
Η εικόνα που με συνοδεύει (προς το παρόν τουλάχιστον) είναι του Ρασπούτιν (καμία σχέση με τον γνωστό). Πέρα από το ότι αποδίδει τέλεια την ομορφιά μου, ο συγκεκριμένος Ρασπούτιν είναι ένας δευτεραγωνιστής στη σειρά κόμικ Κόρτο Μαλτέζει και μοιράζεται μια σχέση αγάπης-μίσους με τον πρωταγωνιστή. Λίγο σχιζοφρενικό δεν ακούγεται αυτό;:χμ:

Gorshok, τραγουδιστής των Korol΄i Shut. Τώρα για το πως ανακάλυψα κι ακούω αυτό το συγκρότημα η απάντηση είναι: εντελώς τυχαία. :χαχα:

Last edited:
Το αβατάριο μου είναι απο την λατρεμένη ταινία Ένατη πύλη και εδώ αποικονίζεται ο εξαιρετικός ηθοποιός Τζόνι Ντέπ, που ελέγχει και εκτιμά την γνησιότητα του πρωταγωνιστικού βιβλίου...

Το αβατάριο μου είναι απο την λατρεμένη ταινία Ένατη πύλη και εδώ αποικονίζεται ο εξαιρετικός ηθοποιός Τζόνι Ντέπ, που ελέγχει και εκτιμά την γνησιότητα του πρωταγωνιστικού βιβλίου...
Τζόνι Ντεπ και βιβλίο...Μα τι άλλο να ζητήσει κανείς; :))))

Το αβατάριό μου είναι από το πρόσφατο αγαπημένο ανιμέσιον Brave που δείχνει την Σκωτσέζα πριγκίπισσα Merida. Την αγαπώ γιατί είναι απείθαρχη, ξεροκέφαλη και γενναία!

Εμένα στο αβατάρι μου είναι η αγαπημένη Renee Zellweger στο ρόλο της Μπρίτζετ Τζόουνς στην ταινία το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς.Τώρα διαβάζω και το βιβλίο :)))

Το αβατάριό μου είναι από το πρόσφατο αγαπημένο ανιμέσιον Brave που δείχνει την Σκωτσέζα πριγκίπισσα Merida. Την αγαπώ γιατί είναι απείθαρχη, ξεροκέφαλη και γενναία!

Το έχω δει το έργο και μου άρεσε πολύ!!! :)) ;)