Αρλεκιν στην real news

Το πρωτο αρλεκιν που κυκλοφόρησε στην Ελλαδα, 35 χρόνια μετά/ παέι τοσος καιρος, μας δινει η Real news σημερα:

Είναι της Ανν Μάθερ και πρόκειται για ιστορική στιγμη:) ''απαγορευμένος παράδεισος'' λοιπόν και καλή ανάγνωση στα όνειρα μας! ( αυτά διαβαζαμε μικρες και πως να δουλέψεις εσυ μετα με 480 το μήνα:ωιμέ:)

Last edited by a moderator:
Δεν μπορείς να πεις. Με αυτές τις κυκλοφορίες, ο πήχης της ποιότητας ανεβαίνει πολύ ψηλά. Θα δυσκολευτώ να την παρακολουθήσω.

Τουλάχιστον μας μένει το τεύχος με μαγειρική/ζαχαροπλαστική. Είχε καταπληκτικές συνταγές αυτή τη φορά!

Τουλάχιστον μας μένει το τεύχος με μαγειρική/ζαχαροπλαστική. Είχε καταπληκτικές συνταγές αυτή τη φορά!
εγω τι να το κανω, δεν ξερω να μαγειρευω, καιρος μαλλον για λίγη εξάσκηση:)
νουρμπανου καθολου δεν θα καταπιαστείς με το αρλεκιν;
χτες μιλάγαμε με μια φιλη και μου λεγε πως πριν 50 χρονια που ειχε βγει το αρλεκιν στην αμερικη υπήρχαν ωραιοι και πολύ πλούσιοι ανδρες:))))ενώ στο 80' ανθισε το ειδος του και στην ελλαδα γιατι πάλι τοτε είχαμε εμπορικη και οικονομικη ανάπτυξη, σημερα μαλλον δεν ευδοκημει πια

Αριάδνη μου, είδα ότι είναι πολύ μικρό, οπότε γιατί όχι; Ίσως το πάρω μαζί μου στην παραλία κάποια στιγμή. ;)
Ενδιαφέρουσα η σύνδεση με τους ωραίους, πλούσιους άνδρες κι εδώ δράττομαι της ευκαιρίας να πω το παράπονό μου στους άντρες που θα μας διαβάσουν: δεν απαιτούμε να κολυμπάτε στο χρήμα. Καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες της εποχής μας, αφού θιγόμαστε και εμείς επαγγελματικά/οικονομικά, ίσως χειρότερα κι από εσάς. Αλλά γιατί παραμελείτε την εμφάνισή σας, μου λέτε; Έχω να δω περιποιημένο άντρα από το 2010 (προ ΔΝΤ)! Πλούσιοι δεν χρειάζεται να είστε, ωραίοι όμως μπορείτε!

Είναι απλό και η γυναικεια και η ανδρικη περιποιηση απαιτει χρημα, χρόνο και ανέμελη ζωη, ποιος τα 'χει πια; ολημερίς στον αγώνα, γι'αυτο και τα αρλεκιν δεν πουλάνε πια και δεν θα πουλαγαν και το 50 πχ που η ελλαδα μάζευε τα κομμάτια της.

Last edited:
Μια μικρή προσπάθεια όμως κάνει πάντα τη διαφορά. Μια αλλαγή, ένα ωραίο κούρεμα. Δεν μιλάω για πολυέξοδα πράγματα. Τέλος πάντων... :)

Εγώ το πήρα αυτό το άρλεκιν και θα είναι το πρώτο που θα διαβάσω . Θέλω εδώ και καιρό αν αγοράσω ένα έτσι κι αλλιώς και αφού αυτό είναι και το πρώτο που κυκλοφόρησε είπα να το τιμήσω :)

Σημερα δινεται αρλεκιν της ανν μαθερ και ξέρω από φιλες που συννέλεγαν αρλεκιν πως είναι καλή πένα:))

Το πήρε η μαμά μου και διάβασα την περίληψη στο οπισθόφυλλο... μου κάηκαν όλα τα υπόλοιπα εγκεφαλικά κύτταρα... :χαχα: Αυτός ο τύπος ξεπερνά και τον Λώρενς της Αραβίας! :ωραίος:

Και όμως και όμως, ο ''απαγορευμένος παράδεισος'' είναι πολύ καλός, διαβαζεται μονορούφι, αχ, ο αντρέ, φοβερος:))εχει και ιδιωτικο νησι, αμε και ελικοδρομιο:χαχα: και τι ανδρας, δινει τις διαταγες συννεφο:φρύδια:

Αυτό το αρθρακι για τον φανταστικό κόσμο των αρλεκιν:

φυσικα τοσα κορίτσια που το 80 διαβαζαν αρλεκιν μανιωδώς, δεν έπαθαν τιποτα:))ξερω καποια και είναι μια χαρα.

Last edited by a moderator:
Αλίμονο...το πολύ-πολύ να αρχίσεις να σνομπάρεις τους πάντες και να μην ξανακάνεις σχέση μέχρι να πεθάνεις. :χαχα:

Αναφερόμουν στο Λιοντάρι της Ερήμου όμως, στο 2ο άρλεκιν της σειράς, που εκτυλίσσεται στο Μαρόκο. Μην μου πεις ότι δεν το πήρες! :πανικός:

Να σου πω την αμαρτία μου και τον κρυφό μου πόθο, θα ήθελα πολύ να δοθούν κάποια στιγμή άρλεκιν της Μπάρμπαρα Κάρτλαντ, γιαγιάς της πριγκήπισσας Νταϊάνας. Η Κάρτλαντ έχει στο ενεργητικό της 724 ρομαντικά μυθιστορήματα. (!!) Στην Ελλάδα κυκλοφορούσαν από τις παλιές εκδόσεις Νόρα, αν θυμάστε. Μιλάμε για πολύ retro καταστάσεις. :))))
Στην φωτογραφία βλέπουμε την Νταϊάνα, σε νεαρή ηλικία, να διαβάζει μανιωδώς Μπάρμπαρα Κάρτλαντ:

Last edited:
καλά αυτό το μια χαρά είναι πολύ σχετικό... :μουάχαχα:

λοιπόν ένα καλοκαίρι, εκεί στην εφηβεία, είχα πέσει μέσα σε ένα θησαυρό μιας φίλης... άπειρα άρλεκιν, άπειρα βιβλία περιπτέρου, άπειρα SAS... το κατευχαριστήθηκα!! (Μόλις τέλειωσαν αυτά, έπεσα με τα μούτρα στα: μικρός ήρωας, μικρός καουμπόυς/σερίφης, ομπραξ, και δεν θυμάμαι και τι άλλο... του αδελφού μου). Από όλα τα βιβλία αυτά που διάβασα, θυμάμαι μια σειρά 2-3 βιβλίων περιπτέρου που τα έγραφε κάποιος καταδικασμένος σε θάνατο στις Η.Π.Α - άσχετο - και τα χρυσά ή ασημένια μάτια (δεν θυμάμαι κι ακριβώς το πόσο πολύτιμα ήταν) του πρίγκιπα Μάλκο Λίνκε. Αυτό μου άφησε μια πικρία που με κυνηγάει μέχρι και σήμερα: κανένας από όσους γνώρισα δεν είχαν χρυσά ή έστω βρε παιδί μου ασημένια μάτια.... :μουάχαχα: Επίσης από τα αναγνώσματα εκείνου του καλοκαιριού, δεν μπορώ να ξεχάσω, μα τον Μανιτού!! τους λύκους του Οντάριο και τον Τσιπιρίπο (από άλλο ανάγνωσμα από τους λύκους)...
Από τα άρλεκιν κι εγώ δεν πιστεύω ότι έπαθα κάτι... αλλά δεν είναι και σίγουρο... :))))

Αχ, δεν το πήρα γιατι πήρα Μαρη , δεν γινότανε και τα δυο, εχασα;:μαναι:το πρωτο είναι καλό πραγματικά χωρις πλάκα

Επειδή εμεις ειμαστε κορίτσια που δεν κολλαμε με τυπους αρλεκιν-κατασταση και δεν παρασυρόμαστε από τα χμ λεπτα αισθηματα:)), βαζω αυτό το τραγουδι:
[video=youtube;bMgI6eIo4UI]https://www.youtube.com/watch?v=bMgI6eIo4UI[/video]
δεν είναι γοης αλλα μ'αρεσει....

χε, χε εβαλα αυτό το βιντεο γιατι αμα ερωτευτείς πάνε περιπατο ολες οι κατά αρλεκιν προυποθέσεις:φιρουλί: