Να γινει αν δεν ειναιΟ λε Καρέ δεν νομίζω ότι είναι άρλεκιν
Τον Επικίνδυνο Πειρασμό της Μάθερ μην περιμένεις να τον διαβάσω σύντομα. Προέχουν τόσα άλλα! 
Να σου πω, μετάνιωσα που δεν το πήρα. Θυμάμαι ότι βαριόμουν να κατέβω ως το πρακτορείο εφημερίδων. Κακώς! Γιατί τα βιβλία του πωλούνται γύρω στα 12 ευρώ στα βιβλιοπωλεία. Με 3,5 ευρώ, κι ας μην είναι τόσο καλή η ποιότητα, αξίζει και με το παραπάνω!Ηταν όμως πολύ καλο του Μαρη, αυτό που δοθηκε

Και τι γρήγορα που φεύγουν οι σελίδες!
Αμέσως μετά θα πιάσω το Λιοντάρι της Ερήμου, το 2ο άρλεκιν της σειράς, που σου έλεγα.
ε, τοτε ο γιατρος στο θαλασσινο όνειρο έρχεται τριτος και καταιδρωμένοςΠω πω...χαμός! Κι εγώ ξεκίνησα τον Απαγορευμένο Παράδεισο της Μάθερ κι έχω καταγοητευτεί!Και τι γρήγορα που φεύγουν οι σελίδες!
Αμέσως μετά θα πιάσω το Λιοντάρι της Ερήμου, το 2ο άρλεκιν της σειράς, που σου έλεγα.
Και μπορεί ο Αντρέ Σάντσεζ να έχει δικό του νησί στις Μπαχάμες, αλλά ο "Λώρενς", που λέω κι εγώ, έχει κατάδικό του ολόκληρο χαλιφάτο!!!!
Σ' έστειλα;)

το σκαφος δεν είναι δικό του, μα που πας και συ γιατρε μου να συγκριθείς με αντρε και καριμ/ μεταξυ μας μου αρεσε ο αντρε, τον σειχη δεν τον επιασε ακομα στα χερια μου!
Το'χω δεν το'χασα και αυριο λεω να το πιασωΕμ τι να σε κάνω που πήγες κι έμπλεξες με τον ξενέρωτο το γιατρό...Λοιπόν, εγώ έχασα Μαρή, εσύ έχασες Καρίμ. Έτσι είναι η ζωή.
[/SPOILER]