Αρλεκιν στην real news

[video=youtube;Ir5AtKNWPmo]https://www.youtube.com/watch?v=Ir5AtKNWPmo&feature=youtu.be[/video]
αυτην την κυριακη το καλοκαιρινο όνειρο:)

Καλημέρα! :) Λοιπόν, με βάλατε σε μεγάλα κέφια... έβαλα τη μαμά μου να ξεθάψει όλα τα παλιά άρλεκιν και μπελλάκια, όσα έχει κρατήσει τέλος πάντων, για να τους ρίξω μια ματιά. Και πέτυχα μερικά διαμάντια:

1). Άλλο ένα της Ανν Μάθερ, τον Επικίνδυνο Πειρασμό

2). Τον Ράφτη του Παναμά του John Le Carre

3). Τον Κόκκινο Δράκο του Τόμας Χάρρις

και πολλά κατασκοπευτικά, που δεν έχω διαβάσει ποτέ σαν είδος. Άφθονο το υλικό, επομένως. :γιούπι:

Anne Mather

θεωρείται ισως η καλυτερη συγγραφεας αρλεκιν η μαθερ και ηταν νοικοκυρα να φανταστείς Νουρμπ., ο ανδρας της επέμεινε να εκδοσει τα κειμενα της. Πήρες Μαρη τελικά, δεν μας ειπες;

Last edited by a moderator:
Οντως δεν ειναι αρλεκιν ο ΛεΚαρε αλλα ειπε οτι ξεχαψε πολλα bell . Εγραφε κυριως κατασκοπικα και εχει και πολυ ενδιαφερον μπακγκρουντ καθως και ο ιδιος ειχε περασει απο τις μυστικες υπηρεσιες κατα την διαρκεια του ψυχρου πολεμου. Ο πρωτος που εισηγαγε την ιδεα οτι οι κατασκοποι δεν ειναι απαραιτητα υπερηρωες κλπ κλπ αλλα απλοι...γραφειοκρατες (πολυ πιο πιθανο εδω που τα λεμε)

Τον Λε Καρέ τον είχε από εκδόσεις Bell. Ζήτησα να μου βγάλει ό,τι έχει σε βιβλία τσέπης. Μερικά ήταν από κάτι αμερικάνικες εκδόσεις, MIRA. Δεν τις θυμόμουν καθόλου, κυκλοφορούσαν στα μέσα της δεκαετίας '90, 1.300 δραχμές το ένα. ;)

Όχι, Αριάδνη, δεν πήρα Μαρή ούτε τίποτα άλλο. Θα κάνω ένα διάλειμμα απ' το διάβασμα τώρα και εξάλλου, έχω μαζέψει υλικό για 10 γενιές. Ουφ! :μαναι: Τον Επικίνδυνο Πειρασμό της Μάθερ μην περιμένεις να τον διαβάσω σύντομα. Προέχουν τόσα άλλα! :ωιμέ:

[video=youtube;gs0Cp3nIkxs]https://www.youtube.com/watch?v=gs0Cp3nIkxs&feature=youtu.be[/video]
Αν δεν το παρετε για το αρλεκιν, δινει Λοιζο:)

Ηταν όμως πολύ καλο του Μαρη, αυτό που δοθηκε
Να σου πω, μετάνιωσα που δεν το πήρα. Θυμάμαι ότι βαριόμουν να κατέβω ως το πρακτορείο εφημερίδων. Κακώς! Γιατί τα βιβλία του πωλούνται γύρω στα 12 ευρώ στα βιβλιοπωλεία. Με 3,5 ευρώ, κι ας μην είναι τόσο καλή η ποιότητα, αξίζει και με το παραπάνω!

Διαβαζω το θαλασσινο όνειρο και τι βλέπω ο τυπος, δεν είναι πλούσιος αλλα διευθυνει κοτερο για κρουαζεριες, ε, λέω μια φορα που πεσαμε σε ένα παιδι της διπλανής πόρτας αλλά όχι, όχι πίσω από τον ξανθο, ωραιο του καραβιου κρυβεται ενας σημαντικου φημης πλούσιος γιατρος με περγαμινες και βιλες:))))

Harlequin times ahead!

Πω πω...χαμός! Κι εγώ ξεκίνησα τον Απαγορευμένο Παράδεισο της Μάθερ κι έχω καταγοητευτεί! :)))) Και τι γρήγορα που φεύγουν οι σελίδες! :διάβασμα9: Αμέσως μετά θα πιάσω το Λιοντάρι της Ερήμου, το 2ο άρλεκιν της σειράς, που σου έλεγα.

Και μπορεί ο Αντρέ Σάντσεζ να έχει δικό του νησί στις Μπαχάμες, αλλά ο "Λώρενς", που λέω κι εγώ, έχει κατάδικό του ολόκληρο χαλιφάτο!!!! :γιούπι:
Σ' έστειλα; :))

Πω πω...χαμός! Κι εγώ ξεκίνησα τον Απαγορευμένο Παράδεισο της Μάθερ κι έχω καταγοητευτεί! :)))) Και τι γρήγορα που φεύγουν οι σελίδες! :διάβασμα9: Αμέσως μετά θα πιάσω το Λιοντάρι της Ερήμου, το 2ο άρλεκιν της σειράς, που σου έλεγα.

Και μπορεί ο Αντρέ Σάντσεζ να έχει δικό του νησί στις Μπαχάμες, αλλά ο "Λώρενς", που λέω κι εγώ, έχει κατάδικό του ολόκληρο χαλιφάτο!!!! :γιούπι:
Σ' έστειλα; :))
ε, τοτε ο γιατρος στο θαλασσινο όνειρο έρχεται τριτος και καταιδρωμένος:))))

Ναι, δεν είναι τυχαία η σειρά που τα εκδίδουν άλλωστε. :)) Το τελείωσα, ήταν ελαφρώς γελοίο και τραβηγμένο απ' τα μαλλιά, αλλά εμένα μ' άρεσε. :χαχαχα:
Ο σεϊχης Καρίμ πολύ πιο σέξι απ΄τον Αντρέ...Α, σεϊχάτο είχε τελικά, όχι ολόκληρο χαλιφάτο, τι απογοήτευση! :ανέκφραστος:

Από ένα σημείο και μετά, σε κάθε κεφάλαιο έκαναν έρωτα 3-4 φορές. Οι περιγραφές γλαφυρότατες. Και μη φανταστείς σε τίποτα απίθανα μέρη. Τετριμμένα πράγματα: μες στην έρημο, στις φοινικιές, στους αμμόλοφους, κάτω απ' την καμήλα (!), στη σκηνή των βεδουίνων, στο ιδιωτικό αεροπλάνο του Καρίμ, στα ιδιαίτερα διαμερίσματά του στο παλάτι του κτλ. Βαρεμάρα...

Ο γιατρός λέει τίποτα τελικά;

Καλά έχω ρίξει το άπειρο γέλιο με αυτό το νήμα! Αρλεκιν δεν έχω διαβάσει ποτέ ούτε θέλω και με τα όσα λέτε επιβεβαιώνομαι!!!! :ρ

Νουρμπανού
Ο γιατρός τι να πει μετά από το sex tour του σείχη Καρίμ; Το πολύ πολύ σε κανά φορείο στα επείγοντα και αυτό πολύ είναι!! :χαχαχα::χαχαχα::χαχαχα:

O γιατρος απαράδεκτος κορίτσια, ξανθο κουκλο ανεβαζε τον εαυτο του, ξανθο κουκλο τον κατεβαζε:)και νευρα, νευρα να δεις:κατάρα!:, μια ετσι , μια γιουβετσι μαυρη την εκανε την ζωη της Λουσι και πήρε την βαλιτσα της και εφυγε η κοπέλα...οσο για περιουσια, μια βιλα και αυτή εξ'αδιαιρετου με την οικογενεια του, δηλ. τι να λέμε ισα να πληρωνουμε τεκμήρια με το νέο καθεστως:))))το σκαφος δεν είναι δικό του, μα που πας και συ γιατρε μου να συγκριθείς με αντρε και καριμ/ μεταξυ μας μου αρεσε ο αντρε, τον σειχη δεν τον επιασε ακομα στα χερια μου!

Εμ τι να σε κάνω που πήγες κι έμπλεξες με τον ξενέρωτο το γιατρό...Λοιπόν, εγώ έχασα Μαρή, εσύ έχασες Καρίμ. Έτσι είναι η ζωή.

Μεταλλαγμένη, αδυνατώ να αντιληφθώ πού είναι το αστείο... :χεχ: :χαχαχα: Κορίτσια, τα πράγματα είναι σοβαρά με τον σεϊχη...

Δεν ήταν μόνο το ότι είχε τον ακράτητο μες στην έρημο, ήταν κι ότι την διέσχιζαν με μόνες προμήθειες ένα σακούλι χουρμάδες και ένα φλασκί νερό και με τους ανελέητους καβαλάρηδες του εχθρού στο κατόπι τους για να πάρουν πίσω την κοπέλα...αλλά αυτός εκεί, ορεξάτος...το αποκορύφωμα του ρεαλιστικού μυθιστορήματος! :μουάχαχα:

Εμ τι να σε κάνω που πήγες κι έμπλεξες με τον ξενέρωτο το γιατρό...Λοιπόν, εγώ έχασα Μαρή, εσύ έχασες Καρίμ. Έτσι είναι η ζωή.

[/SPOILER]
Το'χω δεν το'χασα και αυριο λεω να το πιασω:)))τωρα με οσα μας ειπες με τρωει η αγωνια, καλυτερη πένα η φειθ;
α, αυριο Μαρη θα πάρεις;