Καλά, είμαι ενθουσιασμένη και με Μαρή, φυσικά, αλλά και με το χθεσινό άρλεκιν! Η ιστορία εκτυλίσσεται σε φάρμες της Αυστραλίας! Αχ, θα μου θυμίσει το πολυαγαπημένο μου "Τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας", την Μέγκυ, τον πατέρα Ραλφ, το κτήμα τους τη Ντρογκέντα! Ανυπομονώ να το ξεκινήσω!
Ναι Νουρμπ. είμαι εκει που την σωζει από τα χερια του κακου σειχη ο καριμ, δηλ. στην αρχη ακόμα)οπότε εχω μπροστα μου! αχα βλέπω γλυκάθηκες με τα αρλεκιν))και με τον Μαρή), εννοείται σε καταλαβαίνω
Καλημέρα, κορίτσια! ) Αφήστε τον Καρίμ, πάλιωσε...πού να δείτε αυτόν τον Αυστραλό, τον Μπόιντ Μπάλιντζερ, τον σκληραγωγημένο στις φάρμες και τη ζούγκλα της Αυστραλίας! Αριάδνη, ξέρει να πετάει κι ελικόπτερο!
Να δείτε πώς την κορτάρει, τι της λέει...
"Μου φαίνεται πως είσαι απ' αυτές που τις παίρνουν με το ζόρι" ή "Σου χρειάζεται ένα μάθημα"...
Και η κακιά Ανν Μπάλιντζερ με τη γλωσσοφαγιά της... :κλαψ: Χαμός!
Μεταλλαγμένη, κάτσε εδώ να βλέπεις, πού θα βρεις καλύτερα; Έχω πωρωθεί κορίτσια, τις ηρωίδες στις δεξιώσεις τις φαντάζομαι με τουαλέτες με πούλιες κι αυγερινούς και μαλλί ξυσμένο καούκα, σαν την Τζόαν Κόλινς! Δεν έχω καλύτερο!
Γενικά, είναι μια πολύ ξεκούραστη βδομάδα για μένα, πολύ χαλαρή, και τα άρλεκιν μου ήρθαν λουκούμι. )) Το επόμενο θα δοθεί την Παρασκευή νομίζω; Αριάδνη, επιβεβαίωσέ το μου αυτό!
Ελπίζω να χαλαρώνετε και να περνάτε καλά κι εσείς!
ε, να πω για τον καριμ πως είναι από τα αρλεκιν-προτυπο που οι ξαδέλφες, τωρα πια 45αρες και διαβαζαν με μανια στα 90
δεν ξερω Νουρμπ για την ριαλ αν θα βγει την Παρασκευη, δεν νομιζω , μαλλον σαββατο αφου παρασκευη δεν είναι αργια;
χε, χε παντρευτηκαν και εχει και η καθεμια και από δυο παιδιαπήραν και καλους άνδρες και οι τρεις, φυσικα όχι πλουσιους καμια σχεση, μιας και δουλευουν και αυτές να βγουν πέρα. Νουρμπ μου, μ'αρεσε που θα επαιρνες την ριαλ για την μαγειρικη αλλά πια σε βλέπω ενθουσιασμένη με τα αρλεκιν))σε εβαλαν μέσα
[video=youtube;fnwwyrqB9ao]https://www.youtube.com/watch?v=fnwwyrqB9ao&feature=youtu.be[/video]
Πολύ κουραστικό αυτό το τελευταίο που πήρα, το "Επικίνδυνος σαν τη Νύχτα"...συνεχείς επαναλήψεις και βαρετός τρόπος γραφής. Τελικά η Ανν Μάθερ ήταν όντως κορυφή, τα πρώτα άρλεκιν τα διάβασα σε 2-3 ώρες, αυτό το σέρνω 5-6 μέρες τώρα...