Αστυνομική λογοτεχνία απο το Βήμα

Εφημερίδα: Βήμα
Όνομα προσφοράς: Αστυνομική λογοτεχνία
Απο: 17 Ιουλίου
Τιμή: 4 ευρω

Για αρχη θα δωσει ενα τομο με διαφορα διηγηματα απο ελληνες λογοτεχνες.Αν εχω καταλαβει καλα πρεπει να ειναι αυτο το βιβλιο

Απορω παντως που δεν το εχουν διαφημισει ακομα..Ουτε στην σελιδα τους υπαρχει διαφημιση.Τι περιμενουν να παει Κυριακη πρωι?

Last edited by a moderator:

Λορένα

Πολεμίστρια του Φωτός
ισως η καταλληλη στιγμη, να ρωτησω : τι ειναι νουαρ λογοτεχνια; :)

Παιδιά,υπάρχει σχετικό νήμα στη λέσχη,όπου ο Κόρτο το εξηγεί πολύ αναλυτικά.Μου το έβγαλε η αναζήτηση του google.Αυτό που λες Αριάδνη είναι το βασικά σωστό...

Η σειρα τελικα δεν ονομαζεται νουαρ λογοτεχνια αλλα αστυνομικη λογοτεχνια και θα δωσει 3-4 βιβλια (αυτα απο τις εκδοσεις καστανιωτη)

Κι όμως, νομίζω ότι πέτυχα διαφήμιση στην TV κάποια στιγμή. Ελλήνων συγγραφέων όλα τους.
Λένε τίποτα άραγε οι Έλληνες στα αστυνομικά;

μολις αγορασα την εφημεριδα με το βιβλιο

λοιπον το βιβλιο ειναι το πρωτο μισο απο αυτην την συλλογη

http://www.biblionet.gr/book/132107/Συλλογικό_έργο/Ελληνικά_εγκλήματα_2

την επομενη εβδομαδα το αλλο μισο

τωρα αν λενε η δεν λενε κατι οι ελληνες συγγραφεις καλο ειναι να διαβασει οποιος ενδιαφερεται και να σχηματισει καποια αποψη
μικρες ιστοριες εχει ο τομος
με ποικιλια σε θεματα
ενα πολυ καλο αναγνωσμα σε καλη τιμη
και μια πρωτη γνωριμια για πολλους με την ελληνικη αστυνομικη λογοτεχνια

Δεν το πήρα την προηγούμενη Κυριακή μπορώ να πάρω αυτό ή είναι συνέχεια και πρέπει να έχω και το προηγούμενο;

πήρα εγώ το δεύτερο βιβλίο σήμερα.. δεν έχω προλάβει να διαβάσω μιας και τις ιστορίες τις έχω διαβάσει παλιά.
στα της έκδοσης: κλασσικό αρπακολίκι του Βήματος, χάλια έκδοση, κακογραμμένο σε άθλιας ποιότητας χαρτί με μαλακό χάρτινο εξώφυλλο που τσακίζει έυκολα. καλό για απλό διάβασμα , χάλια για βιβλιοθήκη..

@Βαλκάνιε Αγρότη, καλησπέρα.
Προσωπικά δεν διαφωνώ για των άρπα κόλλα ορέξεων των φυλλάδων, διαφωνώ στα: Όλα σαλονάτα, ακόμα και τα βιβλία. Αν είναι κι αυτός (των εφημερίδων) ένας τρόπος διάθεσης, σε κάθε σπιτικό (φτωχικά συνήθως...), καλώς κάνουν και δίνουν βιβλία (ακόμα κι αν είναι η ντροπή τής βιβλιοθήκης για πολλούς).

σωστός από τα dvd και τα cd του Γαιτάνου:)))) καλύτερα οι pulp εκδόσεις αστυνομικών. απλά μου έχει κάνει εντύπωση ότι η συγκεκριμένη φυλλάδα(μεγάλη αναγνωσιμότητα) επιλέγει χαμηλόκόστος ανατυπώσεων όταν άλλες λιγότερες κερδοφόρες φυλλάδες έχουν κατά καιρούς δώσει διαμαντάκια(πάντα από άποψη εκτύπωσης)..

Καλημερα...Καταρχην ειναι λογικο να ειναι χαμηλου κοστους οι εκδοσεις των εφημεριδων ωστε να υπαρχει και το αναλογο κερδος.Το εχω ξαναπει πολλες φορες αλλα δεν με κουραζει να το λεω ξανα και ξανα οτι οταν αγοραζουμε ενα βιβλιο απο μια εφημεριδα δεν το αγοραζουμε 4 ευρω αλλα πολυ λιγοτερο.Με τα 4 ευρω αγοραζουμε την εφημεριδα,2-3 ενθετα και ισως καμια προσφορα ακομα που σημαινει οτι το βιβλιο που κρατας κοστιζει περιπου 0,50 - 1 ευρο.

Επισης δεν μου ερχετε καποια εφημεριδα στο μυαλο χαμηλοτερης κυκλοφοριας που να εχει καλυτερες εκδοσεις απο το Βημα (εννοω ποσοτικα και οχι μια στα 10 χρονια)

Έχω ήδη τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς, δεν με πειραζει καθόλου να κολλήσω δίπλα τους τα υπόλοιπα από την εφημερίδα, το ίδιο έκανα και με τον Καζαντζάκη. :)
Ερώτηση σ'εσάς που το πήρατε: Άρχισαν από τον 2ο τόμο? Η σειρά είναι αυτή.

ναι τον δευτερο τομο εδωσαν αλλα δεν ξερω αν συνεχιζει με αλλον τομο αυτην την κυριακη