Πολύ ωραία ταινία. Κάποιος μου έφαγε το διβιδί! :κατάρα!:Κάτι αντίστοιχο έπαθα και με την γραμματέα
Έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και στον υπολογιστή μου. Μου φαίνεται πρέπει να την φρεσκάρω.Πολύ ωραία ταινία. Κάποιος μου έφαγε το διβιδί! :κατάρα!:
Κάποιος με καταλαβαίνει ))Ίζι, θυμάμαι μόλις είχα τελειώσει κι εγώ το "Αυτό", -πρέπει να ήμουν στην ίδια ηλικία, 13-14-, είχα νιώσει ένα πλήρως αληθινό κενό στο στομάχι, σαν να μου είχαν ανακοινώσει άσχημα νέα. Την επόμενη μέρα είχε χρειαστεί να πω αρκετές φορές: δεν έχω διάθεση, τελείωσε ένα βιβλίο που διάβαζα ?
Για μένα δεν φταίει που έχει γεράσει. Δεν είναι δα τόσο μεγάλος. Φταίει που έχει παχύνει τόσο. Αν έχανε τα κιλά πάλι σέξι θα ήταν πιστεύω, για την ηλικία του.Δεν με ενδιαφέρει που έχει γεράσει. Βλέπω James Spader και παθαίνω ότι παθαίνει ο David Spade
Αχού Νικόλα! Δεν έχεις κι άδικο βέβαια, είναι συγκλονιστικό βιβλίο. Δεν θυμάμαι καθόλου πώς μου χε φανεί όταν το διάβασα μικρή, νομίζω ότι απλώς συγκινήθηκα και ταράχτηκα, πάντως τις προάλλες που το ξαναδιάβασα δάκρυσα.Θυμήθηκα κι εγώ ένα βιβλίο το οποίο με είχε σχεδόν "τραυματίσει" στα παιδικά μου χρόνια...
Ήταν το "Παιχνίδι χωρίς κανόνες" της Γαλάτειας Γρηγοριάδου -Σουρελη
Το είχα διαβάσει ένα καλοκαίρι και πραγματικά όταν τελείωσε θυμάμαι είχα σοκαριστεί.
Η ματιά ενός εφήβου πάνω στο θέμα της εργατικής μετανάστευσης στην Γερμανία... Ειδικά κάποιες σκηνές με ιατρικές εξετάσεις ακόμα μου ξυπνούν εκείνες τις μνήμες!
Θυμάμαι ρωτούσα τους γονεις μου αν πρόκειται ποτέ να φύγουν ως γκασταμπάιτερ στην Γερμανία!
Το σκεφτόμουν για χρόνια...
Μπα, δεν ήταν αυτό. Η ανθολογία είχε τίτλο άνθρωποι και ζώα (στη νεοελληνική πεζογραφία), εκδόσεις ωκεανίδα. Το επίμαχο διήγημα είναι κάποιου Σωτήρη Δημητρίου, με τίτλο Κάι, κάι, θεούλη μου. Αφορά κακοποίηση μιας γατούλας και ενός σκυλάκου. Και άλλα διηγήματα μέσα απ' αυτή την ανθολογία αφορούν κακοποίηση, αλλά αυτό ειδικά με διέλυσε....@Διχασμένη
Μήπως αναφέρεσαι στο Οι Φίλοι μας τα Ζώα από τις εκδόσεις Κέδρος? Εκεί από όσο θυμάμαι είχε μια σκηνή κακοποίησης ενός γαιδάρου και όντως ήταν φρικτό.
Και η Κοζάνη στην Ελβετία (βλ. τι Λωζάνη τι Κοζάνη).Τεταρτη δημοτικου μου ειχε πεταξει η μανα μου το βιβλιο της γεωγραφιας στο κεφαλι.
Ακομα πιστευω πως η Παργα ειναι στη Τσεχια.
Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι τα κουνέλια δεν έχουν αγαθές σχέσεις με τις γάτες.Νομίζω το "H τελευταία μαύρη γάτα" του Τριβιζά