Επίσης παρόλο που είναι 1600 σελίδες, όταν το έπιασα στα χέρια μου, δεν μου φάνηκε υπερβολικά βαρύ στο κράτημα (κάποια από Gutenberg μου έχουν φανεί ασήκωτα) και όντως οι σελίδες του είναι είναι από πολύ λεπτό χαρτί.Να'σουν η μόνη...Νομιζω οτι θελω να κανω ριφιφι σε ενα βιβλιοπωλείο.

Θα έχουμε φρέσκα πολεμοφόδια:Το μόνο ρίσκο είναι να μην μπουκάρουν τα κομάντα της αστυνομίας, αλλά με όσα έχουν γίνει τελευταία θα έχουν περισσότερη διάθεση για διαπραγματεύσεις παρά για βίαιες επιλύσεις (έρχονται και εκλογές άλλωστε, δεν ρισκάρουμε μακελειό).
είναι 1600 σελίδες, όταν το έπιασα στα χέρια μου, δεν μου φάνηκε υπερβολικά βαρύ στο κράτημα
Εδώ και χρόνια θέλω να φτιάξω μια φασολαδερία με φασόλια από όοολη την Ελλάδα και τον κόσμο. Άρα μάλλον ένα από τα αιτήματα θα είναι δωρεάν ρεύμα ες αεί, γιατί με τον εξαερισμό στο φουλ......Μόνο αιτήματα πρέπει να σκεφτούμε - μη εύκολα υλοποιήσιμα

Δικαίως...Όταν το είδα τις προάλλες στην Πρωτοπορία ξενέρωσα.. Ήθελα να το αγοράσω αλλά η τιμή του μου κλωτσάει πολύ..![]()
Ναι, αλλά διαβαζονται.Είναι εξαιρετικά δύσχρηστα κι αβολα.

hestia.gr
Βρέθηκε η λύση (κοστοβόρα μεν, αλλά είναι και αντίκα). Εντός των επόμενων ημερών θα καταστρωθεί και το σχέδιο δράσης με αναλυτικούς χάρτες.Σκέψου εκεί που έχετε κάνει ωραία και καλά το πλιάτσικο, το έχετε φορτώσει και έχετε μπει μέσα να φύγετε, εκείνη την στιγμή να πιάσει καμία βροχή!![]()
Να με ενημερωσεις να εχω προλάβει μανικιουρ πεντικιουρΕντός των επόμενων ημερών θα καταστρωθεί και το σχέδιο δράσης με αναλυτικούς χάρτες.
Αυτό σημαίνει ότι θα αναλάβω όλο το κουβάλημα ε;Να με ενημερωσεις να εχω προλάβει μανικιουρ πεντικιουρ