Βιβλιονέα

Έλλη Μ

Συντονιστής
:όχισουλέω:
Η τιμη του οταν κυκλοφόρησε απο τις εκδοσεις Ινδικτος η τιμη ηταν πολυ χαμηλοτερη.
 
Όταν το είδα τις προάλλες στην Πρωτοπορία ξενέρωσα.. Ήθελα να το αγοράσω αλλά η τιμή του μου κλωτσάει πολύ.. :( Επίσης παρόλο που είναι 1600 σελίδες, όταν το έπιασα στα χέρια μου, δεν μου φάνηκε υπερβολικά βαρύ στο κράτημα (κάποια από Gutenberg μου έχουν φανεί ασήκωτα) και όντως οι σελίδες του είναι είναι από πολύ λεπτό χαρτί.
 

Έλλη Μ

Συντονιστής
Κι ο ΜΟντεκρίστο, οταν κυκλοφορησε, τόσα χρήματα δεν έκανε, σε καμία απο τις δυο εκδόσεις.

Σε επιτομο είδα οτι εκδόθηκε, σε μετάφραση της Σοφίας Αυγερινου (καλή ώρα, εχει μεταφρασει τον Κομη της Εστίας, το Μεφίστο απο Ερμα, τα ελιξίρια απο Μαγμα) η τριλογία του Μπροχ, Υπνοβάτες. Και ειναι ωραια εκδοση, καμια σχέση με τα μονοκόμματα κατεβατα της Μεδουσας.
Νομιζω οτι θελω να κανω ριφιφι σε ενα βιβλιοπωλείο.
 

Έλλη Μ

Συντονιστής
θες να ενωσουμε τις δυνάμεις μας;!;! Αν και δεν ειμαι πολύ δυνατή, ειμαι γρηγορη, προσαρμοζομαι ευκολα και κατεβαζω καλές ιδεες.
 
Όχημα διαφυγής
1230


Έχω εναλλακτική πρόταση παιδιά. Εισβολή και κατάληψη. Κλείδωμα μέσα με προμήθειες, fake ομήρους και fake όπλα (κάποιοι από εμάς θα είναι οι εισβολείς, κάποιοι οι όμηροι - τους ασχέτους τους απελευθερώνεις για να δείξεις και καλή θέληση) και εξοντωτική διαπραγμάτευση πριν παραδώθείς αφού έχεις διαβάσει (δωρεάν) ικανοποιητικό αριθμό. Η ποινή μπορεί να είναι μικρή ως αμελητέα, τη στιγμή που δεν θα έχεις κλέψει ή σκοτώσει.
Το μόνο ρίσκο είναι να μην μπουκάρουν τα κομάντα της αστυνομίας, αλλά με όσα έχουν γίνει τελευταία θα έχουν περισσότερη διάθεση για διαπραγματεύσεις παρά για βίαιες επιλύσεις (έρχονται και εκλογές άλλωστε, δεν ρισκάρουμε μακελειό).
Μόνο αιτήματα πρέπει να σκεφτούμε - μη εύκολα υλοποιήσιμα
 
@ΚρίτωνΓ , που θα την προσγειώσουμε την ντακότα στην Γραβιάς και στην Ακαδημίας?? (λέω 1-2 τυχαίες οδούς τώρα....)
@Έλλη Μ Θα τα καταφέρουμε! Θα βρεθεί και όχημα, θα βρεθεί και τρόπος και θα κατορθώσουμε να πάρουμε ό,τι και όσα θέλουμε και θα μας γυρίσουν και ταινία μάλιστα, Athenian Job!

Το μόνο ρίσκο είναι να μην μπουκάρουν τα κομάντα της αστυνομίας, αλλά με όσα έχουν γίνει τελευταία θα έχουν περισσότερη διάθεση για διαπραγματεύσεις παρά για βίαιες επιλύσεις (έρχονται και εκλογές άλλωστε, δεν ρισκάρουμε μακελειό).
Θα έχουμε φρέσκα πολεμοφόδια:
είναι 1600 σελίδες, όταν το έπιασα στα χέρια μου, δεν μου φάνηκε υπερβολικά βαρύ στο κράτημα
Μόνο αιτήματα πρέπει να σκεφτούμε - μη εύκολα υλοποιήσιμα
Εδώ και χρόνια θέλω να φτιάξω μια φασολαδερία με φασόλια από όοολη την Ελλάδα και τον κόσμο. Άρα μάλλον ένα από τα αιτήματα θα είναι δωρεάν ρεύμα ες αεί, γιατί με τον εξαερισμό στο φουλ......:φρύδια:
 
Παιδιά μια χαρά είναι το ντατσουν. Έλλη μην το βλέπεις έτσι ξεγελάει στο μάτι. Αλλού είναι το πρόβλημα με αυτό το αυτοκίνητο. Σκέψου εκεί που έχετε κάνει ωραία και καλά το πλιάτσικο, το έχετε φορτώσει και έχετε μπει μέσα να φύγετε, εκείνη την στιγμή να πιάσει καμία βροχή! :))))
 
Όταν το είδα τις προάλλες στην Πρωτοπορία ξενέρωσα.. Ήθελα να το αγοράσω αλλά η τιμή του μου κλωτσάει πολύ.. :(
Δικαίως...
Εν τω μεταξύ σε διάφορα βιβλιοφιλικά μπλογκ /σελίδες φεισμπουκ μπερδεύουν την τιμή με τη λογοτεχνική αξία του βιβλίου.
Ένα βιβλίο που κοστίζει 50 ευρώ είναι ακριβό, πολύ ακριβό αναλογικά με το κόστος ζωής και του μισθούς στην Ελλάδα. Αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση.
Το αν το βιβλίο είναι αριστούργημα, δε δικαιολογεί τόσο υψηλή τιμή.
Αν υπήρχε άμεση σύνδεση τιμής - λογοτεχνικής αξίας, τότε πχ η Ιλιάδα έπρεπε να πωλείται 1000000000 ευρώ!
 
Πάντως αυτά τα βιβλία -τουβλα θεωρώ πως είναι για τη βιβλιοθήκη. Είναι εξαιρετικά δύσχρηστα κι αβολα. Ο Οδυσσέας του Τζόις είναι χρόνια σε κάποιο ράφι της βιβλιοθήκης μου...:ρ
 
@Χρυσόστομος
Καλή χρονιά!! Το πήρα κ εγώ το βιβλίο με 46,80 όχι βέβαια ότι είναι φτηνό!! Το πήρα από τον Ευριπίδη κ την ίδια τιμή έχει κ η Πολιτεία.
Προσωπικά όταν δεν μπορώ να αγοράσω κάποιο βιβλίο... περιμένω την επιταγή του οαεδ.
 
Το γράφω εδώ. Συγνώμη είμαι λίγο στο τρέξιμο κ δεν προλαβαίνω να το γράψω σε σωστό νήμα.
Μέχρι σήμερα το βράδυ στης 12 οι εκδόσεις εστία έχουν βάλει προσφορά Τον Δον Κιχώτη. Οι δύο τόμοι στην τιμή του ενός στα 22,82
 
Σκέψου εκεί που έχετε κάνει ωραία και καλά το πλιάτσικο, το έχετε φορτώσει και έχετε μπει μέσα να φύγετε, εκείνη την στιγμή να πιάσει καμία βροχή! :))))
Βρέθηκε η λύση (κοστοβόρα μεν, αλλά είναι και αντίκα). Εντός των επόμενων ημερών θα καταστρωθεί και το σχέδιο δράσης με αναλυτικούς χάρτες.
 

Έλλη Μ

Συντονιστής
Εντός των επόμενων ημερών θα καταστρωθεί και το σχέδιο δράσης με αναλυτικούς χάρτες.
Να με ενημερωσεις να εχω προλάβει μανικιουρ πεντικιουρ
πάνω απ' όλα, ειμαι γυναικα της εποχής μου
 
Top