Βιβλιονέα

Όταν το είδα τις προάλλες στην Πρωτοπορία ξενέρωσα.. Ήθελα να το αγοράσω αλλά η τιμή του μου κλωτσάει πολύ.. :(
Δικαίως...
Εν τω μεταξύ σε διάφορα βιβλιοφιλικά μπλογκ /σελίδες φεισμπουκ μπερδεύουν την τιμή με τη λογοτεχνική αξία του βιβλίου.
Ένα βιβλίο που κοστίζει 50 ευρώ είναι ακριβό, πολύ ακριβό αναλογικά με το κόστος ζωής και του μισθούς στην Ελλάδα. Αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση.
Το αν το βιβλίο είναι αριστούργημα, δε δικαιολογεί τόσο υψηλή τιμή.
Αν υπήρχε άμεση σύνδεση τιμής - λογοτεχνικής αξίας, τότε πχ η Ιλιάδα έπρεπε να πωλείται 1000000000 ευρώ!

Πάντως αυτά τα βιβλία -τουβλα θεωρώ πως είναι για τη βιβλιοθήκη. Είναι εξαιρετικά δύσχρηστα κι αβολα. Ο Οδυσσέας του Τζόις είναι χρόνια σε κάποιο ράφι της βιβλιοθήκης μου...:ρ

@Χρυσόστομος
Καλή χρονιά!! Το πήρα κ εγώ το βιβλίο με 46,80 όχι βέβαια ότι είναι φτηνό!! Το πήρα από τον Ευριπίδη κ την ίδια τιμή έχει κ η Πολιτεία.
Προσωπικά όταν δεν μπορώ να αγοράσω κάποιο βιβλίο... περιμένω την επιταγή του οαεδ.

Το γράφω εδώ. Συγνώμη είμαι λίγο στο τρέξιμο κ δεν προλαβαίνω να το γράψω σε σωστό νήμα.
Μέχρι σήμερα το βράδυ στης 12 οι εκδόσεις εστία έχουν βάλει προσφορά Τον Δον Κιχώτη. Οι δύο τόμοι στην τιμή του ενός στα 22,82

Σκέψου εκεί που έχετε κάνει ωραία και καλά το πλιάτσικο, το έχετε φορτώσει και έχετε μπει μέσα να φύγετε, εκείνη την στιγμή να πιάσει καμία βροχή! :))))
Βρέθηκε η λύση (κοστοβόρα μεν, αλλά είναι και αντίκα). Εντός των επόμενων ημερών θα καταστρωθεί και το σχέδιο δράσης με αναλυτικούς χάρτες.

Εντός των επόμενων ημερών θα καταστρωθεί και το σχέδιο δράσης με αναλυτικούς χάρτες.
Να με ενημερωσεις να εχω προλάβει μανικιουρ πεντικιουρ
πάνω απ' όλα, ειμαι γυναικα της εποχής μου

Θες να αναλαβω καλύτερα την μουσικη υποκρουση του οχηματος διαφυγης και τις καταπληκτικες μου οδηγίες ως προσεκτικος κι αναλυτικα σκεπτομενος συνοδηγος; Δεν οδηγω. :ντροπή:

εσυ προβλεπω να τα κανεις. Εγω, αν θες, θα φτιαξω ενα βασκικο τσηζκεηκ, ετσι για το καλο.

Ολα εσυ προβλεπω να τα κανεις.
Μόνο αν μ'αφήσεις να κρατήσω για τον εαυτό μου τους διαφημιστικούς χάρτινους σελιδοδείκτες -τους οποίους κάνω συλλογή φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να αγοράζω από το ιντερνέτ :νατώρα:

Εγω, αν θες, θα φτιαξω ενα βασκικο τσηζκεηκ, ετσι για το καλο.
:εεε;:
Συνταγή;

Αγόρασα και εγώ το Ιστορίες απο την Κολυμά 36€ αδιάβαστο απο metabook με δωρεάν μεταφορικά και το παρέλαβα χθές . Εμένα μου φαίνεται αρκετά προσεγμένη σαν έκδοση για ναμαι ειλικρινής αν και δεν ειμαι κανένας ειδικός. Διάβασα οτι εγινε σε ειδικά πολύ λεπτό χαρτί των 40γραμμαρίων….οτι κ αν σημαινει αυτό :-)
Για τις 1600 σελίδες κ τον ένα τόμο, και η πρώτη έκδοση απο Ίνδικτο πάλι ένας τόμος δεν ήταν ; ή οι δαιμονισμένοι που εχω ειναι σχεδον 1300 σελίδες κ είναι ένας τόμος. Εννοείτε οτι συνήθως δεν φτάνουν αυτά τα νούμερα με ένα τόμο να υποθέσω.

Αυτά είναι τα υπό έκδοση βιβλία που θα κυκλοφορήσει από εκδόσεις Καστανιώτη.

«Ιταλικά χρονικά» του Σταντάλ, σε μετάφραση Μαρίας Παπαδήμα από τα γαλλικά.

«Μακριά απ' το αγριεμένο πλήθος» του Τόμας Χάρντυ, σε μετάφραση Τόνιας Κοβαλένκο από τα αγγλικά.

«Οι αναγνωρίσεις» του Γουίλιαμ Γκάντις, σε μετάφραση Μιλτιάδη Αργυρόπουλου από τα αγγλικά.

«Τσεβενγκούρ – Οδοιπορικό με ανοιχτή καρδιά» του Αντρέι Πλατόνοφ, σε μετάφραση Ελένης Μπακοπούλου από τα ρωσικά.

«Η θάλασσα δεν βρέχει τη Νάπολη» της Άννα Μαρία Ορτέζε, σε μετάφραση Μαρίας Φραγκούλη από τα ιταλικά.

«Γαλήνη» του Αχμέτ Χαμντί Τάνπιναρ, σε μετάφραση Στέλλας Χρηστίδου από τα τουρκικά.

«Οι φίλοι μου» και «Αρμάν» του Εμμανουέλ Μποβ σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη και Φοίβου Μπότση, αντιστοίχως, από τα γαλλικά.

«Ανάκτορο Γκρίπσχολμ & Ράινσμπεργκ» του Κουρτ Τουχόλσκι, σε μετάφραση Έμης Βαϊκούση από τα γερμανικά.

«Νέα Ιερουσαλήμ» του Μπόρισλαβ Πέκιτς, σε μετάφραση Ισμήνης Ραντούλοβιτς από τα σερβικά.

Α, κατι αρκετα ενδιαφερον.
Ναι, εντάξει. Αυτό που κάνεις @Έλλη Μ δεν είναι σωστό. Πρώτα το ριφιφί, μετά το βάσκικο τζιζ κείκ, τώρα το λινκ και:
1) ανοίγω το λινκ και διαβάζω
2) μπαίνω στον πειρασμό να ψάξω το The Recognitions,
3) γουγλάρω,
4) πέφτω πάνω σ'αυτό το βίντεο,
5) βάζω το βιβλίο σε λίστα επιθυμητών σε αλλοδαπό e-βιβλιοπωλείο,
6) χαζεύω το κανάλι βλέποντας κι άλλα βίντεο,
7) ανακαλύπτω αυτό και το βάζω σε λίστα επιθυμητών επίσης σε αλλοδαπό e-βιβλιοπωλείο,
8) χαζεύω περισσότερο το κανάλι,
9) ανακαλύπτω αυτό το βίντεο για τον David Foster Wallace,
10) βάζω όλα του τα βιβλία στη λίστα επιθυμητών σε ημεδαπό e-βιβλιοπωλείο.

Λουμπάγκο, παχυσαρκία, χρεωκοπία :ναι:

Λουμπάγκο, παχυσαρκία, χρεωκοπία :ναι:
Εν ολιγοις, κατηγορεις τον εαυτο σου, γιατι εχασε τοοοοσο χρονο στο διαδίκτυο ενω πολυ απλα θα μπορούσες να με ρωτησεις. :σαςευχαριστώ:

🤗🤗🤗😇😇😇

Και το infinite jest θα κυκλοφορήσει/κυκλοφορουσε καααποια στιγμη στα ελληνικα.

Διαβασε κατι αλλο δικο του αρχικα, μικροτερο, ισως Το κοριτσι με τα παραξενα μαλλια, προτου καταληξεις οτι σου ταιριαζει αυτο(ς)

Last edited: