Βιβλιονέα

Έλλη Μ

Συντονιστής
Για Μωριάκ λογικά αναφέρεσαι στον Κόμπο των Εχιδνών, νομίζω το έχει 5 ευρώ και ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το πήρα:ωιμέ:
@Πληθων αμελησα να σου απαντήσω. Σε αυτο αναφερομουν, ναι. Το ειχα προσφατα στο νου, το ειδα σε βιβλιοθηκη φιλου και μου το σχολιασε πολύ θετικά.

Ο κόμπος των εχιδνών είναι ένα πολύ δυνατό ανάγνωσμα, θυμάμαι μου είχε αρέσει πάρα πολύ.
Όσο θυμάμαι, πρόκειται για τον μονόλογο ενός ηλικιωμένου και εύπορου άντρα, ο οποίος στη δύση της ζωής του διαπιστώνει πως η αγάπη του για το χρήμα αλλά και η καχυποψία του τον είχαν μετατρέψει σε ένα ανθρωπόμορφο τέρας.

Αν δεν κάνω λάθος, προς το τέλος υπάρχει μια σχετική ανατροπή που ουσιαστικά τον φέρνει αντιμέτωπο με τον πραγματικό του εαυτό.

Να ξέρετε πάντως ότι σας ζηλεύω πάρα πολύ που πηγαίνετε στην έκθεση.
Να μου λείπει η Αθήνα τόσο πολύ...ποιος να μου το' λεγε....:ουχ:
Και εγώ μια μόνιμη ζήλεια έχω...
:(
Κι εγω. Μονο μια φορα ετυχε να ειμαι Αθηνα την περιοδο του παζαριου και το τιμησα δεοντως. Και αλλη μια φορα, αγγαρεψα φιλο που μενει Αθηνα και του εδωσα λιστα με οσα ηθελα. :))))

Εγώ θα χαιρόμουν αν έβρισκα έναν Πίντσον από εκδόσεις Χατζηνικολή ή κάποιο από τα εξαντλημένα του Ναμπόκοφ και τις εκδόσεις Καστανιώτη.. Πάντως συμφωνώ με @Έλλη Μ όσον αφορά τις ευκαιρίες που μπορείς να βρεις στην έκθεση. Αξίζει μια βόλτα. Για Μωριάκ λογικά αναφέρεσαι στον Κόμπο των Εχιδνών, νομίζω το έχει 5 ευρώ και ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το πήρα:ωιμέ:
ευσεβείς πόθοι 🥲

Ο Σαλμάν Ρασντί έγραψε νέο βιβλίο με τίτλο στα αγγλικά Victory City, και εκτυλίσσεται στην Ινδία τον 14ο αιώνα. Η επίσημη κυκλοφορία του βιβλίου θα γίνει αύριο διαδικτυακά και ομιλητές θα είναι ο Νηλ Γκέιμαν και η Μάργκαρετ Άτγουντ. Νέο βιβλίο αναμένεται και από την Μάργκαρετ Άτγουντ, με τίτλο Old Babes in the Wood και είναι ανθολογία διηγημάτων.

Λοοοοιιιιποοοοννν!!! Είμαι να σκάσω. Για δείτε αυτό.
Το θέμα είναι ότι δεν το πρόλαβα κ το θέλω κ το θέλουν κ δυο συνάδελφοι μου. Είναι έκδοση του Public.
Ποια μετάφραση είναι καλή; Έχετε γνώμη;

Με χαλάει το εξώφυλλο.
Πεστα.
Έκανε τον Δράκουλα σαν πορνόγερο-Γύπα που βρήκε την ευκαιρία σε πάρτι μασκέ να χουφτώσει ότι βρει...
Τέλος πάντων, κλασσικό και εξαιρετικό το εν λόγω βιβλίο.

Εντάξει δεν θα πώ ψέμματα έχετε δίκιο και εμένα με χαλάει το εξώφυλλο αλλά είδα και το μεταίχμιο... δεν είναι κάτι φοβερό.
Θα ήθελα μια πιο προσεγμένη έκδοση η αλήθεια είναι. Γενικά τελευταία επειδή βλέπω πολλά εξώφυλλα αγγλικών βιβλίων... ε είμαστε πίσω.

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης

Επίσης υπάρχει και αυτό το μπαζάρ.
Είχα βρεθεί μια φορά σε "μπαζάρ βιβλίου" ή κάπως έτσι, στην πλατεία των Εξαρχείων. Απλά ένα βιβλιοπωλείο που είχε εκεί, είχε βγάλει τα βιβλία έξω, σε πάγκο. Κι είχε κι ένα δεύτερο πάγκο, εκεί δίπλα. :))))