Θα μάθεις ποσα απίδια χωράει ο σάκος! We drank him!
Φαροφύλακας Υποθετικός Σοφέρ Προσωπικό λέσχης 18 Μαρ 2016 #83 εγώ θα έβαζα και άρθρο: the little dawn ;) Πρωί πρωί με την αυγούλα Three speak and two dance
Πωλίνα 18 Μαρ 2016 #84 Και πολύ καλά θα έκανες! Θέτε από λαιμαργία θέτε από αφηρημάδα το φαγα το αρθρο! )) Συνεχίζουμε! Τρεις λαλούν και δυο χορευουν (και μάλλον έχει ξαναπαίξει!) You will eat wood!
Και πολύ καλά θα έκανες! Θέτε από λαιμαργία θέτε από αφηρημάδα το φαγα το αρθρο! )) Συνεχίζουμε! Τρεις λαλούν και δυο χορευουν (και μάλλον έχει ξαναπαίξει!) You will eat wood!
Έλλη Μ 18 Μαρ 2016 #85 ΘΑ φας ξύλο;; Σορρυ, δεν μπορώ να κρατηθώ, ειναι κάτι που λέω συχνά οταν κουβέντα καταλήγει σε ασυνεννοησία: And then came the bees. ( pπάντα μου φαινεται αστειο)
ΘΑ φας ξύλο;; Σορρυ, δεν μπορώ να κρατηθώ, ειναι κάτι που λέω συχνά οταν κουβέντα καταλήγει σε ασυνεννοησία: And then came the bees. ( pπάντα μου φαινεται αστειο)
Α Ακτίς 19 Μαρ 2016 #88 Κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες... The fly was told to fart...and she shitted the whole world!!! Last edited: 19 Μαρ 2016
Ι Ιωάννα Μος 22 Μάι 2016 #89 Χμμ... Εγώ αυτό το ήξερα: "Είπαν του λωλού να κλάσει κι αυτός εξεκωλώθηκε", αλλά εδώ κάπως αλλιώς το λέει η Ακτίς Spoiler Επίσης, αν αν δεν έχετε έμπνευση, μπορείτε να ανατερέχετε εδώ
Χμμ... Εγώ αυτό το ήξερα: "Είπαν του λωλού να κλάσει κι αυτός εξεκωλώθηκε", αλλά εδώ κάπως αλλιώς το λέει η Ακτίς Spoiler Επίσης, αν αν δεν έχετε έμπνευση, μπορείτε να ανατερέχετε εδώ
Νικόλας Δε Κιντ 20 Οκτ 2017 #90 Αρκετά επίκαιρο νήμα! Με καμήλες, ουρές και πάει λέγοντας!! From the town I come and on the top cinnamon!!
Αρκετά επίκαιρο νήμα! Με καμήλες, ουρές και πάει λέγοντας!! From the town I come and on the top cinnamon!!
Τσίου 20 Οκτ 2017 #91 Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα Ο/Η Πωλίνα έγραψε: You will eat wood! Click to expand... Παιδιά αυτό μη βγει παραέξω, όποιος ξένος το ακούσει θα φωνάξει "Ρούουντι, ο κύριος μου λέει σόκινγκ" (:χαχαχα Εδιτ: The lunatic saw the drunken and got scared. Last edited: 20 Οκτ 2017
Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα Ο/Η Πωλίνα έγραψε: You will eat wood! Click to expand... Παιδιά αυτό μη βγει παραέξω, όποιος ξένος το ακούσει θα φωνάξει "Ρούουντι, ο κύριος μου λέει σόκινγκ" (:χαχαχα Εδιτ: The lunatic saw the drunken and got scared.
Α Αμάντα 21 Οκτ 2017 #92 - Ο τρελός είδε το μεθυσμένο και φοβήθηκε. I don't have chickens, but I also don't fight with the fox.
- Ο τρελός είδε το μεθυσμένο και φοβήθηκε. I don't have chickens, but I also don't fight with the fox.
ΚρίτωνΓ 3 Μαρ 2021 #97 Επειδή το ξαναβάλαμε το αλλάζω They told the crazy one to shit and he went and lost his ass-hole.