Ί Ίσις Όμορφο Νιάτο 26 Σεπ 2011 #1 Καλημέρα σε όλους! Χαίρομαι πολύ που βρήκα -τυχαία- το φόρουμ σας και θα μπορώ να μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις μου για τα βιβλία που διαβάζω, καθώς και να παρακολουθώ τις εντυπώσεις σας, γενικά!)
Καλημέρα σε όλους! Χαίρομαι πολύ που βρήκα -τυχαία- το φόρουμ σας και θα μπορώ να μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις μου για τα βιβλία που διαβάζω, καθώς και να παρακολουθώ τις εντυπώσεις σας, γενικά!)
Σ Σόφκι Κοινωνός 26 Σεπ 2011 #2 Καλως ορισες Ισις!!!Θα χαρουμε και εμεις να μοιραστουμε μαζι σου αποψεις και σκεψεις!
Πεταλούδα Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων Προσωπικό λέσχης 26 Σεπ 2011 #3 Καλημέρα Ίσις και καλωσήρθες στην παρέα μας
Φ Φεγγαράδα 26 Σεπ 2011 #11 Καλώς όρισες κι από μένα Ισις, πάνω στην ωρα ήρθες που έχουμε τα γενέθλια της Λέσχης. Που θα τα γιορτάσεις? Αθήνα ή Θεσ/κη?
Καλώς όρισες κι από μένα Ισις, πάνω στην ωρα ήρθες που έχουμε τα γενέθλια της Λέσχης. Που θα τα γιορτάσεις? Αθήνα ή Θεσ/κη?
Μ Μελουζίνα Κοινωνός 26 Σεπ 2011 #12 Καλώς ήρθες θεά της Αιγύπτου, αδερφή και σύζυγε του Όσιρι και μάνα του Ώρου (η Αιγυπτιολογία ήταν πάντα από τα αγαπημένα μου θέματα! ) Last edited: 26 Σεπ 2011
Καλώς ήρθες θεά της Αιγύπτου, αδερφή και σύζυγε του Όσιρι και μάνα του Ώρου (η Αιγυπτιολογία ήταν πάντα από τα αγαπημένα μου θέματα! )