Α Αλίκη 29 Σεπ 2011 #1 Χαίρομαι να βρίσκω ανθρώπους που διαβάζουν, βρήκα τελείως τυχαία το συγκεκριμένο φόρουμ και μ'άρεσε και ο τίτλος. Πάντα ήθελα να είμαι μέλος σε μια λέσχη βιβλίου
Χαίρομαι να βρίσκω ανθρώπους που διαβάζουν, βρήκα τελείως τυχαία το συγκεκριμένο φόρουμ και μ'άρεσε και ο τίτλος. Πάντα ήθελα να είμαι μέλος σε μια λέσχη βιβλίου
Α Αμοντιλιάδο 29 Σεπ 2011 #2 Καλώς ήρθες, Αλίκη, στη Λέσχη των θαυμάτων)) Πολύ μετριόφρονες, όπως βλέπεις
Πολυξενη 29 Σεπ 2011 #3 καλώς όρισες Αλίκη, μικρή διαφορά έχει ο καθρέφτης από την οθόνη του υπολογιστή.
Ω Ωρείθυια Χάμιλτον 29 Σεπ 2011 #4 Καλωσόρισες Αλίκη!Και εγώ είμαι καινούρια εδώ!Πιστεύω να περάσουμε πολύ καλά!))
Φαροφύλακας Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου Προσωπικό λέσχης 29 Σεπ 2011 #8 γεια σου, Αλίκη! καλωσήρθες.. )
Μ Μελουζίνα 29 Σεπ 2011 #9 Γειά σου Αλίκη! (Βουγιουκλάκη ή αυτή στη wonderland; ) Θα περάσεις όμορφα εδώ.
Πεταλούδα Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων Προσωπικό λέσχης 29 Σεπ 2011 #10 Καλωσήρθες Αλίκη!