Γεια σε όλους σας!!!

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Καλησπέρα!Μόλις ολοκλήρωσα την εγγραφή μου στη λέσχη βιβλίου και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό!Επιτέλους βρίσκω έναν διαδικτυακό τόπο για να συζητήσω για τα βιβλία που μου αρέσουν και να ακούσω και τις δικές σας γνώμες!Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους!:)

Ευχαριστώ πολύ όλους σας για το καλωσόρισμα!Ελπίζω να σας συναντήσω στο αναγνωστικό μας ταξίδι!:))

Συγνώμη Δράκο καθυστέρησα να απαντήσω καθώς έχω πολλές υποχρεώσεις με τη σχολή μου.Είμαι φοιτήτρια και μου αρέσει πολύ να διαβάζω βιβλία όλων των ειδών με μια ιδιαίτερη προτίμηση στο αστυνομικό μυθιστόρημα.Αυτή την περίοδο διαβάζω τα βιβλία του Γιάννη Μαρή που βγάζει η εφημερίδα παραπολιτικά. Επίσης μου αρέσει να βλέπω ταινίες. Στην παρούσα φάση βλέπω ταινίες με τον Ρόμπιν Ουίλιαμς.Επίσης αγαπώ την έντεχνη μουσική ιδιαίτερα καλλιτέχνες όπως το Σωκράτης Μάλαμας, το Θανάσης Παπακωνσταντίνου, τη Μποφίλιου, τη Κανά και πολλούς άλλους.Δε συμμετέχω συχνά στις συζητήσεις αλλά όποτε μου δίνεται η ευκαιρία διαβάζω αυτά που γράφετε και τα βρίσκω ενδιαφέροντα όχι μόνο ότι έχει να κάνει με βιβλία αλλά και θέματα που ανοίγετε για γεγονότα του παρελθόντος. Ενώ ταυτόχρονα παίρνω ιδέες για νέες αναγνωστικές μου αναζητήσεις.Όποιος επιθυμεί μπορεί να γράψει κι εκείνος δύο πράγματα για τον εαυτό του. :)

Συγνώμη Δράκο καθυστέρησα να απαντήσω καθώς έχω πολλές υποχρεώσεις με τη σχολή μου.Είμαι φοιτήτρια και μου αρέσει πολύ να διαβάζω βιβλία όλων των ειδών με μια ιδιαίτερη προτίμηση στο αστυνομικό μυθιστόρημα.Αυτή την περίοδο διαβάζω τα βιβλία του Γιάννη Μαρή που βγάζει η εφημερίδα παραπολιτικά. Επίσης μου αρέσει να βλέπω ταινίες. Στην παρούσα φάση βλέπω ταινίες με τον Ρόμπιν Ουίλιαμς.Επίσης αγαπώ την έντεχνη μουσική ιδιαίτερα καλλιτέχνες όπως το Σωκράτης Μάλαμας, το Θανάσης Παπακωνσταντίνου, τη Μποφίλιου, τη Κανά και πολλούς άλλους.Δε συμμετέχω συχνά στις συζητήσεις αλλά όποτε μου δίνεται η ευκαιρία διαβάζω αυτά που γράφετε και τα βρίσκω ενδιαφέροντα όχι μόνο ότι έχει να κάνει με βιβλία αλλά και θέματα που ανοίγετε για γεγονότα του παρελθόντος. Ενώ ταυτόχρονα παίρνω ιδέες για νέες αναγνωστικές μου αναζητήσεις.Όποιος επιθυμεί μπορεί να γράψει κι εκείνος δύο πράγματα για τον εαυτό του. :)
Πολύ ωραία Ανδριανή! Σε καταλαβαίνω με τον Ρόμπιν! Και εγώ κάποια στιγμή θα δω τις παλιές ταινίες του.

Αναφορικά με εμένα, έχω πτυχίο Δημοσιογραφίας από το Πανεπιστήμιο του Wolverhampton (2013), πέρυσι ακολούθησα ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο του Birmingham στον τομέα των Μεσαιωνικών Σπουδών, θέλοντας να αποκτήσω σοβαρή μόρφωση όμως λόγω κάποιων θεμάτων έκανα διακοπή σπουδών, όντας στη πτυχιακή, η καταπιάνεται με το ρόλο της μαγείας και της θρησκείας την εποχή των Ανκλο-Σαξόνων και συγκεκριμένα στην εποχή του Αγίου Αλφρέδου του Μέγα. Έτσι, φέτος θα παρακολούθησα ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα εδώ στην Ελλάδα στη Δημοσιογραφία ξανά, γιατί πρέπει να αποκτήσω άμεσα πτυχίο Master. Έπειτα, θα δω πότε θα γυρίσω στο Birmingham για να τελειώσω την πτυχιακή μου και το πτυχία μου. Παράλληλα, είχα/ω δουλέψει-ω σε διάφορες ιστοσελίδες, ενώ στην Αγγλία ήμουν και ένα διάστημα διορθωτής ακαδημαϊκών κειμένων στο περιοδικό Journey Through History and Cultures.

Αυτό τον καιρό εκτός από διάβασμα, βλέπω και εγώ κάποιες ταινίες, κυρίως του Disney (!). Από μουσική, ακούω κλασική με αγάπη στην κλασική γερμανική μουσική, Ανκλο-Σαξονικούς ύμνους, Χριστιανικούς ύμνους και κάτι ανάμεσα σε metal - epic metal. Αυτά!

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.