Γεια χαρά!

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Καλησπέρα σε όλους και όλες :).
Ξαφνικά με κατέλαβε η άνοια και έμεινα να κοιτάζω το πληκτρολόγιο σα χάνος :ουχ:!
Τέλος πάντων, δε θα το βάλω κάτω.
Να είμαστε καλά να αντέχουμε να διαβάζουμε! Χαίρομαι που σας βρήκα!
 
Καλώς ήρθες Έμιλυ! Καλές αναρτήσεις! Βλέπω διαβάζεις Φίλιπ Ροθ. Θα ήθελα να ακούσω εντυπώσεις σου κάποια στιγμή αφού το τελειώσεις!:)
 
Σας ευχαριστώ όλους για την υποδοχή :γιούπι:.

Ακολουθούν φλυαρίες ... Νομίζατε δηλαδή ότι θα παρέμενα χάνος ??? Μπουαχαχα :τρέλα:

Καθόμουν χτες στο κρεβάτι μου και διάβαζα (Ροθ είπαμε). Σε κάποια στιγμή με έπιασα να σκέφτομαι ότι διαβάζω πραγματικά ένα πολύ ωραίο βιβλίο αν και το ξεκίνησα με μεγάλη προκατάληψη. Είχα διαβάσει πριν 6 μήνες περίπου την "Αντιζωή" και λίγο έλειψε να την εκσφενδονίσω από τον δεύτερο. Είχα φρίξει. Τόση πολλή εβραϊκή δόση δεν την άντεξα! Θυμάμαι ότι είχε ξεκινήσει υποσχόμενα, με τα χαριτωμένα προβλήματα ανικανότητας του 39χρονου ήρωα εξαιτίας των αντιυπερτασικών φαρμάκων που έπρεπε να παίρνει. Στη συνέχεια απώλεσα τον μπούσουλα. Εαν δεν είχα το ίρτζι να μην παρατάω βιβλία, όσο κακά κι αν είναι, θα το είχα κάνει κομματάκια.

Ανάρρωσα γρήγορα και αποφάσισα να δώσω αυτό που λένε "δεύτερη ευκαιρία" καθότι πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες.
Ενώ λοιπόν διάβαζα το βιβλίο, λοξοδρόμησα και άρχισα να σκέφτομαι τα πραγματικά ωραία βιβλία, τα βιβλία που κατά καιρούς με ικανοποίησαν και τα κράτησα στη μόνιμη συλλογή μου. Το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό ήταν "Το παιχνίδι των κρυφών ευχών" (διαβασμένο τουλάχιστον 15 χρόνια πριν) του Πάτρικ Ρέντμοντ. Τρόμαξα στην ιδέα ότι το έχω δανείσει κάπου και ίσως το έχω χάσει, βαρέθηκα να σηκωθώ να πάω στη βιβλιοθήκη στον επάνω όροφο και ... μέσα στο άγχος ... έβαλα τον τίτλο στο γουγλ για να δω πού μπορώ να το βρω.
Σε αυτό το κρίσιμο σημείο ... έπεσα στην παρουσίαση του βιβλίου από ένα μέλος της λέσχης, ανακάλυψα τη λέσχη, γράφτηκα κλπ κλπ, μην τα λέμε τώρα.

Αυτά είναι φλυαρίες!!! Όχι, παίζουμε:))))
 
Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Top