Γεια χαρα απο Αγρινιο !!

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Γεια σε ολους,με λενε Κωστα και μενω κοντα στο Αγρινιο.Ψαχνωντας στο ιντερνετ για προτασεις βιβλιων συναντησα τυχαια τη λεσχη και ειμαι πολυ χαρουμενος ,βρισκω
τα θεματα των συζητησεων της λεσχης πολυ βοηθητικα και ενδιαφεροντα και λυπαμαι που αφησα τον καιρο να περασει ετσι χωρις να ειμαι μελος.Τα βιβλια μου αρεσουν πολυ..οταν διαβαζω ξεφευγω απο τα προβληματα μου και ταξιδευω σε αλλους κοσμους,με βοηθα να χαλαρωνω ,αν και ολοι με κοιτανε σαν κατι εξωπραγματικο γιατι δεν μπορουν να καταλαβουν την αξια του διαβασματος εγω χερομαι που μου αρεσει και δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου χωρις βιβλια.Ειμαι βιβλιοφιλος τα τελευταια οκτω χρονια ..μου αρεσει η ποιηση και γραφω ποιηματα..μου αρεσει επισης η μουσικη και το θεατρο. Χαιρομαι που γεννηθηκα με την επικτιτη αγαπη να διαβαζω,αφου κανενας απο του γονοις μου ουτε απο τον οικογενειακο μου περιγυρο δεν διαβαζει.Χαιρομαι πολυ που ειμαι εδω και ελπιζω να παρω ιδεες και προτασεις βιβλιων οπως επισης να βοηθησω οπως και οσο μπορω.

Last edited:
Και εισαι μωρο παιδι απο οτι διαβαζω και απο αγρινιο και σου αρεσει το διαβασμα εισαι ειδος προς εξαφανιση/ να υποθέσω πως μένεις σε χωριό κοντα στο αγρίνιο;

Last edited:
Χαχαχαχα Αριαδνη εγω αισθανομαι μεγαλος πλεον..16 χρονων!!! πως περνανε τα ατιμα τα χρονια..καποτε δεν πιστευα οτι θα εφτανα να πηγαινω λυκειο..το εβλεπα σαν κατι για πολυ μεγαλους σε ηλικια....δυστηχως ειμαι ειδος προς εξαφανιση και αυτο δεν το λαμβανω ως τιμιτικο και λυπαμαι πολυ γι αυτο γιατι δεν μπιρω να βρω παιδια που να ενδιαφερονται για το διαβασμα..νιωθω μοναξια και μακαρι εξω απο το Αγρινιο να υπαρχουν παιδια που αγαπουν το διαβασμα..μεχρι σημερα τουλαχιστον δεν ειχα την τυχη να γνωρισω καποιο μα δεν απογοητευομαι..

Χαχαχαχα Αριαδνη εγω αισθανομαι μεγαλος πλεον..16 χρονων!!! πως περνανε τα ατιμα τα χρονια..καποτε δεν πιστευα οτι θα εφτανα να πηγαινω λυκειο..το εβλεπα σαν κατι για πολυ μεγαλους σε ηλικια....δυστηχως ειμαι ειδος προς εξαφανιση και αυτο δεν το λαμβανω ως τιμιτικο και λυπαμαι πολυ γι αυτο γιατι δεν μπιρω να βρω παιδια που να ενδιαφερονται για το διαβασμα..νιωθω μοναξια και μακαρι εξω απο το Αγρινιο να υπαρχουν παιδια που αγαπουν το διαβασμα..μεχρι σημερα τουλαχιστον δεν ειχα την τυχη να γνωρισω καποιο μα δεν απογοητευομαι..
μια από τα ιδια ενιωθα στην ηλικια σου..την απόλυτη μοναξιά

Σωστα υπεθεσες..μενω στα Καλυβια Αγρινιου(βασικα στον Αγιο Γεωργιο που υπαγεται στην κοινοτητα Καλυβιων) περιπου 15 λεπτα απο το Αγρινιο :)

Καλωσόρισες στην όμορφη λέσχη μας Κώστα!!! :)))

Τι εννοείς νιώθεις μεγάλος 16χρονών μωρό; Δηλαδη εμείς που σου ρίχνουμε μια δεκαετία τι είμαστε;
Γιατί στο λέω εγώ ακόμα μικρούλι νιώθω! :))))

Εδω κωστα θα βρεις και ποιηματα μου με θεμα το αγρινιο, την τριχωνιδα ! Τωρα γραφω ενα για το ελληνις τον θερινο μας σινεμα

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.