Εγώ, πάλι, θα προτιμούσα να μην πουν. Εκτός κι αν πρόκειται για εγκλημα, οπότε, φαντάζομαι, θα αναλάβει άλλος.Ειναι νωρις ακομα, αυριο κατι παραπανω θα πουν
Εγώ, πάλι, θα προτιμούσα να μην πουν. Εκτός κι αν πρόκειται για εγκλημα, οπότε, φαντάζομαι, θα αναλάβει άλλος.Ειναι νωρις ακομα, αυριο κατι παραπανω θα πουν
Αυτό το παρατηρώ σχεδόν πάντα όταν πεθαίνει κάποιος. Ασυναίσθητα ίσως, κάποιοι άνθρωποι στρέφουν την προσοχή στο άτομό τους, ακόμα κι αν δεν είχαν ιδιαίτερη σχέση με τον νεκρό. Απ' την άλλη είναι και φυσιολογικό. Ο θάνατος ενός νέου ανθρώπου πάντα σοκάρει.Καλά, την γνώμη μου για τον κυνόδοντα δεν θα την πω, εύκολα μαντεύεται.
Η ανάρτηση της φίλης της μου έβγαλε αυτοπροβολή. Δεν αμφιβάλλω για την λύπη της ή το σοκ της, αλλά με έκανε να αισθανθώ λίγο άβολα.
Στο fb εννοείτε; ευτυχώς μπαίνω μόνο αν θέλω να βάλω φωτογραφία εδώ ή στο γουδριντς (τις ανεβάζω στο fb σε κλειδωμένο άλμπουμ), αλλά φαντάζομαι τι καφρίλες θα γράφουν@Στιλλ, ναι, εκφράστηκε πάλι όλη αυτή η ανώνυμη χυδαιότητα του ίντερνετ.
Δεν βγάζεις χολή. Κι εμένα την ίδια αίσθηση μου αφήνει, ιδίως εκεί που λέει ότι δεν τη βοήθησε με την ασθένειά της (παρ' όλο που δεν γνωρίζουμε από τι πέθανε η κοπέλα). Με τον τρόπο αυτό (ασυναίσθητα, επαναλαμβάνω) εκβιάζει συναισθήματα συμπάθειας προς το πρόσωπό της. Εντάξει, δεν είμαι και ψυχολόγος, αλλά αυτό μου βγάζει.δεν έχω με τι να ασχοληθώ και πιάνομαι από μικροπράγματα. Κάτι άλλο μου έφταιγε απ'το πρωί και βρήκα αφορμή να βγάλω χολή.
αυτό δεν είναι κακό, το κακό είναι να βρίσεις έναν νεκρό στα σοσιαλ δίκτυα και ας μην τον γνωρίζεις διόλου , ουτε καν για πέντε λεπτά, αυτό είναι άσχημο και εχει γινει πολλές φορες στις μέρες μαςΑυτό πάλι στο fb που όταν πεθαίνει κάποιος και αρχίζουν όλοι να του λένε «Καλό Παράδεισο» και τα συναφή απλά με ξεπερνάει.
Λες και μπορεί να τα διαβάσει ο νεκρός.
όλοι να του λένε «Καλό Παράδεισο» και τα συναφή
Υπάρχει κακος δημιουργός.;)
Άραγε υπάρχει και "Κακός Παράδεισος";;![]()
Είναι περισσότερο γνωστός ως "κόλαση".
Άραγε υπάρχει και "Κακός Παράδεισος";;![]()
Είναι περισσότερο γνωστός ως "κόλαση".
«Κόλαση» και «Κακός Παράδεισος» ένα και το αυτό. Είναι θέμα...μάρκετινγκ. (ντόινγκ!)
Νομίζω πως το αντίθετο του "Καλός Παράδεισος" είναι το "Κακός Παράδεισος", όχι η "Κόλαση"...
Αλλιώς το αντίθετο της ευχής "Καλό ταξίδι" θα έπρεπε να είναι "Ατύχημα"!!
Εμένα οχι μόνο με έκανε να νιώσω άβολα αλλά με εκνεύρισε κι όλας. Τα λόγια της μου φάνηκαν τυπικά και αποστασιοποιημένα χωρίς πραγματικό συναίσθημα. Επίσης, το βρίσκω τέρμα άκυρο που αντί να επικεντρωθεί στην θανούσα σαν άνθρωπο, προέβαλε την επαγγελματική ιδιότητά της και την επιτυχία του Κυνόδοντα. Με κάνει να πιστεύω ότι περισσότερο ήταν γνωστές παρά στενές φίλες.Η ανάρτηση της φίλης της μου έβγαλε αυτοπροβολή. Δεν αμφιβάλλω για την λύπη της ή το σοκ της, αλλά με έκανε να αισθανθώ λίγο άβολα.
Θα συμφωνησω απολυτα σε αυτο που λες. Κι εμενα με εκνευριζει το γυμνο σε ακυρες σκηνες (ειτε σε ταινια ειτε σε σειρα), το κανουν και καλα για να δημιουργησουν ''εντυπωσεις''.. το θεωρω απλα περιττο.. και ειδικοτερα για το Νησι επισης θα συμφωνησω, στην Ελλαδα νομιζω πως χανεται το μετρο..δεν θεωρω προκλητικο το γυμνο στην ταινια απλα στην ελλαδα το βαζουν εκει που δεν χρειαζεται (παρε παραδειγμα το νησι αν και δεν ειναι ταινια βεβαια πες μου τοσο ομορφη ιστορια τι θελουν σε ενα ολοκληρο επισοδιο να δειχνουν την αννα γυμνη σε ολες τις σκηνες?????)γενικα πιστευω πως προσπαθουν να προκαλουν για το τιποτα η ταινια σαν ταινια(εννοω σκηνοθεσια κλπ οχι σαν υποθεση) θεωρω πως ηταν απαραδεχτη.