Καλικάντζαρος
Δαγεροτύπης
ΣΩΣΤΟΣ!
Βαλτε με να βαραω τη καμπανα... εγω παπαδακι δε ξαναπαω!
Βαλτε με να βαραω τη καμπανα... εγω παπαδακι δε ξαναπαω!
Πάρα πάρα πολύ ωραία και τα δικά σου γράμματα.Αν κι εδώ τα γράμματα είναι προσεγμένα, βέβαια.
Συμφωνώ.πολύ όμορφο νήμα.
Τα Αραβικά τα σκαλίζω λίγο μονάχος και δεν ξέρω αν συνεχίσω να τα... σκαλίζω αφού είναι μια απαιτητική γλώσσα κι εγώ, δυστυχώς όπως πάντα, πορεύομαι μονάχος και δίχως δάσκαλο.Ποια γραφή είναι προγενέστερη; Η κάτω;
Μπράβο παιδιά, γράφετε πολύ όμορφα!λιιγο καλυτερα απ' αυτα ενος γιατρου με Παρκινσον.
Ο Μπέιζιλ είναι κατηγορία μόνος του. (Κάπου πήρε το μάτι μου πως ένα χειρόγραφό του σκεφτόταν να το κατεβάσει γιατί του φαινόταν πως το γράψιμο ήταν πρόχειρο μου θύμισε μια φίλη μου που όποτε πάω σπίτι της μου λέει "Συγγνώμη για την ακαταστασία" ενώ το σπίτι της λάμπει. Μέχρι και τα ριχτάρια στον καναπέ είναι αλφαδιασμένα χωρίς καμία ζάρα) τι έλεγα; α ναι. Ο Φαροφύλακας και η Διατσεντα γράφουν καταπληκτικά λες και το έχουν σπουδάσει, αλλά ακόμη και ο γραφικός χαρακτήρας του Μακρυγιάννη που λέει πως δεν είναι καλός εμένα μ'αρέσει. Γι'αυτό άσε τις δικαιολογίες και ανέβασε κάτι. Ο λαός είπαμε θέλει κι άλλες αναρτήσεις.Δυστυχως τα γραμματα μου ειναι λιιγο καλυτερα απ' αυτα ενος γιατρου με Παρκινσον.