Η ΡΕΠΟΥΣΗ ομως δε σπιλωνει απλα το Ελληνικο Πανεπιστημιο,οπως χιλιαδες αλλοι ,ειναι στη Βουλη ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ γιατι καποιοι ανιστορητοι κι ασχετοι την ψηφισαν.Καταλαβες τη διαφορα???
Αλλα και εκτος θεματος εισαι κ πεφτεις σε παγιδα.Δηλαδη οποιος τολμησει να ψελλισει ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ειναι υπερ των ΝΑΖΙ????Τι αλμα λογικης ειναι αυτο????Ε,λοιπον ΟΧΙ φιλε μου.Αν διαβαζες ΤΙ ΕΙΠΑ ΔΕ θα ειχες διανοηθει να πεταξεις τετοιον υπαινιγμο σε εμενα.Βρες μου πχ ενα ναζι να σου μιλησει για την Αιτη,που ανεφερα πριν.Μα δε θα σ μιλησει ο Χρυσαυγιτης ,γιατι δεν ξερω αν εχεις ιδεα οτι στην Αιτη ηταν νεγροι αυτοι που επαναστατησαν κ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ του '21Βρες Εναν!!!Να εχουμε συναισθηση του τι λεμε,λοιπον!!!
Λοιπον αναρριγω στον εθνικο μου Υμνο,ΤΙΜΩ τους ΗΡΩΕΣ του Εθνους μου,θεωρω οτι ειμαστε μπροσταρηδες ελευθεριας ανα την Ιστορια κι ας μας στιγματιζει η καταρα της διχονοιας.Δεν ανεχομαι αυτην την αυτοενοχοποιηση,δεν ανεχομαι παρανομους μεταναστες της χωρας μου,ΔΕ δεχομαι η χωρα μ να προσαρμοζονται στους ξενους που της ερχονται,αλλα εκεινοι σε αυτην.
Αυτο δεν με εμποδιζει να σεβομαι καθε αλλο λαο,να μισω τον πολεμο,να ειμαι κατα των εξοπλισμων,να ξερω οτι οι Αριστεροι ηταν εκεινοι που αγωνιστηκαν για την ελευθερια του τοπου.Αλλα απαιτω να ειναι σεβαστη η χωρα μου απο τους αλλους.
Εγω,αγορακι μου απο εφηβη ηξερα τι ειναι Μακρονησος,Παναγουλης και Αη Στρατης,οταν οι μισοι μου συνομηλικοι δεν το γνωριζουν ακομη κ σημερα!!!.Εγω φιλε μου τραγουδαω για το ΜΑΟΥΤΧΑΟΥΖΕΝ ,γνωριζοντας την ιστορια πισω απο το δισκο του Μικη απο 11 χρονων κ το διδασκω τωρα σε 10χρονους μαθητες.Εγω γνωριζα τα Νεγρικα του Μανου Λοιζου απο 12 χρονων κοπελιτσα.Γι αυτο πηγαινε αλλου να μιλησεις για δωσιλογους και μην τολμησεις να υπαινιχθεις ξανα οτι εγω νομιμοποιω δολοφονους και δημιους της ελευθεριας...Αλλα δε θα νομιμοποιω κ δημιους της πατριδας κ της εθνικης μου μνημης,οταν αυτη ειναι αιματοβαμμενη.Ακου παρανοια οποιος αγαπαει την Ελλαδα ,ειναι ναζι...
Ακριβως επειδη εγω ειμαι αριστερων καταβολων ,φιλε,η σταση της Ρεπουση θιγει τον ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΦΟΡΑ,οπως πχ ο καθε αρνητης του Ολοκαυτωματος,η της Γενοκτονιας των Αρμενιων κλπ.Η ΡΕΠΟΥΣΗ,λοιπον,ειναι βλασφημη προς τοσους αγωνιστες, ΑΘΩΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ και εξηγησα ποσο υπουλα ουσιαστικη πριμοδοτει φιλοπολεμες πολιτικες-,αφου με τη σταση της περνα το μηνυμα οτι για τις σφαγες "δεν τρεχει τιποτα"...Τις νομιμοποιει αποδεικνυοντας οτι μεσα απο τη "ληθη"οι ανθρωποι κ οι λαοι ειναι αναλωσιμοι.Αυτο για μενα ειναι ανεπιτρεπτο ,για οποιον λαο αν ειπωθει!!
Ασε που η Ρεπουση καλλιεργει μια αυτοαπαξιωση επικινδυνη κ ολεθρια.Χωρις να εχει δραστηριοποιηθει δημιουργικα για τα πραγματικα ελλειμματα της Παιδειας,τα προβληματα του Σχολειου,του Δασκαλου κλπ...Μια χαρα τα ειπε ο Μικης!Οποτε εχω καθε δικαιωμα να απαξιωνω τη Ρεπουση και το αναλογο συρφετο-των ψηφοφορων της συμπεριλαμβανομενων!!!!!Αυτο δε με κανει ναζιστρια!Σκεπτομενη με κανει!!
Αυτο λοιπον που θετεις ειναι αλλο τεραστιο θεμα,που αν θες το διαπραγματευομαστε σε αλλο νημα.Αλλα μη