Δημιουργία λογαριασμού PayPal

Ειφφελ

Κοινωνός
Μπαίνουμε στη σελίδα https://www.paypal.com/
και πατάμε το sign upΕπιλέγουμε Personal account
και πατάμε το continueΜετά βάζουμε τα στοιχεία μας (τα πραγματικά),
τικάρουμε ότι συμφωνούμε με την πολιτική του PayPal
και πατάμε το Agree and Create Accountεπειδή έχω ήδη λογαριασμό και πρέπει να βάλεις τα πραγματικά στοιχεία πιθανόν να έχει κι άλλα βήματα τα οποία δεν μπόρεσα να προχωρήσω σε αυτά, αν έχετε κάποιο πρόβλημα ρωτήστε να βοηθήσει όποιος γνωρίζει

Μετά μπαίνουμε στο λογαριασμό μας και πατάμε στο walletΣτο επόμενο βήμα πατάμε το link a cardΜετά βάζουμε τα στοιχεία της κάρτας που θέλουμε να συνδέσουμε με τον λογαριασμό μας στο PayPal και πατάμε το saveΜας έχει εμφανιστεί η κάρτα μας κανονικά και μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε με μερικούς περιορισμούς.επειδή έχω κάνει verify τις κάρτες μου, δεν μπορώ να βοηθήσω στα επόμενα βήματα αν έχετε κάποιο πρόβλημα γράψτε το να βοηθήσει όποιος γνωρίζει

Στη συνέχεια, για να μην έχουμε περιορισμούς χρήσης της κάρτας μας, πρέπει να κάνουμε verify.
Η διαδικασία για να γίνει verify έχει ως εξής: Μας εμφανίζει την επιλογή verify όταν πατήσουμε πάνω στην κάρτα.
Με αυτό τον τρόπο δίνουμε εντολή στο PayPal να κάνει μια προσωρινή συναλλαγή του ενός ευρώ περίπου τα οποία επιστρέφονται όταν τελειώσει η διαδικασία.

Στα στοιχεία της συναλλαγής (που μπορούμε να τα δούμε αν κάνουμε ενημέρωση βιβλιαρίου ή μέσω ebanking μπαίνοντας στην σελίδα της τράπεζας μας) Φαίνεται ένας τετραψήφιος κωδικός τον οποίο βάζουμε στο σχετικό κουτί που το ζητάει η σελίδα του PayPal και είμαστε έτοιμοι.
 
Last edited:

Μεταλλαγμένη

Κοινωνός
Ευχαριστούμε Ειφφελ!

Πάνω στην ώρα που σκέφτομαι να φτιάξω λογαριασμό. Το θεωρείς ασφαλές? Έχω ακούσει αντικρουόμενες απόψεις.
 

Βάγγυ

Κοινωνός
Να συμπληρώσω πως δεν πρέπει να ξεχάσετε να μπείτε στο μαιλ σας και να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό. Εγώ κάπως έτσι την πάτησα χθες, μου μπλόκαρε το λογαριασμό και πήγε η ψυχή μου στην κουλουρη. Αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Ευχαριστούμε για τις εξηγήσεις Ειφφελ.
 
Ευχαριστω και εγω Ειφφελ. Οπου ναναι θα κάνω λογαριασμο και θα ερθω εδω για βοηθεια.
 

Ειφφελ

Κοινωνός
Το θεωρείς ασφαλές? Έχω ακούσει αντικρουόμενες απόψεις.
Από άτομα που το χρησιμοποιούν δεν έχω ακούσει ποτέ κανένα πρόβλημα,ούτε εγώ έχω συναντήσει κανένα. Αντιθέτως θα έλεγα ότι είναι πιο ασφαλές απ το να χρησιμοποιείς τα στοιχεία της κάρτας σου για πολλούς λόγους. Κατά κύριο λόγο μπορεί να πέσεις σε σελίδα που έχει σκοπό να υποκλέψει τα στοιχεία της κάρτας σου. Μέχρι να το καταλάβεις και να αντιδράσεις θα είναι αργά. Αντίθετα με το PayPal, σε κάθε συναλλαγή ενημερώνεσαι με email οπότε με μια αλλαγή κωδικού είσαι κομπλέ. Για κάθε συναλλαγή που κάνεις έχεις 150 μέρες νομίζω να μην την αποδεχτείς. Οπότε φαντάσου και να προσπαθήσουν να σε κλέψουν, έχεις αυτή τη δικλείδα ασφαλείας.

Να συμπληρώσω πως δεν πρέπει να ξεχάσετε να μπείτε στο μαιλ σας και να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό.
Επειδή είχα ήδη λογαριασμό και δεν τον έφτιαξα απ την αρχή μπορεί να παρέλειψα κάποια βήματα. Γράψτε τα εδώ να συμπληρωθούν στο αρχικό μήνυμα να κάνουν σωστά τη δουλειά τους όσοι θέλουν να φτιάξουν λογαριασμό

Παρακαλώ παιδιά. Εμενα όπως είπα μου άνοιξε φτηνές αγοραστικές πόρτες το PayPal και έχω γλυτώσει λεφτά. Στις μέρες μας το χρειαζόμαστε αυτό, γι αυτό προσπάθησα να βοηθήσω λίγο την κατάσταση.
 
Top