Ρε Τσίου, μη λες τέτοια και με βάζεις να αγοράζω κι άλλα βιβλία.Το Τερεζ Ρακεν, έχει στοιχεία ψυχολογικού τρόμου, ελπίζω να σου αρέσει!
Ρε Τσίου, μη λες τέτοια και με βάζεις να αγοράζω κι άλλα βιβλία.Το Τερεζ Ρακεν, έχει στοιχεία ψυχολογικού τρόμου, ελπίζω να σου αρέσει!
Ωραίες και οι δικές σου προτάσεις. Τον καλό στρατιώτη δεν τον είχα στα πλάνα μου γιατί νομιζα ότι ο συγγραφέας είναι ο Ford που γράφει ιστορικά μυθιστορήματα. Τώρα που διαβασα την περίληψη ψηνομαι να ξεκινήσω με αυτό. Το σπίτι αιμομιξίας δεν το γνωριζα καν. Ενδιαφέρουσα πρόταση κι αυτή και είναι και μικρούλη.Ευχαριστώ @Τζονικ, τρομερές οι προτάσεις σου. Τα παρήγγειλα ήδη και τα τρία!
Χιχιχιχι ? (εσύ φταις που είσαι βιβλιοφάγος, όχι εμείς!)Ρε Τσίου, μη λες τέτοια και με βάζεις να αγοράζω κι άλλα βιβλία.)) Μα Ζολά και ψυχολογικός τρόμος μαζι;; Περίεργο φαίνεται!
Τελεια! Αυτο θα διαβασω.@Έλλη Μ Θα σου δώκω μια εφεύρεση του Μορέλ, που σίγουρα υπάρχει, δε θυμάμαι αν το έχεις διαβάσει βέβαια. Αν τυχόν, μου λες και βάζω κάτι άλλο.![]()
Εάν δυσκολευτείς στην εύρεση των βιβλίων σου κάνω κάποια άλλη προταση ευχαρίστωςΚαι
Και οι δικές σου προτάσεις είναι πολύ καλές, Δουλτσινέα. Το Δεκαήμερον το έχω στη βιβλιοθήκη μου, δυστυχώς δεν είμαι στην Ελλάδα και δεν μπορώ να το διαβάσω. Τώρα ψάχνω την Έλενα του Ασις να βρω στα αγγλικά ή το Δαιμόνιο του Θεοτοκά σε ηλεκτρονική μορφή.
Χαίρομαι που σου ταίριαξαν οι προτάσεις μου, πιστεύω και τα τρία βιβλία θα σου αρέσουν. Καλή ανάγνωση.)
Ωραία! Εμένα με τραβάει περισσότερο Οι φωνές του ποταμού Παμάνο αλλά ούτως ή άλλως η αγορά θα γίνει τον επόμενο μήνα, οπότε θα δω μέχρι τοτε.Τελεια! Αυτο θα διαβασω.
Γεια σου κι εσένα! Χάρηκα που σου άρεσαν οι επιλογές μου, και οι δικές σου μου άρεσαν πολύ. Θα ξεκινήσω κι εγώ κοντά στις γιορτές, μάλλον με το Άγρια που είμαι σίγουρη ότι το έχω δει στη βιβλιοθήκη της περιοχής μου.@Λύρα γεια και χαρά! Βλέπω ότι κι εσύ πρώτη φορά συμμετέχεις σε κάτι τέτοιο και ότι θα πορευτούμε αναγνωστικά μαζί. Μου άρεσαν πολύ οι επιλογές σου, δεν έχω διαβάσει κανένα από τα τρία και τα δύο τα είχα στα υπόψιν, οπότε τέλεια. Νομίζω όμως ότι θα τα δρομολογήσω πιο κοντά στις γιορτές, ελπίζω να είσαι ok με αυτό. Εύχομαι και οι δικές μου επιλογές να σε ικανοποιήσουν. Καλή μας πορεία λοιπόν.
Το Κάιν ομολογώ πως ούτε κι εμένα με τρέλανε. Το Κατά Ιησούν, από την άλλη, μου άρεσε πολύ. Το Όλα τα Ονόματα το βρήκα πολύ πιο ατμοσφαιρικό (για τα δεδομένα του Σαραμάγκου), αλλά και πάλι, αφού δεν σου άρεσε το Κατά Ιησούν δεν ξέρω αν θα στο συνιστούσα. Μπορώ να προτείνω ένα άλλο αν θες να διαβάσεις τρία.Ωραίες και οι δικές σου προτάσεις. Τον καλό στρατιώτη δεν τον είχα στα πλάνα μου γιατί νομιζα ότι ο συγγραφέας είναι ο Ford που γράφει ιστορικά μυθιστορήματα. Τώρα που διαβασα την περίληψη ψηνομαι να ξεκινήσω με αυτό. Το σπίτι αιμομιξίας δεν το γνωριζα καν. Ενδιαφέρουσα πρόταση κι αυτή και είναι και μικρούλη.
Τέλος, με τον Σαραμάγκου δυστυχώς δεν τα πάω καλά. Το Καιν το βρήκα μέτριο και το κατά Ιησούν Ευαγγέλιο με ταλαιπωρεί εδώ και τρία χρόνια. Έχω βάλει στόχο να το τελειώσω μέσα στον επόμενο χρόνο.
Ωραία ιδέα! Συμμετέχω πρώτη φορά και οι προτάσεις μου είναι: 1) Όταν σκοτώνουν τα κοτσίφια- Harper Lee, 2) Η μορφωμένη- Tara Westover, 3) Η τέχνη της αγάπης - Έριχ Φρομ
Πρόλαβα!;
Τρεις επιλογές:
1. Το βιβλίο των Μπάλτιμορ του Joël Dicker.
2. Γραφικός χαρακτήρας - Νίκος Παναγιωτόπουλος και
3. Γάλα Μαγνησίας - Κώστας Ακρίβος
(μόνο το πρώτο είναι λίγο μεγάλο - αν αυτός/ή που θα κληρωθεί με μένα το "σηκώνει" αντικαθιστώ το 2 ή 3. με άλλο μεγάλο βιβλίο)
Πρόλαβα!;
Τρεις επιλογές:
1. Το βιβλίο των Μπάλτιμορ του Joël Dicker.
2. Γραφικός χαρακτήρας - Νίκος Παναγιωτόπουλος και
3. Γάλα Μαγνησίας - Κώστας Ακρίβος
(μόνο το πρώτο είναι λίγο μεγάλο - αν αυτός/ή που θα κληρωθεί με μένα το "σηκώνει" αντικαθιστώ το 2 ή 3. με άλλο μεγάλο βιβλίο)
Γεια σου!Καλημέρα! Οι προτάσεις μου είναι οι:
1. Η θλίψη είναι ένα πράγμα με φτερά - Max Porter
2. Άγιοι Τίποτα - Κωνσταντίνος Κέλλης
3. Pedro Paramo - Juan Rulfo
Λόγοι επιλογής:
1. Αγαπημένο βιβλίο που διάβασα πρόσφατα
2. Αγαπημένο βιβλίο ελληνικού τρόμου
3. Αγαπημένο βιβλίο - έργο τέχνης
Οταν σου απαντησα για τον μορελ, ημουν σιγουρη οτι κατι δε θυμαμαι σωστα κι οταν ειδα το εξωφυλλο της νεας εκδοσης, βεβαιωθηκα για καποιον απροσδιόριστο λογο οτι Δεν το εχω διαβασει. Το απογευμα θυμηθηκα οτι τελικα το εχω διαβασει απο προηγουμενη εκδοση. Σοοοορρυ. Θα μπορεσεις να προτεινεις ενα αλλο;;Ωραία! Εμένα με τραβάει περισσότερο Οι φωνές του ποταμού Παμάνο αλλά ούτως ή άλλως η αγορά θα γίνει τον επόμενο μήνα, οπότε θα δω μέχρι τοτε.![]()
Το Υπεριων δεν ειναι σειρα, απλα ειναι δυο τομοι. Αν θες προτεινω κατι αλλο.@Χανκ Μουντυ από τις επιλογές σου έχω διαβάσει το "Ο αναρχικός των δύο κόσμων". Το "Τι είδε η γυναίκα του Λωτ;" το έχω στα αδιαβαστα εδώ κι καιρό οπότε με αυτό θα ξεκινήσω.
Το Υπερίων είναι σειρά; Ίσως το διαβάσω και αυτό αν και δεν είμαι σίγουρος ότι είμαι σε φάση διαβάσματος επιστημονικής φαντασίας.