Διάβασε ένα αγαπημένο μου βιβλίο (2021 - 2022)

Καλέ, χαρά στο κουράγιο σου τέτοια εποχή που το ξεκίνησες. Αν και για να λέω και την αλήθεια, κι εγώ καλοκαιριατικα το είχα διαβάσει και δη, στις διακοπές. :ρ
Να ξέρεις, είναι καθ' όλη τη διάρκεια το ίδιο βαρύ.

Ναι συνεχίζει να είναι.
Δεν έμεινε πολύ για να το τελειώσω..
Αυτό που μου άρεσε κυρίως είναι ότι δεν είναι το κλασικό ΒΒΠ=Γερμανοί και αφηγείται γεγονότα λιγότερο γνωστά σε εμένα.

Λοιπόν...
Μου άρεσε το βιβλίο.
ΒΑΡΥ και συγκινητικό βιβλίο.
Νομίζω είναι από τα καλύτερα που έχω διαβάσει σε σχέση με το ΒΒΠ, αν και δεν έχω διαβάσει αρκετά.
Νομίζω θα το πρότεινα και εγώ. Διάβασα τη κριτική σου στο goodreads και συμφωνώ απόλυτα.

Οπότε από τα 3 βιβλία που πρότεινες μου άρεσαν τα 2.
Μια χαρά τα πήγαμε.

Καλά ε, είσαι πολύ δυνατό ταίρι!! :προσκυνώ: Εγώ κοντεύω να μη διαβάσω 3 βιβλία όλη τη χρονιά (που λέει ο λόγος) κι εσύ διάβασες τρία βιβλία που σου πρότεινε κάποιος άλλος!! Σου βγάζω το καπέλο!

Χαίρομαι που σου άρεσε το συγκεκριμένο, το έβαλα με μια μικρή επιφύλαξη λόγω του θέματος που πραγματεύεται αλλά είναι ένα βιβλίο που δεν έχει πάρει τη σημασία που του αναλογεί.

'Ήταν η 2η φορά που το έπιανα. Το είχα ξεκινήσει κάποια στιγμή τον Μάιο, αλλά δεν μπόρεσα να συνεχίσω.
Τότε δεν είχα και ιδιαίτερη όρεξη για διάβασμα, οπότε λειτούργησε αρνητικά.

Συμφωνώω ότι το βιβλίο δεν παίρνει την απαραίτητη προβολή.
Το Αηδόνι της Χάνα πχ που σχετικά είναι ένα αρκετά κοινό ανάγνωσμα και απλά αν βάλεις τους ήρωες σε άλλο μπακγκράουντ παραμένει το ίδιο ακούγεται. συνέχεια.