Ξεκινάω αυτό το νήμα κυρίως για να μοιραστώ τον πόνο μου, και για να διαπιστώσω αν υπάρχουν και άλλοι ομοιοπαθούντες. Μου συμβαίνει πολύ συχνά να διαβάζω πολλά βιβλία ταυτόχρονα, εννοώ την ίδια εποχή. Μπορεί να ξεκινήσω με ένα, αλλά σιγά-σιγά κάτι άλλο τραβάει το ενδιαφέρον μου, και μετά κάτι άλλο, και άντε ακόμα ένα κι έτσι καταλήγω να έχω διάφορα βιβλία γύρω μου, λαβωμένα με σελιδοδείκτες και όλα να περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους να ολοκληρωθούν. Στη διαδικασία αυτή, αλλάζουν και οι ισορροπίες. Αυτό το βιβλίο δηλαδή, που ήταν μέχρι χθες το φαβορί, ας πούμε, το τρώει στη στροφή κάποιο που μου αρέσει πιό πολύ και τελικά στο ενδιάμεσο διαβάζω διάφορα άλλα μέχρι να το ξαναπιάσω. Ο λόγος που αναφέρω τώρα αυτόν τον αναγνωστικό μου πανζουρλισμό, είναι επειδή στην παρούσα φάση η κατάστασή μου απελπιστική, αν και διαβάζω καθημερινά προκειμένου να φέρω στα ίσα του λίγο το πράγμα. Τα βιβλία που «τρέχουν» είναι (τα αναφέρω για να δώσω το μέγεθος του φαινομένου) :
1) Οι «Ακυβέρνητες πολιτείες» του Τσίρκα (συγκεκριμένα ο τρίτος τόμος) οι οποίες αυτή τη στιγμή τρώνε τη σκόνη του Μπουκόφσκι
2) Ο Μπουκόφσκι απο το Βήμα (το οποίο καταβρόχθισα, έμεινε μόνο μια ιστοριούλα)
3) Η «Πτώση» του Καμύ (μεράκλωσα και είπα να την ξαναδιαβάσω, είμαι στην αρχή)
4) Ο Φρόυντ « Για τη δυναμική της μεταβίβασης- Παρατηρήσεις για τον έρωτα μεταβίβασης» ( είμαι μόνο στην ταπεινή 23η σελίδα)
5) Η «Περσινή αρραβωνιαστικιά» της Ζατέλη, η οποία ολοκληρώθηκε στο ενδιάμεσο στην παραλία.
Φίλοι της Λέσχης, ζω μόνο εγώ το χάος, ή υπάρχουν κι άλλοι εκεί έξω;
1) Οι «Ακυβέρνητες πολιτείες» του Τσίρκα (συγκεκριμένα ο τρίτος τόμος) οι οποίες αυτή τη στιγμή τρώνε τη σκόνη του Μπουκόφσκι
2) Ο Μπουκόφσκι απο το Βήμα (το οποίο καταβρόχθισα, έμεινε μόνο μια ιστοριούλα)
3) Η «Πτώση» του Καμύ (μεράκλωσα και είπα να την ξαναδιαβάσω, είμαι στην αρχή)
4) Ο Φρόυντ « Για τη δυναμική της μεταβίβασης- Παρατηρήσεις για τον έρωτα μεταβίβασης» ( είμαι μόνο στην ταπεινή 23η σελίδα)
5) Η «Περσινή αρραβωνιαστικιά» της Ζατέλη, η οποία ολοκληρώθηκε στο ενδιάμεσο στην παραλία.
Φίλοι της Λέσχης, ζω μόνο εγώ το χάος, ή υπάρχουν κι άλλοι εκεί έξω;