Διαβάζω το αγαπημένο σου βιβλίο (Άνοιξη 2023)

@Διχασμένη Πολύ θα ήθελα να σε ξαναπετύχω για ζευγάρι ρε συ, αλήθεια! Τι εκτενέστατη άποψη και περιγραφή ήταν αυτή; Μπράβο! Κι όχι μόνο σε αυτό αλλά σε όποιο βιβλίο διάβασες! Βασικά, νομίζω διάβασες και τα τρία, σωστα; Τώρα εμένα δεν ξέρω αν θες, που διάβασα ένα κι αυτό έκανα μήνες για να το ολοκληρώσω. :συγνώμη:

Όσο αντικειμενική μπορώ να είμαι με τον Sanderson, γιατί ειλικρινά νομίζω ότι μπορώ να αγαπήσω ακόμη κι αν γράψει συνταγή για φαγητό ( :ρ ), το warbreaker δεν είναι από τα αγαπημένα μου, απλά είναι το μόνο δικό του που έχω διαβάσει και είναι αυτοτελές, αν πρότεινα κάποιον για πρώτη επαφή με τον Σάντερσον, αυτό θα ήταν η τριλογία των Mistborn. Παρ' όλα αυτά, απήλαυσα την ανάγνωσή του, όσο το διάβαζα. Όσο αφορά την εποχή που διαδραματίζεται, δεν μπορώ να απαντήσω, δεν είναι στον δικό μας κόσμο, έχει δημιουργήσει ένα σύμπαν, το Cosmere όπου εκεί διαδραματίζονται η πλειονότητα των βιβλίων του.

Δεν ξέρω πώς μεταφράστηκαν στο ελληνικά, γιατί κι εγώ στο πρωτότυπο το είχα διαβάσει. Θυμάμαι όμως ότι είχα δει σε ενα βιβλιοπωλείο λίγο από το βιβλίο και είχε κάτι λέξεις όπως Θυελλοφως και κάτι τέτοια. :χαχα:
 
Top