Διαφημίσεις, έργα κι αυτές...

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
ας ανανεωθεί το νήμα.

Κατά κάποιον τρόπο, μια τηλεοπτική διαφήμιση είναι μια... πολύ μικρή ταινία ταινία. Προσωπικά, βλέπω με πολύ ενδιαφέρον πολλές διαφημίσεις, κυρίως τις χιουμοριστικές, και τις έξυπνες..

Αλήθεια, θυμάστε αυτήν εδώ την διαφήμιση του Johnny Walker; το θέμα.. η μουσική.. σε μόνο 60 δευτερόλεπτα... Δεν είναι μια καταπληκτική μικρή ταινία; Μέχρι και φιλοσοφική θα μπορούσε να την πει κάποιος..

Johnnie Walker - Fish (2003, UK)

Last edited:
Ωραίο νήμα.. Και μιας και σε άλλο μιλάμε για ηλικίες παρακάτω ακολουθεί διαφήμιση που θα την θυμούνται οι κατηγορίες 36-40 ίσως και 31-36...

Last edited by a moderator:

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
ξεχνιέται; μα είχε και ωραίο τραγούδι...

Πάντως να πω πως κι εγώ την διαφήμιση την θεωρώ μορφή τέχνης...

Θυμάμαι όταν έκανα μεταπτυχιακό στην Αγγλία είχα πετύχει κάποιες εκπληκτικές. Με όλο το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό των Άγγλων.:ναι:

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
κι εγώ.. εξού κι ο τίτλος στο συγκεκριμένο..

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Λατρεύω τη διαφήμιση της Σερενάτας! Μ' αρέσει το σχέδιο, το τραγούδι (ποτέ δεν θα το ξεχάσω) αλλά και το ίδιο το προϊόν, τόσο γευστικά όσο και εμφανισιακά, μ' αυτό το απίθανο σεμεδάκι που είχε τότε :))))

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Με καλοκαιρινή διάθεση σας αφιερώνω αυτήν την καταπληκτική διαφήμιση της Heineken.

The Odyssey

Last edited:
παιδιά τώρα είδα το νήμα. Η μια καλύτερη από την άλλη και αυτή της Heineken Φαροφύλακα άπαιχτη.

Α Σμίλα, τι ωραίο νήμα ξέθαψες;! Αυτή είναι η καλύτερη, από όλες τις απόψεις, διαφήμιση που έχω δει στην ζωή μου. Την είχα δει παλιά σε μία εκπομπή στο Μακεδονία Τιβί. Μόνο που ο τίτλος είναι λάθος. "Δεν νοιάζονται για βλακείες" θα έπρεπε να λέει, ή "Νοιάζονται μόνο για την ουσία".

Adopt A Pet - They Don't Care commercial

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Τσίου, όλα τα λεφτά! Πόσες φορές το έχω σκεφτεί κι εγώ. Ο σκύλος σου απλά σε λατρεύει και θα σε λατρεύει no matter what :αγαπώ:

Έχεις δει αυτό; :μουάχαχα:

No One Sees You Like Your Dog Does

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Μου άρεσε αυτή: Harry Potter by Balenciaga

Μέσα σε όλα, μου αρέσει το επίμονο διακριτικό νεύμα με το κεφάλι.