Στη σελίδα του ελληνικού φαν κλαμπ της Οστεν στο facebook μου ήρθε μια ιδέα,να βγάλουμε φωτογραφίες με θέμα την Όστεν και τα βιβλία της και να τις ανεβάζουμε εκεί.Γενικά σε ξένες σελίδες έβλεπα πολλές φωτογραφίες με βιβλία και όχι μόνο της Όστεν και ζήλεψα
Γιατί να μη το κάνουμε κι εδώ λοιπόν;;Έχουμε φωτογραφίες με τις βιβλιοθήκες μας σε άλλο νήμα αλλά γιατί να μη βγάλουμε και τα βιβλία μόνα τους;;Δεκτή οποιαδήποτε φωτογραφία με οτι θέμα θέλετε εσείς .Εμένα δεν είναι το δυνατό μου σημείο η φωτογραφία και όπως βλέπετε παρακάτω οι φωτογραφίες μου είναι πολύ απλές και δεν έχουν κάτι το τρομερό αλλά περιμένω να δω το δικό σας ταλέντο και να σας κλέψω τις ιδέες
Ο καθένας φυσικά ανεβάζει όσες θέλει,εγώ βάζω αυτές για αρχή (που τις έχω και έτοιμες) και αν μου έρθει έμπνευση θα βάλω και καμιά ακόμα.Άντε ξεσκονίστε τα βιβλία σας,κατεβάστε τα από τα ράφια και βγάλτε φωτογραφίες!!!
Στην πρώτη φωτογραφία θέλω παρακαλώ να δώσετε βάση στην κούπα μου,είναι από τις κούπες που κάναμε για τα τρίτα γενέθλια της λέσχης
)) και στα μικρά ελιοψωμακια που έφτιαξα μόνη μου
(Όποιος δεν ξέρει πως ανεβάζουμε φωτογραφίες στη λέσχη ας ρίξει μια ματιά εδώ)

Στην πρώτη φωτογραφία θέλω παρακαλώ να δώσετε βάση στην κούπα μου,είναι από τις κούπες που κάναμε για τα τρίτα γενέθλια της λέσχης

(Όποιος δεν ξέρει πως ανεβάζουμε φωτογραφίες στη λέσχη ας ρίξει μια ματιά εδώ)