Αυτό το βιβλίο είναι ολόκληρη ιστορία!! Το είχα ψάξει πάρα πολύ στη Θεσσαλονίκη (πριν 3 χρόνια περίπου) και λόγω του ότι οι εκδόσεις Tachen είχαν κλείσει (έτσι μου έλεγαν) δεν το έβρισκα πουθενά. Έβρισκα για άλλους ηθοποιούς αλλά ποτέ για την Hepburn. Και μετά άνοιξε το Public στην Αριστοτέλους και είχαν όλη τη σειρά, κι ενώ είχα εγκαταλείψει τις ελπίδες μου τελικά το βρήκα και το πήραΑπο που πηρες το βιβλιο για την hepburn ?
Απ' τη σειρά "Οι Κάτοικοι του Δάσους" έχω το δεύτερο και τέταρτο τόμο. Πωπω τι μου θύμησες...![]()
Μερικά αγαπημένα βιβλία της παιδικής μου ηλικίας ...Τα εξώφυλλα μου προκαλούν τόσο όμορφα συναισθήματα , θα είναι πολύ όμορφα να τα διαβάσω ξανά !
Ρε παιδιά εγώ είχα αυτό τον τόμο, αλλά μάλλον τον έδωσα κάπου γιατί δεν διαβάζω τέτοια και θεώρησα πως μου έπιαναν χώρο! Ωραία ιστορίες πάντως είχε!Απ' τη σειρά "Οι Κάτοικοι του Δάσους" έχω το δεύτερο και τέταρτο τόμο. Πωπω τι μου θύμησες...:κλαψ:
Αυτό το έκανε εγώ στην Αγγλία συνέχεια. Όταν μαγείρευα πάντα διάβαζα κάποιο βιβλίο μέχρι να γίνει το φαγητό. Άραζα στο σαλονάκι και περίμενα με το βιβλίο στο χέρι να ψηθεί το φαγητό.τώρα το πρωτοσκέφτηκες εσύ αυτό;
Χωρίς πλάκα, πάντα έτσι μαγειρεύωΧαμηλά η θερμοκρασία στο τηγάνι μη σου πιτσιλιστεί το βιβλίο.