Δικές μας βιβλιοφωτογραφίες

Σήμερα η διαδρομή με το λεωφορείο πολύ μεγάλη... επτάμιση ώρες... τέλειωσα την "ανεμώλια" και παράλληλα μπορώ να γεμίσω ένα ολόκληρο νήμα με τις "βιβλιοφωτογραφίες σε λεωφορείο" αλλά και ένα ακόμα νήμα με "φωτογραφίες από λεωφορείο"... ευτυχώς για σας που δεν έχουμε τέτοια νήματα :))))

Μια πολύ ιδιαίτερη βιβλιοφωτογραφία, που παίζει με την αντανάκλαση στο τζάμι του λεωφορείου, και που δεν έχω επέμβει παρά μόνο για να την κάνω ελάχιστα πιο σκούρα είναι αυτή

Το βράδυ της Παρασκευής πέρασε ευχάριστα με πολύ καλή παρέα...

Κατά βάση Φράνκλιν, τσιμπιές στον Παμούκ και βουτιές σε φράσεις που συνειρμικά με έστελναν πίσω στο Κόκκινο και το μαύρο :)

Ναι, έχεις δίκιο. Θυμίζει φθινόπωρο! :)) Ωστόσο όλες αυτές τις μέρες που είμαι Φλώρινα, κάθε απογευματάκι την ώρα της δύσης του ήλιου, μάζευε σύννεφα παρόλο που είχε πολύ υψηλές για την περιοχή θερμοκρασίες. Τέτοια ώρα είναι τραβηγμένη η φωτογραφία. Σήμερα κρύωσε ο καιρός εδώ, μέχρι χθες ήταν καλοκαίρι...

Φιλιπ

Δαγεροτύπης
λίγο απ όλα φαντάζομαι! δεν είναι δικό μου,ειναι διακοσμητικό σ'ένα μπαρ. εγώ απλά το αποθανάτησα :)

Διατσέντα

Λαίδη Βιβλιοδέτρα
ουφ, ησύχασα...καλημέρα...τι σκαρφίζονται οι διακοσμητές όμως! μια βόλτα στις βιτρίνες του Κολωνακίου κι όλο και κάποια δεμένα βιβλία θα δει κανείς κατάχαμα στις βιτρίνες...μου έχει συμβεί στο παρελθόν σίγουρα...δεν ξέρω τι κάνουν τώρα...

Ωραιες εικονες για καλημερα. Καλημερα? το νημα αυτο πετυχε παρα πολυ μα η εικονα μιλα παντα?