Δικές μας βιβλιοφωτογραφίες

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Ευχαριστεί πολύ :) (ο σκύλος :ρ ) Αν και σήμερα, λόγω ηλικίας, δεν μπορεί πια να πηδάει πάνω στα έπιπλα. Σόρρυ για το μελό σχόλιο.
 
Το εικονιζόμενο ξυλοβιβλίο είναι ένα από τα αγαπημένα μου αποκτήματα. Εδώ σε μία κάπως μυστηριώδη φωτό......εδώ σε διαφορετική προοπτική...και εδώ ανοικτό με διάφορα προσωπικά μου αντικείμενα μέσαΣυνεχίζω με το ξύλινο βιβλιορολόι μου... ακόμα ένα αγαπημένο μου απόκτημα... το οποίο εκτός από ξύλινα βιβλία περιλαμβάνει και κάποια αληθινά......μερικά βιβλία απ' το background της φωτογράφισης....... κάποια που διαβάζονται αυτή την εποχή...... και κάποια που έχουν προγραμματιστεί να διαβαστούν μελλοντικά...... και κλείνω την βιβλιοφωτογράφιση μου με την αγαπημένη νεραιδούλα των βιβλίων μου! :)

 
Μα τι υπεροχες που ειναι οι βιβλιοφωτογραφιες ολονων σας :γιούπι: Εγω ακομα προσπαθω να αποφασισω τι θα φωτογραφισω και πως...
 
Νπαπς κάποια αντικείμενα που έχεις για στολίδια τα ζήλεψα το ομολογώ ,ειδικά της τελευταίας φωτογραφίας :σάλια:
Ονειρευτή και σένα σε ζήλεψα λίγο με τα ξύλινα βιβλιοκουτιά και τα βιβλιορολόγια σου :τρέλα:
Μα τι υπεροχες που ειναι οι βιβλιοφωτογραφιες ολονων σας :γιούπι: Εγω ακομα προσπαθω να αποφασισω τι θα φωτογραφισω και πως...
Καλέ βγάλε μια απλή και μπορεί να σου έρθει και έμπνευση αργότερα για καμιά καλύτερη. (μπορεί να κλέψεις και καμιά ιδέα από κάποιον άλλον :φρύδια::ρ )
 
Last edited:
Κατά καιρούς, φτιάχνω διάφορες φώτο για ανέβασμα στο δίκτυο, με αφορμή ένα στίχο ή ένα μότο κλπ. Να μερικές:


Στην πρώτη, ένας στίχος του ΡίτσουΣτη συνέχεια, λίγοι στίχοι του ΣαραντάρηΕδώ, μία φράση της αγαπημένης μου ΓουλφΚαι τέλος, το διάσημο ερώτημα "Τι θέλει η γυναίκα;" του ΦρόιντΛίγο διαφορετικές οι βιβλιοφωτογραφίες μου, αλλά είναι βιβλιοφωτογραφίες :)
 
Last edited:


Ο Τζιτζιφρίγκος στη συνανάγνωση. Λίγο μικρός βγήκε σαν φωτογραφία.
 
Last edited:

Τα βιβλία δεν είναι δικά μου, όμως με το που τα είδα ένιωσα ένα δέος και τα έβγαλα φωτογραφία! Είναι πολύ όμορφες εκδόσεις, στα αγγλικά, και πρόκειται για κλασσική λογοτεχνία! Συγκεκριμένα είναι με την εξής σειρά: Οι περιπέτειες του Χακ Φιν , Ανεμοδαρμένα Ύψη , Περηφάνια και Προκατάληψη, Δράκουλας, Το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέυ, Λογική και Ευαισθησία, Τζέην Έυρ. Δεν είναι πανέμορφα; :σάλια:
 
Last edited:
Μόλις έφτασε το χριστουγεννιάτικο πακέτο της "Πολιτείας". Όλα τα βιβλία είναι για δώρα, αλλά πολύ το χαίρομαι!:γιούπι:
 
απ'όταν έκανα αφιέρωμα στην Ιαπωνέζικη λογοτεχνία


κάποια από τα παλιά βιβλία που δεν έχουν βρει ακόμα τη θέση τους στη βιβλιοθήκη


(αν υπάρχει κάποιος τρόπος να φαίνονται μικρότερες ενημερώστε με!)
 
Εριχθόνιε δεν τις προτιμώ γιατί του Πάλλη έχει πολλές παραλείψεις (δεν έχει μεταφράσει τη Ν) και ο Εφταλιώτης δεν έχει μεταφράσει τις τρεις τελευταίες ραψωδίες (χ,ψ,ω). Κατά τα άλλα είναι αξιοπρεπείς αν και η αγαπημένη είναι μου είναι Καζαντζάκη-Κακριδή! :τρέλα:
 
Μα γι' αυτό κι έγραψα ιδιαίτερες, σκέψου ότι ο Πάλλης έγραφε σε μερικά βιβλία με κεφαλαία, πολύ ιδιαίτερο αλλά κουραστικό, σε άλλα έγραφε χωρίς τόνους. Του Καζαντζάκη-Κακριδή την έχω, κλασική :) ο Εφταλιώτης νομίζω δεν πρόλαβε να την τελειώσει... παρ' όλα αυτά αν παρατηρήσεις η έκδοση που έχω στην φωτογραφία είναι η σχολική για την περίοδο 1932-1937, αυτή συγκεκριμένα είναι το 1934 και στο πρώτο φύλλο γράφει και τον όνομα του μαθητή :)
 
Top