Δικές μας βιβλιοφωτογραφίες

να σου ζησει και να το δεις όπως επιθυμεις:αγαπώ:

να και μια δικη μου , είναι ο ζοφερος οικος του ντικενς, μεγάλη αγάπη
 
Να σου ζήσει και να γίνει βιβλιοφάγος :)))
Αυτές είναι οι άκρως ερασιτεχνικές βιβλιοφωτογραφίες μου ( συγγνώμη εαν είναι μεγάλες δεν ξέρω πως να τις μικραίνω )
 
Ανεβάζω συχνά φωτογραφίες με βιβλία στο προσωπικό μου ίνσταγκραμ, η συγκεκριμένη είναι με το αγαπημένο μου βιβλίο αυτών των ημερών!

 

Κάτι από την δική μου ιδιαίτερη πατρίδα! Το ένα βιβλίο έχει υπέροχες φωτο από το Μεσσολόγγι
Παρωνύμιε τέλειος ο γάτος:αγαπώ:
 

'Ενας διαγωνισμός φωτο με ζωάκια και βιβλία, δεν θα ήταν διολου κακός, αν θέλετε αγαπητοί διαχειριστές, σκεφτείτε το, εδώ η σισσυ επεξεργάζεται το βιβλιαράκι:αγαπώ:
 
Δεν ξέρω, για εμένα είναι αρκετά πιεσμένη περίοδος για διαγωνισμό φωτογραφίας και άλλωστε τα αγαπημένα μου ζωάκια συχνάζουν στο φούρνο με πατάτες (αν και αγαπώ αρκετά και αυτά που κυκλοφορούν στη σχάρα) :ρ
 
Εγώ αν να πω βιβλίο δίπλα από το σκυλάκι μου (το οποίο έχει γομαρεψει) μετά δε θα έχω βιβλίο! :ρ
 
Σαν απο μηχανης Θεος. Ψαχνω και γω να το αγορασω και εχω βρει μεχρι στιγμης 4 μεταφρασεις. Του Κοτζιουλα κυλαει ομορφα ή κουραζει ?? Επισης που την βρηκες την συγκεκριμενη εκδοση ?? :)
 
Last edited:
Κυλάει καλά η μετάφραση του Κοτζιούλα γενικώς, δεν με κουράζει καθόλου! Χρησιμοποιεί μάλλον καθημερινό λόγο, και μεταφράζει για παράδειγμα την "αργκό" που χρησιμοποιεί ο Ουγκώ σε αντίστοιχη ελληνική αργκό της εποχής. Λέει επίσης στον πρόλογο του μεταφραστή ότι δεν έχουν κόψει τίποτα από το προτότυπο. Το βιβλίο το είχε αγοράσει η μητέρα μου πριν από 3,5 χρόνια από κάποιο παλαιοβιβλιοπωλείο, δεν ξέρω από ποιο, αλλά θυμάμαι ότι είχα δει πρώτα στη σελίδα τους στο ίντερνετ ότι το είχανε. Λογικά αν κάνεις μια αναζήτηση στο google κάτι θα σου βγάλει!
 

Και άλλη οστενικη φωτο με τον έρωτα και Φιλία από την πολυλατρεμένη:αγαπώ:δηλ. υπαρχει και ολίγον καντυ-καντυ
 
Top