Δωρεά βιβλίων σε βιβλιοθήκη

Κουακέρος

Ευγενής Δαγεροτύπης
Το σκέφτομαι καιρό τώρα καθώς έχει γεμίσει το σπίτι και κάπως πρέπει να εξοικονομήσω χώρο για τα επόμενα!
Έχω πολλά που θέλω να δώσω,όμως τα «πονάω» που θα φύγουν μακριά μου σαν να είναι παιδιά μου!:)))

Μετά λέω θα έχουν την τύχη που τους αξίζει ή θα τα πετάξουν οι βιβλιοθηκάριοι σε καμιά αποθήκη και θα ταξινομήσουν μετά από χρόνια;

Σκέφτομαι τη Σχολική βιβλιοθήκη των Γουβών του Δήμου Χερσονήσου (τους έστειλα ένα e-mail για αρχή που ούτε καν απάντησαν) και αν δε δω φως εκεί,λέω να τα πάω στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Ηρακλείου,τη Βικελαία.

Ξέρει κανείς αν δέχονται γενικώς και βιβλία από εφημερίδες,μήπως υπάρχει κάποια σχετική απαγόρευση που δεν τη γνωρίζω;

Νομιζω οτι η Βικελαια δεν δεχεται βιβλια απο εφημεριδες. Δεν ειμαι σιγουρος ομως στο λεω με καθε επιφυλαξη.
Ασχετο: Απο τις Γουβες ειναι η γυναικα μου. Πρωτη Λυκειου πηγε στο Γενικό Λυκειο που ειναι και η βιβλιοθηκη. :)

Κουακέρος

Ευγενής Δαγεροτύπης
Κανα δυο χρόνια τώρα έχει ανοίξει και για το κοινό,είχα πάει ένα πρωί να ρίξω μια ματιά.
Μάλλον θα περάσω αυτοπροσώπως να ρωτήσω με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο αφού με τα ιμελια δεν έγινε τίποτα:χαχαχα:

Παντως η γνωμη μου ειναι να τα εδινες σε κανα σχολειο η καπου αλλου δεν ξερω παντως οχι στην Βικελαια. Νομιζω οτι μπροστα σε τετοια πληθωρα τιτλων που εχει η Βικελαια θα χάνονταν ενω καπου αλλου θα επιαναν περισσοτερο τόπο.

Κουακέρος

Ευγενής Δαγεροτύπης
Ναι κι εγώ αυτό πιστεύω.
Θα κάνω και μια κρούση στη Σακορράφειο του Καστελλίου που είχα δανειστεί μερικά βιβλία πριν από κάτι χρόνια.
Τους έστειλα email-για να δούμε,αυτοί θα απαντήσουν;