ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΑ - Helppp!

Καλησπέρα σας, προσπαθώ εδώ και καιρό να βρω τα παρακάτω:

1. Ο οίκος της Νύχτας 8 - Αναγεννημένη - Kristin Cast & P.C. Cast
  2. Κινούμενη καταστροφή - Jamie McGuire
  3. Έλα πιο κοντά - Gena Showalter
Υπάρχει κάποι@, που θέλει να τα πουλήσει, ή γνωρίζει ότι το πουλάνε ή που μπορώ να το βρω σίγουρα;

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!

Πάλι καλά να λες που είναι τόσο φθηνά. Γενικά τα εξαντλημένα συνήθως είναι πιο ακριβά, οπότε δε ξέρω κατά πόσο θα τα βρεις πιο φθηνά.

Τα έχω δει, αλλά θεωρώ υπερβολή τα 20 ευρώ. Δε νομίζεις?
Συμφωνώ, στα 20€ έβρισκα και το Ομιχλογέννητοι πρώτο βιβλιο/πρώτος τόμος το οποίο είναι εξαντλημένο από εκδοτικό αλλά δεν το πήρα.

Για μένα πέρα από την τιμή, παίζει ρόλο και η φήμη του βιβλιοπωλείου.

Συνήθως αγοράζω από βιβλιοπωλεία που έχω ξαναγοράσει όπως το Πολιτεία ή τα Public και πλέον δύσκολα να αγοράσω από αλλού.

@Σελεφά Αγοράζω συχνά από metabook. Το ξέρω ότι παίζουν αρκετές τέτοιες "τρελές" τιμές στα εξαντλημένα.
Έχω απευθυνθεί σε αρκετά βιβλιοπωλεία και περιμένω. Του δίνω λίγο χρόνο.

Όχι, δεν το αγόρασα τελικά. Αγόρασα άλλα βιβλία αντί για αυτό αλλά ευελπιστώ να επανακυκλοφορήσει κάποια στιγμή από τον εκδοτικό.

@ΜαρίαΜιχαήλ γενικά τα εξαντλημένα είναι πικρή ιστορία. Υπάρχουν εξαντλημένα που είναι στο διάστημα λόγω ζήτησης και τα εξαντλημένα που δε τα ζητάει κανείς όπου είναι αρκετές φορές στα τάρταρα. Τα συγκεκριμένα τουλάχιστον είναι πάνω κάτω στη τιμή που πωλούνταν αρχικά. Επίσης, μπορείς να στείλεις email στον εκδοτικό και να ρωτήσεις αν σκοπεύουν να τα επανακυκλοφορήσουν.
Εγώ πολλές φορές τους στέλνω για να ξέρω τι να κάνω.

Πέρα από τα εξαντλημένα έχουμε και από την άλλη τους εκδοτικούς είτε που χωρίζουν τα βιβλία σε τόμους, είτε δεν ολοκληρώνουν τις σειρές.
Πλέον διαβάζω στα αγγλικά τα περισσότερα βιβλία και τελείωσε η υπόθεση.

@Προφέσορας στο bookandtoys που έστειλε η ΜαρίαΜιχαήλ δείχνει να υπάρχει ο πρώτος τόμος με 13.93 ε, ίδια τιμή με το τόμο β και τα υπόλοιπα της σειράς.

@Προφέσορας στο bookandtoys που έστειλε η ΜαρίαΜιχαήλ δείχνει να υπάρχει ο πρώτος τόμος με 13.93 ε, ίδια τιμή με το τόμο β και τα υπόλοιπα της σειράς.
Αργά το είδα, θα έχει εξαντληθεί τώρα με την ζήτηση που έχει.

Τέσπα, ευχαριστώ. Θα το σκεφτώ γιατί σκέφτομαι να αγοράσω και videogame αυτό το διάστημα. 😊

@Σελεφά Θα κάνω λίγη υπομονή ακόμα και αν δω ότι δεν το βρίσκω πουθενά, θα αναγκαστώ να το πάρω στο τέλος. Δε μπορώ να κλείσω τη σειρά αλλιώς. Έχω εκνευριστεί.

Μιλάω με τους εκδοτικούς οίκους, αλλά κλασσικά σου λένε δεν υπάρχει τρελή ζήτηση, δώσαμε τα δικαιώματα, κτλ κτλ.

Α! οπότε δε θα το εκδώσουν.
Κλασικά.
Έχω βρεθεί και εγώ πολλές φορές στη θέση σου.
Ωστόσο, αν έβρισκα το βιβλίο στην αρχική του τιμή -δηλ. μέχρι 20 ε- το αγόραζα.
Σε αυτά που ήθελα εγώ με το που εμφανιζόταν κάποιο από αυτά που ήθελα και το έπαιρναν πρέφα... απλά καπνός.

Δε ξέρω πόσο μεγάλο κοινό έχουν τα βιβλία που ψάχνεις.
Αν σε περίπτωση το βρω κάπου αλλού θα σου πω.

Διαβάζω από όλα τα είδη λογοτεχνίας, αλλά έχω αδυναμία στα φαντασίας και επιστημονικής φαντασίας.
Δες εδώ (δε ξέρω αν θέλει να σπάσει τη σειρά) και εδώ (είναι κάτω-κάτω)

Διαβάζω από όλα τα είδη λογοτεχνίας, αλλά έχω αδυναμία στα φαντασίας και επιστημονικής φαντασίας.

Ναι αλλά όσον αφορά του Stephen King είχες πει πως η "φαντασία" δεν σου άρεσε (όπου υπήρχε δηλαδή).

Τελοσπάντων, το Mercentes που έλεγες το έχω δει σε ταινία (και μου άρεσε).

Για να επανέλθω στο topic από τα εξαντλημένα έψαχνα παλιοτερα το Όνειρο του Μισισιπή και ευτυχώς το είχα βρει στα 3€ αν και δεν το έχω διαβάσει ακόμα.

Last edited by a moderator:
Δε βλέπω που κολλάει το σχόλιό σου. :χμ:
Έχω αδυναμία στα βιβλία φαντασίας και δεν μου αρέσουν τα βιβλία φαντασίας που γράφει ο Κίνγκ.
Επειδή διαβάζω φαντασίας πρέπει σώνει και ντε να μου αρέσουν όλα και όλοι οι συγγραφείς; :εεε;:
Ή κάπως ακυρώνεται το τι μου αρέσει επειδή δε μου αρέσει ο Κίνγκ; :ζντόινγκ:

Είναι στο fb στο (ΒΙΒΛΙΑ) ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ
Ανάρτηση στις 2 Σεπτεμβρίου 1176
Τώρα είδα ότι το Κινούμενη Καταστροφή πουλήθηκε :(.