ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΑ - Helppp!

@Προφέσορας
Εντωμεταξυ εγώ 20 ευρώ είχα πάρει τους ομιχλογεννητους όταν είχαν πρώτοβγει, αν κι εξαντλημένο κάνει τόσο, δεν το λες κι άσχημα.

Αν και γενικά, αν μπορείς να τα διαβάσεις στο πρωτότυπο, ακόμη καλύτερα, που δε σπάνε τα βιβλία σε τομους και το παίρνεις με 12€ .

@Σελεφά όπως είπε και ο @Νικόλας Δε Κιντ δεν τις ανανεώνουν. Και την πάτησα μαζί τους. Το έκανα παραγγελία, πλήρωσα, δεν το είχαν κ περίμενα να επιστρέψουν τα χρήματα.

@Βάγγυ τώρα παίζουν στα 13 - 15 € ο τόμος, τουλάχιστον στο βιβλιοπωλείο Book and Toys που ψωνίζω.

@Σελεφά σε γενικές γραμμές η Πρωτοπορία δεν ανανεώνει αυτές τις λίστες, οπότε μπορεί και να μην υπάρχει.
Και την πάτησα μαζί τους. Το έκανα παραγγελία, πλήρωσα, δεν το είχαν κ περίμενα να επιστρέψουν τα χρήματα.
Είναι αυτό μια πρωτοπορία της Πρωτοπορίας!

Τώρα κλαίγομαι κανά 2μηνο κ μάλλον θα μου το πάρουν δώρο.
Και για να προλάβω, δε θα το πάρω εγώ, γιατί έχω κάνει ήδη προπαραγγελία από BookandToys, Metabook, σύνολο ~160φεύγα €.

Τον "άφησα" να πάρει τηλεόραση για το playroom για να συνδέσει το playstation, οπότε για τις επόμενες αγορές βιβλίων δεν "τολμάει" να πει κάτι! :ματιά:

Οκευ μεταξύ μας, έδινε επιστροφή 300€ κ είχα μπανίσει κ εγώ ένα ταμπλετάκι.. :φιρουλί:

Ο σύντροφός μου όλο γκρινιάζει που αγοράζω βιβλία.
Θα του δείξω την ανάρτησή σου και ιδιαίτερα το ποστ για το 160+
για να εκτιμήσει το πόσο οικονομική είμαι και να μου βάλει με την ευκαιρία το έξτρα ραφάκι που θέλω.
😁😁