Εικόνες με μόνο θέμα το βιβλίο

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Μια εικόνα, χίλια τούβλα..εεεε λέξεις ήθελα να πω.

installation by Mexican artist Jorge Mendez Blake
Βέβαια, και ένα γύρο πίτα να βάλει κανείς εκεί, ή π.χ. ένα αντικουνουπικό τοίχου, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.
 
Βέβαια, και ένα γύρο πίτα να βάλει κανείς εκεί, ή π.χ. ένα αντικουνουπικό τοίχου, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.
Με αυτο που λες μου θυμισες τώρα καπου είχα διαβασει/ακούσει δεν θυμαμαι ακριβως, οτι καποιος ηθελε να κάνει μια φάρσα σε ενα μουσειο συγχρονης τέχνης για να τρολαρει τους καλλιτεχνες αλλά και τους επισκεπτες. Πήγε λοιπον σε ένα μουσειο συγχρονης τεχνης όπου είχε κατι εκθεματα μοντέρνας/μεταμοντερνας τέχνης και ακουμπησε καπου κατι γυαλιά οράσεως και σταθηκε παραπερα να παρατηρει. Ειδε λοιπον τον κοσμο να στεκεται και στα γυαλια του και να τα παρατηρει με θαυμασμό μεχρι και να τα φωτογραφιζουν ακόμα! :))))
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Μεγάλα ερωτήματα με μεγάλες συζητήσεις αντίστοιχα θέτει αυτή σου η φωτο @Ειφφελ, που έχουν πέσει σε διάφορα νήματα, όπως εδώ κι εδώ. Μπορεί να έχω απαντήσει σε κάποιο από αυτά, αλλά γενικά πιστεύω ότι είναι διαφορετικά τα μέσα που λαμβάνουμε μια ιστορία και ότι λείπει από το ένα μέσο αναπληρώνεται με άλλο τρόπο από το άλλο.
 
Πώς θα γίνει να το γράψει κάποιος αυτό το βιβλίο; Το θέλωωωωωωωωωωωωωωωω :γρμβ: Καλά μιλάμε, σήμερα με καθυστέρησαν τουλάχιστον 2 ώρες και άρχισα να τα παίρνω στο κρανίο, κυριολεκτικά άλλαξα χρώμα (λολ). Και η διπλανή μου μου είπε: να σκέφτεστε αισιόδοξα για να γίνουν όλα όπως θέλετε, σας βλέπω ότι έχετε γίνει κατακόκκινη και αγχώνομαι κι εγώ! (παρόλο που δεν είχα βγάλει κουβέντα, δεν μπορούσα ούτε να κοκκινήσω δηλαδή; ). Και συνέχισε: Η θετική ψυχολογία μπλα μπλα μπλα :νατώρα:....η θετική σκέψη...μπλα μπλα μπλα :τσκτσκ:. Ελπίζω να μην φαίνονταν στο πρόσωπό μου τα συναισθήματά μου εκείνη τη στιγμή αλλά με τέτοιου είδους συζητήσεις δεν τα πάω καλά, εγώ φταίω; :ουχ:


866
 
Top