Ελληνική γλώσσα για τη μηχανή συζητήσεων

Γεια σας,
έτυχε να πέσω σε ένα μήνυμα κάποιου μέλους του ιστότοπού σας στην επίσημη σελίδα του vBulletin όπου έκανε λόγο για τον εξελληνισμό της μηχανής συζητήσεων! Συγκεκριμένα για την έκδοση 3.8!
Θα μπορούσα με κάποιο τρόπο να αποκτήσω το αρχείο γλώσσας μιας και είναι μια χρονοβόρα διαδικασία που θα μπορούσα εύκολα να αποφύγω?
Σας ευχαριστώ :)

Ηλίας
iliaspopegr[at]yahoo.gr

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Φίλε Ηλία,
το έχω έτοιμο το αρχείο και σύντομα θα το ανεβάσω. Εδώ στην λέσχη το βλέπεις σε εφαρμογή.

Η επικοινωνία είναι σε ενικό αριθμό και εδώ θα βρεις έναν κατάλογο με τις μεταφραστικές μου επιλογές.

Μια από αυτές τις ημέρες θα φροντίσω να σου στείλω το αρχείο άμεσα στην ηλεδιεύθυνση που έδωσες. :)

Σε ευχαριστώ τα μάλα φίλε μου:))
Το έψαξα το θέμα της μετάφρασης και ομολογώ πως πιο ελληνική δε θα μπορούσε να είναι! Θα την χαρακτήριζα ιδανική!

Απλά επειδή ανεβάζουμε το Forum αύριο το πρωί έλεγα μήπως το έχεις κάπου διαθέσιμο για αποστολή!

Σε ευχαριστώ φίλε μου και ένα μεγάλο μπράβο για την άριστη προσπάθεια σου!

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Φίλε Ηλία, θα σου το στείλω σε λίγο στην ηλεδιεύθυνσή σου. Έχω περιέργεια να δω πώς θα λειτουργήσει σε ένα άλλο φόρουμ. :)

καλησπέρα σαs

εχω δει το πόστ που έχετε κάνει στο www.vbulletin.com οτι θέλετε να δώσετε τα ελληνικά για την Έκδοση 3.8.1.

και θέλω να σαs παρακαλέσω αν μπορείτε να μου δώσετε τα ελληνικά για την Έκδοση 3.8.1.

θέλουμε να ανεβάσουμε το φόρουμ και λόγο οτι ψάχνουμε τα ελληνικά ακόμα κάτω το έχουμε.

περιμένω με αγωνία νεα σαs

ευχαριστώ πολλή

Καταρχήν να σας συγχαρώ για την υπέροχη δουλειά που έχετε κάνει στο φόρουμ,θα σας παρακαλούσα αν θέλετε να μου δώσετε την ελληνική γλώσσα για το vb 4.1.2 .
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !:)

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Όποιος χρειάζεται την ελληνική γλώσσα (language pack) για το vbulletin 4.0.x, απλά ας μου το ζητήσει. :)