Καλησπέρα υπέροχη Αριάδνη,Να σας ρωτησω κατι βρε παιδια τους ανδρες δηλ. και από εσας εχουν απαιτηση οι εκδοσεις να περιγράψετε ερωτικες σκηνες χωρις να το θέλετε; γιατι ενταξει κατι τετοιο η γυναικεια λογοτεχνια που γραφετε για γυναικες από γυναικες το εχει και δεν είναι ξενο
Ναι, δεν διαφωνώ καθόλου.Καλέ μου Στρατη βλέπω πως ο Κωνσταντινος διαλεξε τον δυσκολο δρομο μιας και διαβαζοντας λίγο το λινκ που μας εδωσε καταλαβαινω πως είναι ψαγμένος και θελει να δωσει κατι ιδιαιτερο και πάλι καλη επιτυχια![]()
Καλησπέρα αγαπητέ Κωνσταντίνε.Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
Στρατή, για πες, τι εννοείς ότι το βρήκες στη σωστή θέση στην Πολιτεία;
Δεν πολυκατάλαβα που διαφωνείς, αλλά θα σου πω το εξής. Οι εκδόσεις Διόπτρα μου είπαν ότι τους άρεσε το βιβλίο μου και ότι είναι καλογραμμένο, αλλά δεν μπορούσαν να το αναλάβουν, γιατί λόγω του περιεχομένου, θα φαινόταν ανοίκιο και άσχετο με αυτά που έχει συνηθίσει το κοινό τους. Ακόμη κι όταν τους έγραψα ότι μπορώ να συνεισφέρω στα οικονομικά, είπαν όχι. Φαντάσου λοιπόν πόσο δύσκολο είναι να κάνεις κάτι, όταν το έργο σου δεν είναι ροζ ή δεν είναι ελαφροπεριπέτεια...
Υπάρχει ειδικό καθεστώς στο χώρο αυτό, ας μην απατόμαστε. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξει κάποτε - ειδικά τώρα η κρίση μπορεί να είναι ευκαιρία.
Υ.Γ Αλίκη, αν δε το βρεις άμεσα και θες να το αγοράσεις, πες μου να στο πουλήσω εγώ.
Μονόκερε, να ρωτήσω κάτι? Από τις εκδόσεις Γαβριηλίδη σου απάντησαν τελικά? Γιατί γνωρίζω πολύ καλά πως απαντούν σε όλους ακόμα και αν η απάντηση είναι αρνητική και μου έκανε εντύπωση το σχόλιό σου. (δεν έχω καμμία σχέση ούτε συμφέροντα από τον συγκεκριμένο εκδοτικό οίκο, μην παρεξηγηθώ.Εγώ έχω χτυπήσει την πόρτα των εκδόσεων Γαβριηλίδη και ετοιμάζομαι να χτυπήσω και την πόρτα των εκδόσεων Λιβάνη.
Εννοεις τον Σκοτ Σιγκλερ, που κυκλοφορησε το βιβλιο Ιος;Για μένα την καλύτερη δουλειά κάνουν αυτοί που αποκτούν κοινό πρώτα στο ίντερνετ. Η συγγραφέας των "50 αποχρώσεων" ας πούμε, αλλά κι ένας άλλος μπλόγκερ που δημοσίευε μια ιστορία τρόμου σε συνέχειες, η οποία είχε επιτυχία και στη συνέχεια τυπώθηκε και κυκλοφόρησε σε e-shops. Αποκτούν έτσι αναγνώστες και μετά κυκλοφορούν το βιβλίο σε έντυπη μορφή κι από καλές εκδοτικές που κάνουν προώθηση της προκοπής.