Επόμενη συνανάγνωση τώρα που γυρίζει;

Τώρα που γυρίζει: ας βρούμε το επόμενο βιβλίο που θα συναναγνώσουμε!


  • Total voters
    17
  • Poll closed .

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
..και ξέρετε πόσο ανεπηρέαστη είμαι!
Σε κάτι δικαστικά έργα, μάρτυρες με χαρακτηριστικά σαν και το παραπάνω, προσπαθούν να τους κάνουν να αλλάξουν κατάθεση!

Εσύ όμως επειδή είσαι διαβασμένη, με έμμεσο τρόπο ανεβάζεις το κασέ. :ωραίος::χαχα:

Έχω αγωνία, έτσι όπως πάει η ψηφοφορία! Επειδή τυχαίνει να έχω ψηφίσει τα τρία πρώτα που είναι μέχρι στιγμής, δεν έχω προτίμηση ποιο θα επικρατήσει, ειδικά την Νίκη και τα Άπαντα Πεζά, θέλω πολύ να τα διαβάσω και τα δύο.
 
Ψήφισα το "Γιοι και εραστές" για να πάρει και αυτό μια ψήφο, κάθως όλα τα βιβλία αξίζουν να διαβαστούν! (πωωω τι είπα! :ωραίος:)
Σκεφτόμουν να ψηφίσω και τη Νίκη και τη Ζωή (#girl powaah) για να ισοψηφίσουν με τα άπαντα και να μαλλιοτραβηχτείτε :)))).

Καλή συνανάγνωση να έχετε! (ελπίζω σε μερικούς μήνες να σας ακολουθήσω ετεροχρονισμένα στη Ζωή ή στα Άπαντα)
 
@Ιπποπόταμος
Βασικά η Νίκη και τα Άπαντα ήδη βρίσκονται σε ισοψηφία (8-8), μιας και μετράμε την ψήφο της Άρτζι που δεν έβαλε εκ παραδρομής.
Επίσης δεν τίθεται θέμα μαλλιοτραβήγματος μιας και την τελική απόφαση θα την πάρω δημοκρατικά, μόνος μου!!:))))
 
την τελική απόφαση θα την πάρω δημοκρατικά, μόνος μου!!:))))
Αλέν εεε Νικόλα ήθελα να πω. Κάτι με έπιασε, δεν ξέρω, ξαφνικα μου γεννήθηκε η επιθυμία να εκθειασω την αρχοντιά σου, και τον αψεγάδιαστο χαρακτήρα σου. Επίσης έχω μια δωροεπιταγη από την πολιτεία, και δεν ξέρω τι να την κάνω. *wink wink nudge nudge*.
Α, εχετε παραξενέψει παααρα πολύ!
Πέρα από την πλακα, ο,τι και να βγει, η παρέα μετράει.
 

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
Αβε @Νικόλας Δε Κιντ, προτιμάς δηλητηριασμένες ελιές ή άλατα για το μπάνιο που θα καθαρίσουν κάθε πόρο σου μια για πάντα, καθρέφτη με βελάκια δηλητηριασμένα στο κάδρο; :γεια::φιρουλί:

Βλέπετε δεν με πιέζουν καθόλου. Δεν νιώθω παρακεινημένη από διάφορες φωνές. Έχω ξεκάθαρη και ανεπηρέαστη διάθεση για επιλογή, τα έχουμε ξαναπεί.
@Ιαβερης, τι προσφέρεις; :καφεδάκι::φιρουλί:
 
(σε καλό να μας βγει τόσο γέλιο :μουάχαχα:)
Αυτό που θέλει η ψυχούλα της Σαώρη είναι η δεύτερη δωροεπιταγη που βρήκα, όλως τυχαιως, κάτω από του Νικόλα. Αυτό είχα να πω, εντελώς πληροφοριακά. Το χαρτί με τον θείο μου που έχει παει φυλακη, θα το κάψω τελευταίο.

Εδιτ: παιδιά, πλάκα για χάρη της πλάκας κάνω. Μη παρεξηγηθεί κάνεις 🖖
 
Last edited:
Ψιτ. Αννετουσκα; Για έλα κοντά μη μας ακούσει κανείς. Δεν θα πιστέψεις τι βρήκα κάτω από το λαπτοπ. 3η δωροεπιταγη. Ναι, ναι, ναι, όπως δεν σε βλέπω και δεν με βλέπεις. Ναι, το ξερω, τρελό, εσύ συμβιβάζεσαι όμως;
Ποιος κακουργος έριξε την ιδέα για ψηφοφορία; Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, από το πολύ λάδωμα, σούπερ λιγκ θα το 'χω κάνει :))))
 
Τσίου είσαι όντως η Τσίου ή μήπως είσαι ο Χουντίνι και δε μας το λες; Ινφλουένσερ στις ψηφοφορίες, ευφάνταστες δωροεπιταγές κάτω από λάπτοπ, μέχρι πού έχεις σκοπό να το φτάσεις; Δεν ξέρω αν θέλω να συμμετέχω σε τέτοια συνανάγνωση εγώ. Μόνο αν νικήσει η Νίκη. Το τελευταίο απλά το αναφέρω, δε θέλω να επηρεάσω κιόλας.
:χαχα::σάλια:
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Top