Επόμενη συνανάγνωση τώρα που γυρίζει;

Τώρα που γυρίζει: ας βρούμε το επόμενο βιβλίο που θα συναναγνώσουμε!


  • Total voters
    17
  • Poll closed .

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
Μόλις εκανα λογαριασμό.
Διάβασα για την συνανάγνωση και ήμουν ετοιμη να ψηφίσω Ζωή.
Διαπίστωσα, ότι ήταν αδύνατον.
Μετά διάβασα, πως ηταν η τελική σας επιλογή.
Το θεώρησα καρμικό.:)
Παρεμπιπτόντως καλώς σας βρήκα και τα συναφή.:αγκαλιά:
 
Κακά τα ψέματα, η ψηφοφορία έχει την πλάκα της, καλύτερα όμως την επόμενη φορά την επιλογή του βιβλίου να την αναλάβει ο Νικόλας, ή όποιος άλλος θέλει να διοργανώσει συνανάγνωση, όπως έχει γίνει στο παρελθόν. Προθυμία για συναναγνώσεις βλέπω ότι υπάρχει, και αυτό είναι το σημαντικότερο.
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Συμμετέχω στις συναναγνώσεις για την παρέα και για αυτά που ανακαλύπτουμε μαζί στο ανάγνωσμα. Όμως @Πίκος Απίκος αναφέρει ότι δεν θα συμμετέχει σε αυτή γιατί έχει διαβάσει το βιβλίο, το οποίο είναι παράλειψή μας, θα έπρεπε να δούμε κι αυτή την παράμετρο. Και ο @Νικόλας Δε Κιντ που απέχει και δεν θέλει να κάνει και κάτι που τον ευχαριστεί.

Το παιχνίδι το παίζουμε για να περνάμε καλά. Έκανα την κλήρωση @Νικόλας Δε Κιντ, που είχε αναφερθεί από αρκετά παιδιά, όταν το «μπαλάκι του τρόπου επιλογής» γύρισε ξανά στην κερκίδα. Και την έπραξα αυθόρμητα, όπως αρμόζει στην τύχη και λες σε κάποιον: πες μου κορώνα ή γράμματα; Ζητώ συγνώμη, αν δεν θεώρησα σωστά.

Ένα παιχνίδι το παίζουμε για να περνάμε καλά, αλλιώς δεν έχει νόημα. Τους κανόνες εμείς τους φτιάχνουμε και τους προσαρμόζουμε στα νέα δεδομένα. Ας το δούμε ξανά το θέμα και να γίνει όποια αλλαγή χρειαστεί. Από την μεριά μου, έχοντας ψηφίσει και τα τρία βιβλία επειδή μου αρέσαν, θα συμμετέχω στην συνανάγωση όποιον κι αν είναι το αποτέλεσμα.
 
Παρακολουθώ εδώ και μέρες το νήμα και συμμετείχα και στο δημοψήφισμα της συνανάγνωσης. Προσωπικά πολύ μου άρεσε η προηγούμενη συνανάγνωση θα ήθελα να συμμετέχουν όσο το δυνατό περισσότεροι από την ομάδα. Όποιο βιβλίο και να επιλεχθεί τελικώς, το πιθανότερο είναι να συμμετάσχω κι εγώ (θα εξαρτηθεί από το αν θα προλάβω να το παραγγείλω γατί δεν έχω κανένα από αυτά). Αλλά συμφωνώ με την Πεταλούδα, ότι το κάνουμε για να περνάμε καλά, οπότε αν χρειαστούν αλλαγές για να είμαστε όλοι χαρούμενοι τότε συμφωνώ κι εγώ.

Υ.Γ. Άκυρο, αλλά μόλις είδα ότι έλαβα τον τίτλο «Κοινωνός», δεν είμαι πια «Όμορφο νιάτο»! :ωραίος:
 
(@Πεταλούδα, αν αρχίσουμε τις συγγνώμες η 1η--για να μην πω η μόνη--που θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη είναι η υποφαινόμενη, που ξεκίνησα μια πλάκα, η οποία φοβάμαι πως παρεξηγήθηκε, αλλά με βλέπεις πόσο κουλ είμαι :ωραίος:)
 
Μα @Πίκος Απίκος γιατί δεν το ανέφερες ότι το έχεις διαβάσει; Υποθέτω ότι θα είχε βγει από τη λίστα.
Επισης εχω διαβασει τον Δρακουλα, του Αιρετικους, την Νικη και το Γιοι και Εραστες. Τι επρεπε να αλλαξει ολο το παιχνιδι για μενα; Δεν το νομιζω. Πηρα μερος μηπως και βγει καποιο απο τα βιβλια που δεν εχω διαβασει. Δεν βγηκε τελος.
Ασε που δεν νομιζω οσοι ψηφισαν να συμμετασχουν κιολας.
 
Εγώ αυτό που έχω να προτείνω είναι να τρέξουν δύο παράλληλες αναγνώσεις, με τα βιβλία "Άπαντα Πεζά" και το Ζωή. Τα άπαντα είναι 32 διαφορετικά πεζά και μπορούν να μπουν εμβόλιμα (δική μου άποψη) σε μία ανάγνωση μεγάλου κειμένου. Προσωπικά εγώ θα μπορούσα να το κάνω. Σε όσες συναναγνώσεις έχω πάρει μέρος τις έχω ολοκληρώσει όλες πέρα από το "Κάτω από το ηφαίστειο" γιατί καραντίνα με δύο παιδιά είναι λίγο δύσκολες συνθήκες ανάγνωσης. Μπορώ να χωρίσω το "Ζωή - Οδηγίες χρήσεις" και τα Άπαντα αν χρειαστεί.

Χρόνος και καλές προθέσεις νομίζω υπάρχουν :)
 
Top