Κι εγω, δεν νομίζω οτι θα προλαβω και τα δύο βιβλία, οπότε θα μεινω με τον Πέρεκ μόνο.
Λήδα 8 Δεκ 2020 #141 Κι εγω, δεν νομίζω οτι θα προλαβω και τα δύο βιβλία, οπότε θα μεινω με τον Πέρεκ μόνο.
Πεταλούδα Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων Προσωπικό λέσχης 8 Δεκ 2020 #142 Κι εγώ ένα βιβλίο θα μπορέσω, την Ζωή που έχω παραγγείλει. Καλή ιδέα να φτιαχτεί το νήμα κι ότι αλλαγή χρειαστεί θα την κάνουμε. Spoiler Διάβαζα σήμερα ανακοίνωση του βιβλιοπωλείου Πολιτεία, που εχω κάνει παραγγελία, και ζητούσε συγνώμη για τις καθυστερήσεις των παραδόσεων.
Κι εγώ ένα βιβλίο θα μπορέσω, την Ζωή που έχω παραγγείλει. Καλή ιδέα να φτιαχτεί το νήμα κι ότι αλλαγή χρειαστεί θα την κάνουμε. Spoiler Διάβαζα σήμερα ανακοίνωση του βιβλιοπωλείου Πολιτεία, που εχω κάνει παραγγελία, και ζητούσε συγνώμη για τις καθυστερήσεις των παραδόσεων.
Γρίλος 8 Δεκ 2020 #143 @Νικόλας Δε Κιντ, ελπίζω να πιάνω τα υψηλά στάνταρ των δικών σου! Ζωή, Οδηγίες Χρήσεως
Έλεν 8 Δεκ 2020 #144 Εγώ τα περιμένω τα δικά μου τα βιβλία, ελπίζω να φτάσουν έγκαιρα Μέχρι νεοτέρας δηλώνω συμμετοχή