Εσύ διαβάζεις το οπισθόφυλλο;

Εσύ διαβάζεις το οπισθόφυλλο;

 • Ναι

  Votes: 84 77,8%
 • Οχι

  Votes: 7 6,5%
 • Εξαρτάται / Ενίοτε

  Votes: 17 15,7%

 • Total voters
  108

Βάγγυ

Κοινωνός
ι το μόνο που βρίσκεις είναι κριτικές άλλων συγγραφέων-πάντα εγκωμιαστικές και μια περίληψη που το μόνο που λέει είναι ότι πρόκειται για μια συναρπαστική περιπέτεια...
Γενικά με εκνεύριζε κι εμένα αυτό αλλά σε ένα βιβλίο πραγματικά χαιρομαι που δεν έγραφε τίποτα για την υπόθεση -Νεκρωταφίο Ζώων του Κινγκ- γιατί είναι ένα βιβλίο που ότι κι αν γράψει πίσω είναι σπόλερ. Από τότε έχω αναθεωρήσει και λέω αν κάτι με τραβήξει από το συγγραφέα, το εξώφυλλο ή τον τίτλο, δε μου αλλάξει γνώμη το οπισθόφυλλο ούτως ή άλλως οπότε μου είναι πλέον αδιάφορο. :)
 

Ασάρα

Κοινωνός
Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να αποκαλύπτει την πλοκή αλλά η περίπτωση που αναφέρεις είναι κάπως ιδιαίτερη.
Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι από τα πιο γνωστά του Κινγκ και ο τίτλος τα λέει όλα.
Φαντάσου κάποιον που είχε διαβάσει κάποτε το βιβλίο ή είχε δει την ταινία και δεν θυμάται τίτλο και ψάχνει σε μια βιβλιοθήκη ή σε ένα βιβλιοπωλείο για το βιβλίο.Το βρίσκει σχετικά εύκολα.

Τί γίνεται όμως σε μια περίπτωση που το οπισθόφυλλο γράφει ότι είναι μια ιστορία πάθους και προδοσίας π.χ. αντί να λέει ότι είναι η ιστορία μιας γυναίκας που ερωτεύτηκε τον λάθος άντρα?

Νομίζω ότι αξίζει να παραθέσω τον σύνδεσμο που οδηγεί σε μια ιστοσελίδα που έχει τις περιλήψεις που έχει γράψει ένας τύπος, που θεωρείται κορυφή στο συγκεκριμένο είδος. Δείτε απλά πόσο ωραία έχει γράψει την περίληψη για το βιβλίο της Μιχαλοπούλου.

http://shteyngartblurbs.tumblr.com/
 
Top